Se mi zdi da sm že 2x pisala ta odgovor a ga očitno nisem poslala -.-
Torej: zdi se mi da je na našem faksu vseeno manj balasta kot drugje. Ne rečem da ga ni, veliko stvari boš pozabila, ampak v večini primerov se stvari gradijo ena na drugi in pač moreš znat nekaj, da razumeš nekaj drugega. Mogoče mam tak občutek tudi ker mi je pač vse precej zanimivo

Drugače študijsko leto je kot povsod drugje, oktobra začnemo, januar/februar je zimsko izpitno, junij/julij poletno izpitno in avgust/september jesensko izpitno obdobje. Vsako izpitno obdobje traja po 4 tedne in v tem času ni predavanj/vaj. Poleti se pa predavanja zaključijo pred poletnim izpitnim in jih potem do oktobra ni. Tko izpitov maš v povprečju ene 4 na izpitno obdobje, plus kar maš še kolokvijev...super je da delaš redno, pač da pozimi opraviš kar lahko. Zdej počitnic ni nevem koliko. V prvem letniku sem zaključila z vsemi izpiti enkrat 20.8, v drugem 20.7., letos pa 13.9. Sej maš vmes tudi kej fraj, ampak letos naprimer sem se res bolj kot ne celo poletje učila.
Praktičnega dela z živalmi je v prvih 5 semestrih bore malo...je bolj sreča če vidiš kaj živega

Potem v 6. semestru se nekaj začne, naprej, 4., 5., 6. letnik pa je veliko dela z živalmi
Tako na kratko, če te še kaj zanima pa vprašaj