Vabljeni na veliki dobrodelni koncert ODPMŽ

Šapa · 1298

Šapa

  • Moderator
  • *****
    • Prispevkov: 1.659
    • Točke: 2
: 28 September 2010, 22:22:41
Obalno društvo proti mučenju živali prireja jubilejni, 10. dobrodelni koncert, ki se bo v soboto 2. oktobra 2010 ob 20.00 zgodil v Taverni v Kopru.


Nastopili bodo:
 
- Zaklonišče prepeva
- Bohem
- Gušti
- Pangea
- Bakan Rock Gang
- Blue Bus

 
Voditelja: Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač iz oddaje Kikiriki (Radio Capris)

S prisotnostjo in kupljeno vstopnico za ta koncert bodo obiskovalci pomagali živalim, ki se nerade spominjajo svoje temne, zavržene preteklosti. Gre seveda za živali, ki so svoj prehodni dom našle v Obalnem zavetišču v Dvorih pri Svetem Antonu in njim bo namenjen celoten izkupiček od koncerta.

Iz Obalnega zavetišča oddajo vsako leto približno 300 psov. Ob dejstvu, da na Obali po 30 dnevih bivanja ne izvajajo evtanazije, je zavetišče večinoma polno. Občine namreč poskrbijo, da psi preživijo 30 z zakonom določenih dni. V zavetišču pa so prepričani, da za vsakega psa prej ali slej pride pravi človek – to so tukaj pokazale tudi izkušnje.

Tako so eno od zavetišč, ki ponudi priložnost za življenje prav vsakemu psu. Psom iščejo nove lastnike tudi po omenjenem obdobju. In prav zato se pogosto odločajo za dobrodelne dogodke, na katerih lahko pridobijo nekaj prostovoljnih prispevkov, s katerimi lažje nakupijo vse za osnovno oskrbo svojih varovancev.

O NASTOPAJOČIH:

Obeta se nam torej prijeten koncertni večer, na katerem bodo za odlično vzdušje skrbeli priznani glasbeniki

Revolucionarni rokerji Zaklonišče prepeva so na glasbeni sceni dejavni že od konca 90-tih let in v tem času so nanizali veliko število uspešnic, ki jih danes pozna cela Slovenija.  Hite, kot so »Računajte na nas«, »Žitije Miče Muriquija« in »Hasan iz azila« še danes z veseljem prepeva »mlado in staro«. Za sobotni koncert napovedujejo »veliki žur«!

Tudi Bohem že kar nekaj let pridno koncertirajo in izdajajo uspešnice. Imajo veliko število zvestih oboževalcev na vseh koncih Slovenije, ti pa pravijo, da so njihovi koncerti zares nekaj posebnega. Pravo energijo in enkratno vzdušje ob hitih, kot so »On je jaz«, »Romanca« in »Kraljica sanj« bodo pričarali tudi na tokratnem dobrodelnem koncertu.

Gušti je po odhodu iz zasedbe Big Foot Mama izdal samostojni projekt, ki je doživel odlične kritike in odzive poslušalcev. Na Obali je že nastopal in vedno požel fenomenalne odzive publike. Prav v teh dneh se je Gušti na glasbeno sceno vrnil z novim projektom in novo pevko , ki je odpela tudi novo pesem »Sjene«, ta pa že postaja velika radijska uspešnica. Občinstvu se je Gušti z novim projektom pred dnevi že premierno predstavil na koncertu v naši prestolnici in prvi odzivi občinstva so bili fantastični. Zagotovo bo tako tudi na koncertu v Kopru.

Rock kitarist Stane Bakan iz Kopra je na slovenski glasbeni sceni prisoten že več let. Snemal je kot gost za različne naše glasbene skupine in izvajalce  kot so Faraoni, Danilo Kocijančič, Tinkara Kovač in drugi. Trenutno nastopa z zasedbo Bakan Rock Gang, s katero bo na koncertu pripravil odličen rock n roll žur in predstavil tudi katero od lastnih avtorskih skladb.

Na tokratnem dobrodelnem koncertu bodo z nami tudi domača punk rock zasedba Pangea in primorska rock skupina Blue Bus.

Glavna pokrovitelja koncerta sta: Mestna občina Koper in Radio Capris

Za podporo se zahvaljujemo tudi naslednjim pokroviteljem: Radio HIT, Radio Koper, Radio Robin, Žurnal24. Primorske novice

http://www.facebook.com/home.php#!/note.php?note_id=443367722113&id=118597467708



Šapa

  • Moderator
  • *****
    • Prispevkov: 1.659
    • Točke: 2
Odgovori #1 : 13 Oktober 2010, 11:22:34
Z malo zamudo... Koncert je bil super uspešen, poročilo in slike najdete na spodnjem linku:

http://www.facebook.com/home.php#!/notes/pes-moj-prijatelj/dobrodelni-koncert-za-zivali-je-uspel/446401272113