Aktualno > Pasje debate

Ločitvena tesnoba

<< < (3/3)

JennyK:
To se strinjam s teboj, Čara. Osebno imam čisto uničen dan, če se kdaj zgodi, da moram zjutraj hiteti. Dan se mi mora začeti umirjeno. In ja - na koncu samo poberem stvari in zaprem vrata za seboj.... A če sem prav razumela avtorico, ona itak zjutraj kar precej pred odhodom vstane (sklepam iz napisanega, ker pije še kavo ipd. Tako kot jaz ;) )

Anja82:
JennyK, imaš prav. Ravno iz tega razloga, da zjutraj ne norim, imam vse (od malice za v službo do oblačil) pripravljeno. Tudi ko se vrneva iz sprehoda (ki je natanko tak kot vaš), se vsedem za mizo in vzamem kakih 20 minut da v miru (in tišini) spijem kavo, Ru gre pa tako ali tako nazaj spat, ko poje svoj zajtrk. Pride sicer enkrat pogledat kaj počnem, vendar ga pošljem na prostor in potem je mir. Ko spijem kavo pa samo še potiho odidem od doma.

Čara, zadnjih nekaj dni sem zelo pozorna na tele ključe in reakcijo nanje (prej nisem bila nikoli). Dejansko reagira nanje, ko jih sliši,, zato sem naredila test in jih sredi dneva (ko sva bila doma in je spal), dala v žep tako da so bingljali ven in z njimi hodila po stanovanju. Takoj je bil pokonci. Tako, da je super ideja, da se s ključi malo sprehajam tudi ko sem doma. Prav tako bom sprobala vse ostalo (torbico, jakno...).

Od danes dalje sem 10 dni na dopustu in nikamor ne potujem. Tako da si želim sedaj sestaviti plan, kako se stvari lotiti res po korakih in po malem. Se pa malo bojim, da bom šla spet prehitro.
Kako recimo reagiram, če naredim fake odhod, zaprem okna, spustim rulete, zaklenem vhodna vrata, potem ga pa na hodniku slišim, da laja? Grem nazaj? Ga dam spet na prostor? Vem, da kregati ga ne smem?  V primeru, da je tiho po recimo 15ih minutah, ga pa pohvalim,...pa kak priboljšek? Ne vem...kako to gre?

Sprašujem zato, ker prvo uvajanje, mi sploh ni lajal. Je pa res, da več kot 30 minut niti nisem stala na hodniku ( se mi zdi malo bedasto stati na hodniku 1 uro ::) ).
Pa kako je s to žogico z briketi? Mu jo dajem tudi med uvajanjem?

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo