Hvala!
Saj danes bom tako sla na tecaj sama in bom vprasala kako in kaj. Cetudi ta teden ne bova sle v solo, je "sreca v nesreci" ta da naslednji teden ni instruktorja in tako bo preteklo min. 16 dni njene gonitve. Potem pa upam, da ne bo vec tako mesala stren moski populaciji.
Takrat, ko sem se imela Azorja, se spomnim, da je lastnica s svojo labradorko bila na vadbiscu, vendar malo bolj proc od drugih. Samo je res verjetno odvisno, kot ste ze rekli, od instruktorja do instruktorja.
Prej sva sle ven in se je polulala na travi, pa sem naspricala tam z nekim smrdecim deodorantom, se je pa afnica cel cas valjala potem po tistem.

Drugace pa smo ji danes kupili hlacke in so res super, niti se ne upira, pa se dol jih ne dobi. Je taka kot v bikinkah...
Sama sem prej provizoris naredila nekaj takega, pa je brez pretiranega truda bila kar hitro slecena. Je pa res da tudi moje rocne spretnosti niso bog ve kaj.

Ji pa blazno izpada dlaka. Saj se je ze prej misila, ampak zdaj pa res kar leti od nje, kljub intenzivnemu cesanju.