Eko Brlog - okolju prijazna trgovina za kosmatince (tudi čisto majhne)

eko-brlog · 1578

eko-brlog

  • *
    • Prispevkov: 19
    • Točke: 0
Eko Brlog je okolju prijazna trgovina za kosmatince, ki je svoja vrata odprla v maju.

Naš namen je ponuditi ekološko osveščenim (pa tudi drugim) skrbnikom živali kar najboljše izdelke za prehrano, nego in oskrbo njihovih ljubljenčkov. Ker smo zagovorniki zdrave prehrane in naravnega načina življenja, smo bili vedno mnenja, da naj bi to enko (ali pa še celo bolj) veljalo za naše ljubljenčke.

Radi bi razširili idejo o tem, da je pomembno kako živi naš ljubljenček in da moramo paziti na njegovo zdravje in dobrobit vsak dan in z vsako odločitvijo, ki zadeva njegovo življenje. Obenem pa gre to tako zelo tesno skupaj s skrbjo za okolje.
Ekološko pridelana hrana ter naravni in netoksični materiali predmetov s katerimi prihaja naša žival v stik vsak dan so ključnega pomena za zdravje in dolgoživost naših ljubljenčkov, hkrati pa tudi dobrodejno vplivajo na naše okolje in nas same.

Naša ponudba je pestra in vključuje organsko hrano in prehranska dopolnila, naravne izdelke za nego ter preventivo. Trudimo se, da so izdelki ki jih ponujamo iz naravnih materialov, da so biorazgradljivi ali pa iz recikliranih materialov in jih je tudi po končani uporabi mogoče reciklirati.

Naš oddelek izdelkov za male živali vsebuje hrano priznanega proizvajalca Oxbow Animal Health, obenem pa ponujamo skrbnikom malih živali tudi vrsto drugih organskih in okolju prijaznih izdelkov za njihove ljubljenčke.

V Brlogu nas najdete med tednom od 10 do 19 ure, ob sobotah pa od 8 do 12 ure, nahajamo pa se na Oblakovi 32 v Celju.

Najdete nas tudi na spletu: www.eko-brlog.com, kjer se nahaja tudi naša spletna trgovina (https://www.eko-brlog.com/trgovina/male-zivali). Sledite pa nam lahko tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/EkoBrlog

Vabljeni v naš Brlog!  :)



eko-brlog

  • *
    • Prispevkov: 19
    • Točke: 0
Dragi ljubitelji malih živali!

V naši kategoriji za UGODNE nakupe trenutno najdete bogato ponudbo visokokakovostnih izdelkov za glodalce in kunce Oxbow Animal Health po precej znižanih cenah. Zaradi odprodaje zalog smo namreč celoten prodajni program Oxbow znižali za kar 30%!

http://www.eko-brlog.com/trgovina/ugodno

Vabljeni!  ;D