Zdravo!
Vse ki kupujete preko Bolhe pse, prosim ne nasedati oglasom z naslovom "pasemski, ljubek (ime psa) skoraj brezplačno", ker je totalni nateg. Vse te osebe so iz Kameruna in kolko opažam se teh oglasov na Bolhi polno najde, trenutno sem jih našla enih 5. Iz lastnih izkušenj povem,da so to prevare. Če slučajno kontaktiraš koga od teh oglasov in ko ti reče da je iz Kameruna, roke vstran, ker boš plačal/-a za psa letalo,ki ga ni, potem pa še bodo zahtevali, da plačaš kletko za psa, ker bo zaradi velikih temperaturnih razlik pes umrl med prevozom in je zelo tvegano,... bla bla.....z njimi se potem ne moreš nič zmeniti, ker govorijo oz. pišejo polomljeno slovenščino (prevajajo namreč preko Google Translate), če pa prešaltaš na angleščino, pa jih tudi ne razumeš. Sama sem naletela na tako potegavščino in verjemite, da ti ni lahko pri srcu, ko ugotoviš, da so te resnično tako nategnili, da se sramuješ,da si temu sploh nasedel. Res, izogibajte se tem oglasom, ker boste ostali brez denarja. Tudi sama sem naredila to napako in plačala za psa Yorkija 50 €, ampak sem hotela poskusiti, vendar sem hitro ugotovila, da sem naredila veliko napako. Sploh pa ne plačajte neke stvari preko poslovanja Western Union, ker koliko sem informirana, imajo v Kamerunu samo eno tako poslovalnico, pri nas pa jih imamo veliko. Ta Western Union (devizno nakazilo v tujino) se uporablja za plačilo oz. nakazovanje denarja osebi, ki jo poznaš. Nikar ne nakazuj denarja prek tega, ker ti ne moreš vedeti komu to sploh nakazuješ, ker osebe definitivno ne poznaš. Ne tvegaj svojega denarja, raje prihrani in si psa ali kakšno drugo žival kupi v Sloveniji, saj tako boš vedel/-a kaj kupiš. Pa še v Sloveniji te lahko potegnejo za nos.
Upam, da sem koga s svojo izkušnjo rešila, kajti sama sem nasedla taki goljufiji.

Vsem želim lep dan!
Danijela