Mogoče se bo komu zdelo neumno, ampak, a to dežni plašč za njufka?
Zakaj? Ga imate v stanovanju ali v čem je trik? 
hehe še meni smešno izgleda, prilepim fotko tega ki ga imam za zdaj. Drugače pa niti ne gre toliko za starost (res da ga zmerjam s starčkom, ampak on bo v kratkem star šele 7 let) kot za probleme s kožo. Če plava ni problema, je drugače moker kot če ga zmoči dež. Ne znam čisto razložit ampak ko pada dež mu ta voda steče do kože, ko pa pes obmiruje, se dlaka poleži. Zgoraj se posuši, spodaj se pa kuha in fašemo kak hot spot. Predvsem je problem spomnladi in jeseni, ko mi dol vrže vso spodnjo dlako, pa seveda je takrat ponavadi največ deževja. Odkar imam plašč je problem rešen.
Poleg tega pa imam občutek, da mi pes ful hitr začne zaudarjat (prav močan izrazit pasji vonj) če mi ga dež pere. Se mi zdi, da je zdaj veliiiiko bolje, smo ful dlje brez vonja.
Ninci, a se lahko en dan pripeljemo na gorensko na en izlet in probamo? Pa če bo priden dobi Hurtto za božička

čara, drugače pa Neon in zime = odklop, takrat šele k sebi pride. -10 je optimalna za delovanje, če je pa sneg pa sploh. Bolj star bolj nor

in upam, da pri tem ostane še lepo število let.