Moja sreča

Mimozaver · 918

Mimozaver

  • *
    • Prispevkov: 46
    • Točke: 0
: 27 Junij 2013, 17:43:00
No,pa da še tukaj predstavim moja dva repka.
Lara,3 mesečna mešanka je rešenka iz Hrvaške, tam so jo našli v globokem kanalu v vrečki. Si nisem mogla kaj da nebi šla po njo pa njenega bratca. Bratec Miki, podoben malemu labradorcu je bil pri meni v začasnem skrbništvu kakšna dva tedna, zdaj pa že uživa pri čisto svoji družini, ki ga obožuje :)
Tamala Lara pa je kar ostala pri meni, ker sma se neverjetno ujele in enostavno si ne predstavljam, da je nebi bilo poleg mene. Septembra se obe selima na Nizozemsko, zato zdaj socializiram na polno, da bo tam lahko lepo zaživela v živahnem okolju(v eko vasici).
Me pa že od mojega 15 leta spremlja zdaj 10 letni Orion, čivava, ki pa ga je moj oče kar posvojil in ga imam lahko pri sebi samo nekaj dni na teden, ker moj oče pravi da se preveč pogrešata, in da more bit večinoma pri njem :o Je pa izredno priden mali pes, energije ma kljub 10 letom še pa še in je res neverjetno povezan s celo družino. Rada mam malega, izredno rada.
No, pa še slikice..


“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”


― Albert Einstein