ANGLEŠKI ŠRINGER ŠPANJEL - samček

Risa · 1159

Risa

  • *
    • Prispevkov: 2
    • Točke: 0
: 01 Junij 2014, 14:57:35
Nov dom išče še en črno-bel samček pasme angleški špringer španjel z odličnim rodovnikom. Skoten je bil 30.3.2014.
Je zelo živahen, radoveden, igriv in se hitro uči novih stvari. Poleg tega je zelo lepo obarvan, telesno dobro razvit ter je veterinarsko pregledan, čipiran, tetoviran, prvič cepljen, razglisten in primerno socializiran (navajen otrok, drugih psov, različnih zvokov, česanja, vode...). Ob oddaji bo imel tudi rodovnik Kinološke zveze Slovenije (FCI) in evropski potni list.

Njegova starša sta uvožena iz Češke ter izhajata iz priznanih delovno-razstavnih linij. Oba sta tipična predstavnika pasme tako po videzu kot po značaju. Imata veliko veselja do dela ter sta dobra in aktivna lovska psa z odličnimi ocenami na delovnih preizkušnjah. Oba sta opravila PNZ in UP s prvim nagradnim razredom ter sta sledoglasna. Na vzrejnem pregledu sta dobila vzrejni oceni I/I.

Glede na delovno vnemo svojih staršev ima samček veliko možnosti, da se razvije v dobrega lovskega psa ali tekmovalca v enem od pasjih športov. Lahko pa ostane samo odličen družinski pes in spremljevalec ljudem, ki so mu pripravljeni nuditi dovolj rekreacije in aktivno življenje.

Rezervacije in več informacij o samčku ter njegovih starših na telefon: 031/778-693 (Martina) in 031/869-389 (Boštjan) ali e-mail: [email protected].





Risa

  • *
    • Prispevkov: 2
    • Točke: 0
Odgovori #1 : 13 Junij 2014, 14:30:36
Vsi mladički so že našli nove domove.  :)