Slavi, hvala za kompliment. sicer Bolton ni moj, je od brata, se pa veliko družim z njim
. je pa moj oče tisti, ki ga Bolton najbolj obožuje, ker ga stalno pelje na kopanje in to spuščenega, hm, hm,... saj mu pravimo, da ni ok, pa se fotra ne da prepričat...
tvoje kepice puhaste so pa extra cute
. pravi mali beli bumbarčki, bi jih samo lupčkala, cmokala in v naročje stiskala. Alfa pa jih tako ponosno čuva, prava mamica, prava pasja manekenka
, se je res izkazala...
razmišljam, če sta Bolty in tvoja lepotica Alfa mogoče kaj v sorodu.
vem, da je tip, ki je Boltyja bratu prodal, da je iz Kanade takrat prišla tudi njegova sestrica, mogoče Alfina mama... bom prepisala Boltyjeve podatke, ko bom šla po fotke...
uf, me ima, da še kakšno napišem okoli tega nakupa, samo sem tako besna, ko se samo spomnim, da bi pene letele naokoli...
>:(sicer tako veste, zakaj.
ni vredno forumskega placa! toda, če šteparji ne bi imeli strank, se to ne bi dogajalo. rečem samo, hvala Bogu, da je Bolty zdrav.
aha, Slavi, še eno pitanje: a je tvoja Alfa tudi izredno aktivna? kako pa ušesa, a njo tudi mučijo? sprašujem, ker so bratu rekli, da je to kao bolezen pasme, občutljiva ušesa in da jih je samo treba redno čistit. toda, tudi po čiščenju, je še vedno zelo občutljiv, se ga ne smeš niti dotaknit, takoj zacvili...
lubija in čohico vsem malim puhecom in ponosni mamici Alfi!
lp, dada