Zoya, seveda lahko daš. Mora bit samo surova in primerno velika, da je ne more cele pogoltnit.
skokica, pač dajaj toliko kosti kot mu paše. Jaz osebno glede surove hrane ne bi preveč poslušala veterinarjev, ker so večinoma proti surovi in tudi doma kuhani, ker ti po vsej sili hočejo prodat njihove brikete (seveda pa obtsajajo tudi izjeme)
. Drugače pa ja, saj se tudi meni zdi, da pes ne rabi glih točno 10% kosti v prehrani, lahko dobi tudi manj ali pa več, kako mu pač paše
Glede mesa se pa strinjam ja, vsekakor je bolje domačo meso in divjačina. Ampak, če druga ni je čisto ok tudi kupljen piščanec, svinjina ali katerokoli ne-bio meso (dokler nimaš alergika, ki mu tako pač ne paše)
. Bi pa rekla, da tele ribe, ki jih kupimo v trgovinah in ribarnicah niso kaj veliko boljše kot pa meso iz trgovin. Je glihtak večina rib tudi gojenih
. Zato jaz od rib dajem večinoma samo sardelice (morska negojena riba), od ostalega pa dajem domačo in nedomačo svinjino, isto piščanca, govedino samo domačo, v trgovini pa kupim tudi purana. Tako potem pride okoli pol domačega in pol kupljenega (mogoče malo več kupljenega).