Zdaj se mi je že osmič zgodilo, da je Theba lulala, od nekje se pa najde en "pametnjakovič", ki se od daleč (ponavadi iz kakšnega lokala) dere za mano nej poberem za psom

. Do zdaj sem bila vedno prijazna in lepo rekla, da je lulala in če želijo lahko preverijo

, tokrat pa mi je vseskupaj dvignilo "pokrov" (imam pač slab dan). Oglasil se je namreč vidno okajen gospod, ki je že kar inventar lokala zraven našega bloka. Če bi imela Thebo kam privezat, bi ga šla verjetno zbrcat

- pa nisem ravno pristaš nasilja.
Na živce mi gre, da vedno najdejo mene, ki res redno pobiram za svojim psom, pa čeprav sem ena izmed redkih v naselju (kar se vidi po travnikih - vsaj nekajkrat tedensko stopim v kakšno "past"

). Že nekajkrat sem tudi sama opozorila druge lastnike, pa sem ponavadi dobila odgovor: eh moj je tako majhen, da se drekca sploh ne vidi (zame osebno je to še slabše, ker če je dovolj velik ga vsaj opazim in ne "nabašem" vanj).
Rabim ideje, kako zatreti takšne "pametnjakoviče", ki se derejo za mano naj poberem, kadar moja bejba lula
lp
T.