Damayanti : Saj veš kako je to, če si po poklicu kuhar, pol že težko slabo kuhaš oziroma bom tako rekla, me boli srce, če hrana ni tako pripravljena kot mora biti. Sem še poskusila, da bi za pse samo skuhala, jao meni, ko je bilo kuhano in sem jim že pripravila v posodo, je še nekaj manjkalo vsemu, pa sem potem naknadno dodala še par stvari, ki je izbolšalo okus
Florinca : Lahko daš samo čez noč, ali pa daš v kvašo zjutraj pa potem zvečer narediš, lahko daš pa tudi za dva dni. Če bi delala za ljudi je divjačino fajn imeti v kvaši 2-3 dni, za pse jaz dam zvečer v kvašo in potem naslednji večer naredim, tako da je 1 dan pa pol v kvaši. V bistvu je tako več časa kot je v kvaši bolj mehko bo meso in bo prej toplotno obdelano.
Joj zdaj si me pa dobila koliko količinsko vsega
Jaz od zelišč dam : majaron, baziliko, timijan, šatraj in rožmarin.... da si boš lažje prestavljala koliko česa ti bom kar v žlicah oziroma v žličkah govorila, ker če ti bom jaz profi izraze dajala boš vedela mal več kot prej
... skratka za kg mesa : majarona pol čajne žličke, baziliko 1 in pol čajne žličke, timijan 1/3 čajne žličke, šatraj 1/3 čajne žličke, rožmarin 1/3 čajne žličke, dve limoni in cca 1dl do 2 dl olivnega olja, pa na rezine narezan eden ali dva srednje velika korenjčka, potem pa samo fajn premešaš in daš na hladno
Jaz mesa nič ne perem, če je v posodi kjer je meso veliko krvi, lahko meso sam mal obrišeš z kakšnimi serveti al pa samo otreseš meso, da gre odvečna kri dol.