Ker poznam Veni si upam zatrditi , da boš lahko oba kužka vozila skupaj brez problemov
, tako da ni čisto nujno,da imaš deljena oz dva boksa.
To je res. Z Buffy se vozita v njenem boksu brez tezav. Zdaj samo še gledava, da je zadaj dovolj velik prtljažnik za en boks pa da ima klimo (verjetno večina takih Škod, kot jo imaš ti odpadejo).
Jaz npr včasih uporabljam prikolico ,če pa ne se z vseljem in zadovoljstvom peljejo skupaj v prtljažniku in gredo vsi notr, ter lahko ležijo brez problemov. Imam samo pregrado in naučene, da skočijo ven samo, ko in če jih pokličem po imenu- ne pa avtomatsko, ko odprem prtljažnik ali pa ko skoči ven eden- povsem zadošča za varnost in udobje
.
Mislim, da se ne bi prav dobro počutila, če bi imela Veni v prikolici.

Pa če po pravici povem, niti ne znam vozit s prikolico (čeprav bi se verjetno naučila), fant bi dobil pa živčni zlom, ker bi moral bolj počasi voziti.

Za večino avtov se dobi narjene bokse po meri, da se pa tud dat delat- mislim da je Sky tak primer.
tule pa en primer kupljenih:
http://www.wt-metall.de/
Takele zadeva pa so mi tudi že prišle na pamet pa bomo na koncu kaj takega nabavili, če ne bo šlo drugače.
Zaenkrat se ogrevam za Peugeote (407 mi je fuuuuuuuuul všeč). Moram zdaj najprej mojo kripo prodat, kar je kar težava, ker vsak hoče avto napol zastonj kupiti, to se mi pa skoraj ne splača prodat. Upam na kakšno zadevo v smislu staro za staro... Bomo videli.