Tisto malo zeleno ščetko dobi vsake kvatre. Tam je res verjetno bolj OH, kot beljakovin, ji pa zadah osveži :p Ampak ja, pujsovih ušes ne dajem, ker se moja ob višku maščob zredi. 24% imajo, konkretno, tako, da to je veliko maščob. Malo maščob ima recimo kita 3,5%. Tako da, res v večini kar se tiče teh žvak, gledam, da so prevsem beljakovine.
Dokler smo imeli doma živali, smo sami sušili in obesili polne flaše ipd na spolni ud bika...Zdej, ko več ni kmetije, pač tu in tam kaj kupimo. V končni fazi veš ravno enako kot pri mesarju. Saj ti mesar ne bo poveda, tega so pa imelu zunaj na paši, ob tej in tej krmi, prihaja iz te kmeteje etc. Isti šmorn, razlika je v ceni in procesu. Ne rabiš sam sušit. In se ti potem zgodi tako kot znancu na krasu, mačke pršut požrle, ki se je sušil!
Nisem pa ziher, a se sploh dobi penis pri mesarju? Mogoče bi pa foter z veseljem imel kak projekt.
Psa je treba hranit kar mu ustreza, kar izkorišča. In to ni pri vseh enako, pa predniki gor ali dol! Ljudje so čisto preveč padli na to marketinško finto. Pol moraš začet loviti miši, voluharice, podgane, pa kaka zelišča nabrat, sadje, zelenjavo in travo ponudit. To pa dvomim, da bi počel
(vsaj tisti del z glodavci)