Za pesjanarje > Vzgoja in šolanje

Preventiva pred ponovno katastrofo

<< < (3/3)

Samoyed lover:
Hvala vsem za vspodbudne besede in nasvete, si bom vzela čas in pogledala še od susan garrett it's yer choice.

Naj povem, da sem danes v Ljubljani kupila nagobčnik, ki je spredaj zaprt, za ziher. Vsaj za ponoči ko ne vidim.

čara:
A veš, da v mraku pa tudi jaz dam nagobčnik gor, ker sem drugače preveč živčna. Za navajat, sem pa imela jaz bolj trd oreh, ker ima preteklo zoprno izkušnjo z gobcem in je blo malo bavbav in sem dala nagobčnik v podstavek-škatlo od nagobčnika, noter pa namazala arašidovo maslo, ker drugače se nisva prestavili od "gobec not-pa takoj ven".

No, pa da priznam, čeprav mi ni v ponos. To, da mi pes kak konjski drek žre-me ne gane, tist kr naj,  pa kravje. Kar me razp... je žretje ostankov hrane, pasjih drisk, mačjih drekov, razno embalažo...In takrat ji glasno povem da je pujs od psa in da bi jo najrajš prodala in da ji bom z wapom gobec umila in sklistirala!". Mislim res sem kdaj že totalno pop... in nazmirjala psico. Ampak ni haska. Ker je želja po tistem sranju večja. Zato se zdaj res kar obvladam in diham in ne zmirjam več psa. Ker vse kar je blo, je bil pes, ki je od mene šel stran in v stiski-ker sem res zarohnela...ampak požrla je vseeno.

No, saj, jaz sem podobno kot Sussan imela v mislih. Iskreno pa z mojo je bilo toooliko težav in tako naporen sprehod, da je bilo lupljenje čebule in je tole požiralništvo ostalo zadaj  :-[  zdaj ima pa 11 let, pa sem se končno spravila pred nekaj časa k reševanju tega problema...In je kljub njeni dolgoletni karieri precej, precej bolje.

Samoyed lover:
Vidim, da nas je veliko s podobnimi strahovi/težavo.
Čara, jaz te razumem  :D Moja prejšnja psica je bila pravi smetar, robčki, driske, odpadki, papir, njami! Valjanje po gnoju-specialiteta.

Sky pa ravno obratno, poje le mesne izdelke, drugače pa strašno fina gospodična. Gre okrog gnoja, blata.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo