Coton de tulear mladički pri Soleilcoton

Naty80 · 808

Naty80

  • *
    • Prispevkov: 30
    • Točke: 0
  • Orobianco Teuta
: 08 Julij 2011, 18:41:30
Tudi pri nas imamo mladičke: 3 samčke, ki so dobili imena Kaos, Knockout in Kasper ter 1 samičko z imenom Kasia, vsi pa imajo priimek Soleilcoton!
Ponosni očka je Orobianco Saphir, ki sliši na ime Žak, mamica pa Orobianco Teuta oziroma gospodična Emmy.

Oba starša imata veljavno vzrejno dovoljenje in opravljene zahtevane zdravniške preglede oči PRA test clear in luxation patella 0/0. Poleg tega sta starša testirana tudi za Bandarasov sindrom z DNK certificaton clear, Žak pa ima tudi DNK certifikat za CMR2 clear.

Naš hobi je razstavni svet in lahko se pohvalimo z lepimi rezultati. Emmy je mednarodna šampionka, pampionka Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter mlada šampionka Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine. Zaključujemo pa tudi šampionat Italije in Avstrije. Žak je pri svoji osemnajstih mesecih šampion Hrvaške ter mladi šampion Slovenije, Hrvaške in Avstrije. Razstavni vset je za Žaka šele na začetku njegove zelo uspešne poti!

Pri Soleilcoton družini iščemo nove lastnike za naše tri korenjake. Mladički že zelo lepo napredujejo in če bomo nadaljevali v takšnem tempu, bodo lahko v novi dom zakorakali konec meseca avgusta. Imeli bodo mikročip, rodovnik in prvo kombinirano cepljenje. Veterinar jih bo pred odhodom v novi dom pregledal, mi bomo pa poskrbeli za odpravljenje notranjih parazitov. Kot pri prvem leglu Soleilcoton mladičkov, bomo tudi tokrat primaknili presenečenje za popotnico!

Vabimo vas na obisk, saj so bombažki najlepši v živo! Tukaj pa nekaj fotografij staršev in prva družinska slika Soleilcoton legla K.



Starša


in njun naraščaj...