1. Ste lastnik mačke ali psa? Ali ste lastnik obojega? psa
2. Svojega ljubljenca hranite s katero hrano in zakaj, ter zakaj ste izbrali to hrano? hills in nutra gold ker mu samo to ustreza in nima zdravstvenih težav
3. Ali mislite, da je ta hrana najboljši izbor za vašega ljubljenčka? glede na vse, kar sem poskusila doslej, je to edino, kar je zanj sploh dobro
4. Ali dajete svojemu ljubljencu tudi kakšne posladke, nagrade, priboljške in kateri so to? prašičji uhlji, kosti, razni pasji piškotki,....
5. Ste zadovoljni s ponudbo hrane na našem slovenskem tržišču? ponudbe dovolj, ne pa povsod
6. Katero hrano si želite, da bi jo imeli tudi pri nas v Sloveniji? povečini dobim kar rabim
7. Ste pripravljeni hrano zamenjati, če ugotovite, da je druga boljša? da
8. Vam je pri nakupu in odločanju za nakup kvalitetne hrane ovira denar? ne
9. Vam je svetovanje o hrani pomembno, daste kaj na to? vsekakor ,mi je pomembno, vendar upoštevam izključno samo nasvete veterinarja, ki mojega psa pozna in pa samo sebe,ker psa najbolje poznam - mnenja trgovcev, ki bodo ''strokovno svetovali'' izključno z namenom prodati, me pa prav malo brigajo
10. Ali hodite na razstave? ne
11. Česa si želite več na razstavah, oziroma na stojnicah, ki so na razstavi?
12. Ali kupujete na stojnicah, ki so na razstavi?
13. Kaj kupujete?
1. Ali kupujete opremo za svojega ljubljenčka in kakšno kupujete? po potrebi; ovratnica, povodec, sklede, krtače, glavniki, pa robčki in tekočine za uhlje in oči ipd.
2. Kaj si želite na našem tržišču od opreme za živali pa tega ne dobite? recimo potovalno skledo z ustnikom dovolj širokim za precej velike pasme, večjo izbiro mehkih širokih ovratnic (večinoma vidim samo usnjene), kvalitetnejša stojala za sklede, pa večjo izbiro česal.
3. Mislite, da je izbira opreme za naše ljubljence dovolj velik? kakor se vzame, izbire brezzveznih drobnarij je ogromno, kar me bolj moti je to, da zaposleni v teh ''specializiranih'' trgovinah nimajo pojma, kaj prodajajo in mi povečini ne znajo svetovati že pri malenkostnih vprašanjih
4. Se vam zdijo cene visoke? odvisno kaj kupujem, je pa marsikatera cena pretirano visoka
5. Bi radi bolj ugodno kupovali in imeli popuste? a ni to logično

6. Ima vaš ljubljenček rad igrače in kaj ima rad? ima vse živo, najraje stvari, ki piskajo.
ja, zdi se mi, da je Dante zadovoljen, nič mu ne manjka (če bi mu, se zna kar hitro pritožit

)