Taar hvala, bom potem štela pod meso.
Me pa tudi nekaj zanima... Približno koliko % maščobe naj bi hrana vsebovala in koliko je preveč?
Jaz imam zadnje čase občutek, da ji kar malo preveč maščobe dajem, ker že tako ali tako je največ svinjine, ki je mastno meso (goltanci, smrčki, obrezki), potem pa je še tudi kar nekaj govedine (obrezki, loj, goltanci) dodajam tudi ribje olje in kdaj kake mlečne izdelke (mleko, jogurt, skuto), pa na teden dobi nekje 2 jajci. Piščanca je ful malo, nekje 10%, ko pa ga dobi pa dobi navadno noge, pa tudi kožo in prsnico dobi velikokrat. Pa se potem že nabere mastnega pa me je strah, da bi bilo preveč in da bi bilo kaj narobe... Ampak če gledam po drugi strani pa sedaj to rabi, ker je mrzlo in se mora gret
Saj moja dobi tudi mozgove kosti bolj redko. Nekje 1-2x na mesec dobi goveje mozgove kosti, drugače pa še včasih svinjsko kračo, ki je celo zgloda in poje. Pri krači ga itak štejem pod kosti, ker je not v kosti in ga ni nekaj ful dosti, tele goveje mozgove kosti pa so po večini itak samo mozeg (tisto kaj poje)...