odgovor na aegir in OH...
Hmm ni čisto t'k. Po enih metodah je meso glavni krivec. Jaz še vztrajam pri tem, da če pes zboli pod 7 leti, je v glavnini genetika, za tem pa razna škropiva naokoli, hrana, ki je špricana, stres, uporaba živil, ki ima karcinogene snovi (aspartam, karagenan....) OH v zmerni meri so OK. Jaz imam recimo psa, ki potrebuje zmerni delež beljakovin tam okoli 25%, pri 30% so bili že kristali v urinu, pa manjši delež maščob tam do 10%. Zdaj pa preostalo so nekaj vlaknine in sigurno okoli 40% OH. Pomembno je tudi kake vrste OH to je. Pač različni potrebe imajo.
V veliki meri bi naj možnost za nastanek raka zniževala zelenolistnata zelenjava...Ampak, taka, ki ni škropljena in ni v bližini kakega nasada hmelja ipd kar, se pač škropi.
Potem so tudi teze, da je treba hrano pripravljat na običajnem štedilniku na plin. Stran od mikrovalovne, indukcije in steklokeramike- makrobiotika.
Če zboli pes za rakom, pri 13 letih, je pa to mogoče kruto, ampak rak je normalna bolezen starega organizma. Pri živalih in ljudeh.
Pri raku je ogromno stvari, ki vplivajo in ogromno različnih tez.