Prehod Slovenije v nizkoogljično družbo?

Simon Delakorda · 8543

Simon Delakorda

  • *
    • Prispevkov: 2
    • Točke: 0
: 07 Januar 2011, 16:56:33
► Je prehod v nizkoogljično družbo lahko odgovor na razvojne izzive?
► Za katere gospodarske panoge v Sloveniji je prehod v nizkoogljično gospodarstvo velika priložnost in za katere največji izziv ter zakaj?
► Kako zmanjšati negativne socialne posledice prehoda v nizkoogljično družbo in kakšni bodo predvideni vplivi prehoda na vsakdanje življenje in življenjski slog?

Lepo vabljeni k posredovanju vaših mnenj in stališč prek spletnega foruma http://www.slovenija-co2.si/index.php/forum/view-postlist/forum-6-6-posvet-prehod-v-nizkoogljino-drubo/topic-23-prehod-slovenije-v-nizkoogljino-drubo ali Facebook-a http://www.facebook.com/pages/Slovenija-co2si/121302014556423?v=wall.

Več informacij o zaključnem podnebnem posvetu "Prehod v nizkoogljično družbo", ki bo potekal 10. januarja 2011 med 9. in 13. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana in na katerem bodo sodelovali visoki predstavniki Vlade RS, Evropske komisije, gospodarstva, sindikatov, znanstvene sfere ter nevladnih organizacij, je dostopnih na spletni strani Slovenija znižuje CO2 http://www.slovenija-co2.si/.

Neposredni spletni video prenos in spletna klepetalnica zaključnega podnebnega posveta bosta potekala prek spletne strani http://www.slovenija-co2.si/index.php/o-projektu/video/6-video-prenos-10-1-ljubljana.

Lepo vabljeni k sodelovanju!