Jaz naredim podobno kot bajna. Sem sicer 1x naredila po istem receptu, ampak so mi bili pretrdi in presuhi. Tako, da sedaj naredim malo drugače, sicer je masa ful pacasta, so pa potem priboljški veliko mehkejši, ko se spečejo. Torej recept:
0,5 kg jeter
0,25 kg moke (pšenična, bela)
česen (tako ene 2 stroka)
jajca
žlica olja
Ostalo je enako kot pri bajninem receptu, skuhaš jetra, zmiksaš s česnom, dodaš moko, jajco in olje, zmešaš. Potem dam samo s pomočjo žlice na pladenj, ker klobas ne gre oblikovat, je premehko. Ko se speče pa razrežem na primerno velike koščke. Nekaj hranim v hladilniku par dni, ostalo zamrznem. Psička jih obožuje in jih lahko na hitro poje pa se ji ne vračajo nazaj gor, tako kot tisti iz original recepta.
Sem pa namesto jeter enkrat uporabila navadno meso, šlo bi pa verjetno tudi s tuno.