Tejch, tule je še vse gor.
skokica, če bi dajala kosti bi lahko uravnavala drisko, ampak če driska po vsem res brezveze se s tem ubadat, če ji očitno ne paše. Mešat briketov in mesa ne, ker se drugače prebavlja in ni fajn za želodec. Zakaj pa piščančjega ne upaš? js bi za občutljive (zakaj pravzaprav se ti zdi da je tako občutljiva, da še zelenjavein oh ne upaš dajat?) začela ravno s pustim mesom - piščanec brez kože, puran, zajec, kasneje govedina. Svinjsko je mastno in znajo že zarad tega bit problemi, divjačina je močno meso in spet bohve kaj ji bo naredil po želodcu. Za tvoj primer bi js en obrok dala brikete, drug obrok pa kuhano in ker se ravno pri driskah priporoča piščanec, razkuhan riž in korenček, bi lahko začela s takimi kuhanimi obroki. Kasneje počasi piščancu dodajaš purana ali zajca in če je ok lahko poskusiš z govedino, potem pa spet eksperimentiraš še z dodajanjem manjših količin enega drugega vira OH. Vsako novo stvar daj prvo v manjši količini v obrok, ki ne povzroča problemov in počasi povečuješ delež novega mesa/oh in manjšaš starega. Js bi uvajala vsaj kak teden, če ne dlje.