Čivava [Chihuahua]

ursa · 992504

kikinka

  • *
    • Prispevkov: 698
    • Točke: 0
  • kikinka
Odgovori #2640 : 22 Januar 2009, 19:40:13
js jo tut v tuš kabinii  :P  jaa okeej Piaa. <3 se pa vidmo anee :-* se zmenva preko ZS.

Še enkrat hvala VSEM. :-*



Kateeq

  • Gost
Odgovori #2641 : 22 Januar 2009, 20:04:36
Kiki vse najboljše tudi od naju.  :-*
Louja tu in tam zazebe v tačko in začne šepat, takrat mu pogledam, če ima kaj med blazinicami in mu pogrejem tačko v roki - pa hitro naprej. Itak mu pa mažem tačke z eno ful mastno kremo, pa po vsakem sprehodu mu splahnem tace pod tušem, da mu sperem sol in ostalo svinjarijo. Ni ravno občutljiv na mraz, tako da ga niti ne oblačim, itak divja kot zmešan in se hitro ogreje.



Katja :)

  • *
    • Prispevkov: 175
    • Točke: 0
  • sladki mali navihančki :D
Odgovori #2642 : 22 Januar 2009, 20:34:10
če je provokativno se bom-normalno ane? sicer pa da sodiš na podlagi tega da psa 3x v lavorju umiješ... pa res ni nič takega-pa kaj pol. mislim....  brezveze... saj smo ravno tvoje slikice pogosto občudovali-češ, kakšne lepe stvari tvojadva nosita pa nikoli ni bilo besede da je kaj bad. zdaj ko so škorenjčki in lavorček pa je takoj halo...

res brezveze-naj teče debata naprej-o drugih stvareh in ne vtikajmo se v to kaj kdo s svojim psom počne-dokler ni nič nasilnega in grobega naj nosiijo kar želijo-če jim je le udobno. le radi jih imejte  ;)



maksi_

  • *
    • Prispevkov: 5
    • Točke: 0
Odgovori #2643 : 23 Januar 2009, 10:36:28
pozdravljeni!  :)
Sem nova na forumu, imam pa nekaj vprašanj glede čivavic. Mi smo pred kratkim v družino dobili čivavkota. Star je malo več kot eno leto, dobili pa smo ga, ker prejšnji lastniki preprosto niso mogli skrbeti zanj. Ima rodovnik, opravljena vsa cepljenja,.. tak da s tem ni težav. So pa problemi z njegovim obnašanjem in vzgojo.
Najprej me zanima, ali je sploh možno da kužeka začnemo vzgajati pri enem letu in ali se še lahko prevzgoji?.Prejšni lastniki se vzgoji niso posvečali toliko in kuža je sedaj precej nevzgojen pa tudi zeloo trmast.
Tudi socializiran ni, saj na sprehodih laja na kužke, tudi na male otroke. Sicer je do odraslih zelo prijazen, so pa problemi predvsem pri psih, saj se mu popolnoma "zmeša" če samo zagleda kakega. Prosim za kakšen nasvet kako naj ga navadimo na pse?
Problem je tudi spanje...Zdaj je navajen na to, da spi zraven mene v postelji.Ali je to vredu in ali tudi vi spite s svojimi skupaj?. Smo ga poskusili dati v posteljico, vendar sploh noče ostati notri.je pa že dovolj velik, da sam spleza na posteljo, tako da mu to težko preprečim. Tudi čez dan na svojo posteljico sploh ni navajen...Nikoli se niti uleže ne vanjo..Večinoma je na postelji, dostop pa ima tudi do kavča, tako da leži kar tam..Ali naj Kavč umaknem iz sobe?..Razmišljala sem, če bi kupila boks, da bi bil tam čez dan, vendar me je strah kako bo reagiral, ker je do zdaj navajen da lahko prosto teka čez dan, ko je sam..
Ker je star že nekaj več kot eno leto, smo razmišljali če bi ga dali pariti..Ker nam potem nekako pripada en mladiček (seveda če bi se tako dogovorili s samičkinimi lastniki) in zanima me ali bi bilo pametno da ga obdržimo?.Mogoče bi se ob družbi med drugim tudi navadil na pasje prijatelje..Ali bo to povzročilo le še več težav?

No, zaenkrat bi to bilo vse, če se bo pojavil še kakšen problem se bom obrnila na vas.. :)
Najlepšha hvala za vse odgovore in nasvete! :)



sarci

  • *
    • Prispevkov: 1.225
    • Točke: 0
Odgovori #2644 : 23 Januar 2009, 10:45:24
če je provokativno se bom-normalno ane? sicer pa da sodiš na podlagi tega da psa 3x v lavorju umiješ... pa res ni nič takega-pa kaj pol. mislim....  brezveze... saj smo ravno tvoje slikice pogosto občudovali-češ, kakšne lepe stvari tvojadva nosita pa nikoli ni bilo besede da je kaj bad. zdaj ko so škorenjčki in lavorček pa je takoj halo...

res brezveze-naj teče debata naprej-o drugih stvareh in ne vtikajmo se v to kaj kdo s svojim psom počne-dokler ni nič nasilnega in grobega naj nosiijo kar želijo-če jim je le udobno. le radi jih imejte  ;)
Glej Katja, v temo se nisi javila ze nekaj casa, vsaj jaz te nisem opazila, imela sem dialog z Gaby in ne s tabo. Ce si se nasla v mojih besedah je to tvoj problem, pa me bas briga, to je pac moje mnenje, ti imas pa svojega. Zaradi mene ce jo kopas v skledi za solato heh. ;) Hocem povedat da vse vec folka poneumlja pse s tem da dela z njimi kot da so iz porcelana in jih zavija v vato, pol se pa cudjo zakaj so njihovi tok plasni in nesamozavestni. Jah j$%#ga, je treba prej razmisljat. In ne, prav nic provokativno nisem pisala.

Ja moja dva imata par stvari, ampak so to v vecini fancy ovratnice in kaksen plascek za pozimi, ko je temp. res pod minusom. Nevem kaj drugega se imata, se posebej kar bi bilo proti mojim merilom?

Radi jih pa imamo pomojem da kar vsi forumasi ;) Je pa razlika med ''imeti rad'' in ''pretiravat in zavijat v vato'' (pa s tem ne ciljam nate, da ne bos spet mislila). ;)



vanja

  • *
    • Prispevkov: 464
    • Točke: 0
  • <3 LiN <3
Odgovori #2645 : 23 Januar 2009, 10:55:42
živjo maksi :) dobrodošla na forumu.
najprej bom komentirala to: prejšni lastniki preprosto nisi mogli skrbeti za njega >:( mah o tem sem že dosti napisala tako da ne bom sploh kaj dodala ker sem o takih lastnikih grdega mnenja. ampak še dobro da obstajajo taki ki smo drugega mnenja.
glede vzgoje pa takole: pri starosti 1 leto je možno psa še vzgajati in ga učiti  ampak težava je pri tem kar je že naučen.samo če boš ti dovolj trmasta in vztrajna ti lahko vse uspe. pač ne smeš popustiti. tudi moj Lin še vedno včasih zalaja na pse na sprehodih otroke...pokažeš mu prst mu rečeš fuj,nehaj in ko neha mu daš nagrado. lahko delaš tudi z klikerom.mogoče mu bo zanimiv.
na pse ga navadiš samo tako da hodiš v družbo kjer imajo pse da se čim bolj spoznava z njimi..
glede spanja moj Lin spi z mano v postelji po mojem to ni kaj narobe ;D pač težava je ko maš če maš fanta ko se tišiš v postelji :P :D
če to te tako moti kupi boks,ograjico in ga zvečer ko greš spat daš noter...seveda bo na začetku jok,cviljenje ampak to presliši se bo že navado..
ne vem jaz ga čez dan ko je sam ne bi zapirala v boks če je navajen na prostor. pač ga pustiš v svoji sobi,mo namečeš igrače,kosti...saj večinoma pa tak spijo :) ne vem moje mnenje da ga jaaz ne bi zapirala..

glede parjenja pa naj povedo raje ostale ker z tem pa jaz nimam izkušenj ::) :)

lp,Vanja



maksi_

  • *
    • Prispevkov: 5
    • Točke: 0
Odgovori #2646 : 23 Januar 2009, 13:22:35
Vanja ful hvala za odgovore.  :) Bom ga vozila čimveč na sprehode med ljudi, pse ipd.. Je sicer manjši problem ker živimo bolj v vasi al kako bi rekla ( ;D ) in tudi ko grema malo naokoli velikokrat ne srečama nikogar.. Boma šla v mesto ali pa park.  :)
A bi recimo bilo vredu tudi, če si omislimo torbo za psa in da ga potem recimo vzamem s sabo v trgovino ali pa če grem v mesto,...
Glede spanja bom šla pogledat, če dobim ograjico oz. boks in ga bom poskusila navaditi..
Je pa že res full navezan na mene in je to tut problem, kr če se js samo vstanem recimo iz stola on že poskoči in mi sledi po stanovanju. Nikoli se ne zgodi da bi bil v sobi brez mene.. Po drugi strani me pa sploh ne uboga pr ukazih ipd.  ;D:P
A kira ve če se dobi ograjica v Zooticu ali pa recimo v Mr.Pet-u? (najraje v Celju).
Hvala za odgovor, dobrodošli so še kakšni nasveti!  :-9



maksi_

  • *
    • Prispevkov: 5
    • Točke: 0
Odgovori #2647 : 23 Januar 2009, 14:03:08
se opravičujem še za en post, ampak imam še eno vprašanje.  :)
Zdajle sem pregledala skoraj celo tole temo o čivavicah in najprej morm rečit da so res usi taki cukrčki. :-* =P
Me pa zanima kako bi mojega malega navadila, da bi ubogal na ime in da bi lahko hodil brez povodca. Gledala sem vaše slikice iz raznih sprehodov in izletov (tudi iz morja) in imate vse odpete. Js pa mojega malega sploh ne morem nikjer spustiti, ker takoj pobegne in vprašanje če bi se še vrnil, ker se na ime sploh ne odziva, pa tudi takoj bi stekel za drugim psom oz. človekom. In prosim za nasvete kako ga naj navadim to ubogati.. :'( :-\
Počasi res obupujem ker me skrbi da se nikoli ne bo navadil kužkov in se igral z njimi..



Katja :)

  • *
    • Prispevkov: 175
    • Točke: 0
  • sladki mali navihančki :D
Odgovori #2648 : 23 Januar 2009, 14:38:34
ok sarci-samo da je rešeno... se strinjam da včasih nekateri res poneumljajo pse (ini sebe če smo pri tem). sama priznam, kuža spi z menoj (obe tamalidve-pa še to rešujem in bodo same ker je zoprno posteljnino skor vsak dan menjat), oblačim redko-naj se sami ogrejejo-saj so psi ane? res da so totalne crkljanke ampak tako je  ::)... miško sem na začetku res 3x v lavorju skopala, ampak to smo hitro rešili in jih zdaj tuširam v banji-kar vse skup (imam 3 psice) da je hitreje pa še malo se zamotijo...

v temi se pa na žalost res redko pojavim-vas pa spremljam ves čas :) kot si sama enkrat napisala, čakam na konstruktivo debato (saj veš kako je s tem)  ;D

tako da zdajle lahko nekaj prispevam-maksi, še vedno je bolje da ste kužka dobili vi, kot pa nekdo ki se mu ne more posvetit. kuža je še mlad, marsikaj se da s potrpljenjem rešit (vem, poznam primere ko so ljudje kužke iz zavetišč lepo vzgojili in so super družinski psi-celo trenirajo agility in ne vem kaj še vse). tako da, veliko hodit med ljudi. tudi mi smo z vasi pa smo kužka vozili v lj, na tržnico, v parke, malo po ulicah, na obiske. počasi in s potrpljenjem. tudi z povodca se ga da počasi navadit hodit. moji tamalidve se me kolikor toliko držita ampak v mestu jih še vedno privežem-nikoli ne veš. torbe za psa... hm.. jaz jo imam pa ne vem če sem jo dvakrat uporabila. ne vem no... se mi ne zdi full praktična pa tudi raje vidim da hodijo same (edino v trgovinah se splača samo tudi kužku ne paše cele ure tam notri čepet). pri meni je bilo škoda denarja.
za parjenje pa še počakaj. najprej se posveti temu kužku, pa si pridobi nekaj izkušenj (saj je bilo o tej temi kar precej napisanega)...



vanja

  • *
    • Prispevkov: 464
    • Točke: 0
  • <3 LiN <3
Odgovori #2649 : 23 Januar 2009, 17:46:56
glede torbice sem tud jaz bolj za ja kot pa za ne :) tudi jaz jo imam doma pa sem jo enkrat uporabila ;D v mesto naj kar hodi ne rabiš ga nič kaj nosit saj je le pes :) glede ograjice mislim da jo lahko dobiš v zooticu sicer nisem prepričana bokse pa vem da imajo ;)
glede vrvice sem tudi jaz tako skeptična da lina ne upam izpustiti iz nje ker se mi je zgodilo da sem ga mela dol in buf prileti pes pa je bila prava zmešnjava in to na polju :D tako da jaz ga imam vedno na povodcu. sicer ne govorim da ga morš ti tudi imet pač navadiš ga da ga velikokrat pokličeš po imenu pa mu rečeš "sem pridi" ali  k nogi... in ko bo to dojel in mu boš dovolj zaupala bosta tudi to rešila ;D
čim več se okvarjaj z njim in bo vse kot mora biti ;)



maksi_

  • *
    • Prispevkov: 5
    • Točke: 0
Odgovori #2650 : 23 Januar 2009, 17:59:44
ok, tudi tebi hvala za odgovor.  :)
Na forumu sem si prebrala tudi nekaj o klikerjih in sem se odločila da bom poskusila z njim. Upam, da to deluje tudi pri nekoliko starejših psih.  :)
Ga bom pa poskušala čimveč voziti med ljudi, da se navadi. Se bom poskusla še s kakim prijatlom ki ima psa, dogovorit za kakšno srečanje, da bi se moj mali hitreje navadil..Čeprav je problem, ker mislim, da jih večina nima...ampak nekoga bomo pa že našli. ;D



Jinx

  • Vzreditelj
  • *
    • Prispevkov: 292
    • Točke: 0
  • Erendira Chihuahuas
Odgovori #2651 : 23 Januar 2009, 19:00:18
Kaj pa pasja šola? V večini organizirajo tudi začetni tečaj za starejše pse.

You can't manufacture a miracle


maksi_

  • *
    • Prispevkov: 5
    • Točke: 0
Odgovori #2652 : 23 Januar 2009, 19:20:24
hja, pasjo šolo je že obiskoval..verjamem, da boste mislili, da bi potemtakem moral biti navajen na pse in znati nekaj osnovnih navodil..vendar pa ni hodil redno, in tudi doma niso potem vadili, tako da i veliko odnesel od tega..
ali lahko gre še enkrat? :)



Jinx

  • Vzreditelj
  • *
    • Prispevkov: 292
    • Točke: 0
  • Erendira Chihuahuas
Odgovori #2653 : 23 Januar 2009, 21:29:13
Seveda lahko gre še enkrat ;)

You can't manufacture a miracle


kikinka

  • *
    • Prispevkov: 698
    • Točke: 0
  • kikinka
Odgovori #2654 : 23 Januar 2009, 21:44:03
Živjo !
Ja seveda, da gre lahko! Kaj pa kakšna slikica tvojega malega, ime ?
Jaz imam torbico pa mi pozimi ne pride lihk prav, poleti pa kdaj in kdaj. Je pa res, da sem mlajša in da se večrat dobim z prijatlejicami v mestu in gremo mal v 'šoping' in pač pride prav. Npr.: poleti sva šle z Pio. kar velikrat pa sva mele v torbicah Kiki in Taja. Čist odvisno. ;) Pa sej to vidiš s časom.
Jaz ga nebi zapirala v boks? Sej a čez dan povzroča kako škodo v stanovanju, ker če je ne, ne vidim vzroka za zapiranje. Moja itak cel dopoldan prespi na kavču na najbolš nagubani deki in polštrih in oh in sploh. Tkoda ne vem noo, men se zdi to mal hecn, da bi bil 5h ali več v boksu? Če pa imaš ograjco je to druga zgodba. Pri ograjci se pes lahko še malo sprehodi, ne vem no ?
Z parjenjem bi js na tvojem mestu definitivno počakala. Ker moraš najprej 'pošlihtat' s trenutnim čivkotom.  :-* Emm. Pa kokr so že ostale punce rekle, čim več v mesto in prostor kjer so ljudje. Pa ko praviš, da živiš v vasi kjer ni ljudi. Po eni strani je to super za vzgojo. Če nikjer nobenega ne srečaš je tam idealen prostor za vajo poslušnosti. Tam imaš verjetno tudi veliko prostora in še na kakšen lep sončen dan. Pa vaditaa da hodita skupaj pa ga kličeš po imenu, priboljški, kliker to bi bilo super ! Vsaj po mojem mnenju ? No to bi bilo iz moje strani vse, če pa imaš še kakšno vprašanje pa ti z veseljem pomagam. Me pa zanima iz katere psarne je?

Lp, Kristina

In še slikica moje maLe  :-*


no tako izgleda njejo dopoldne. haha.





sarci

  • *
    • Prispevkov: 1.225
    • Točke: 0
Odgovori #2655 : 24 Januar 2009, 00:08:41

Jaz ga nebi zapirala v boks? Tkoda ne vem noo, men se zdi to mal hecn, da bi bil 5h ali več v boksu? Če pa imaš ograjco je to druga zgodba. Pri ograjci se pes lahko še malo sprehodi, ne vem no ?
No ja, men se pa ne zdi box en baw baw..ok teli tamali itak ne morjo nic unicit, sam recimo jst mam Dixi zaprto ko me ni doma.. ker al gre utrujat Jolly ali pa kaj najde in zgrize pa tut ce ful pazis in pospravljas stvari na varno.

Citiraj
Z parjenjem bi js na tvojem mestu definitivno počakala. Ker moraš najprej 'pošlihtat' s trenutnim čivkotom.  :-* Emm. Pa kokr so že ostale punce rekle, čim več v mesto in prostor kjer so ljudje.
Tudi jaz bi pocakala z parjenjem, ze zato ker moras najprej tega porihtat in ga (pre)vzgojit, pa se mladic bi kopiral stvari od njega, sepravi tudi tiste ne zazeljene, kar pa ni okej, ker se ze tako ali tako v paru pocutijo mocnejse.

Citiraj
Pa ko praviš, da živiš v vasi kjer ni ljudi. Po eni strani je to super za vzgojo. Če nikjer nobenega ne srečaš je tam idealen prostor za vajo poslušnosti.
Hmm, poslusnost naj bi veljala povsod, ne samo na travniku pac pa tudi v urbanem okolju, to je tudi point solanja. Pes bo na travniku z lahkoto delal ker ne bo nicesar bolj zanimivega in je nakoncu ne bo nic obrajtal ko bosta kam sla in bo poslusnost res potrebna. Zato se pse sola v pasjih solah ob prisotnosti drugih psov, ravno zato da je skoncentriran nate in ga ne premamijo ostali psi oz. moteči elemnti.







Jinx

  • Vzreditelj
  • *
    • Prispevkov: 292
    • Točke: 0
  • Erendira Chihuahuas
Odgovori #2656 : 24 Januar 2009, 09:04:23
Hmm, poslusnost naj bi veljala povsod, ne samo na travniku pac pa tudi v urbanem okolju, to je tudi point solanja. Pes bo na travniku z lahkoto delal ker ne bo nicesar bolj zanimivega in je nakoncu ne bo nic obrajtal ko bosta kam sla in bo poslusnost res potrebna. Zato se pse sola v pasjih solah ob prisotnosti drugih psov, ravno zato da je skoncentriran nate in ga ne premamijo ostali psi oz. moteči elementi.

Se ne bi mogla bolj strinjati :) Je pa mogoče vaja na travniku primerna za čisti začetek, da pes pokapira, kaj sploh želiš od njega. V nadaljevanju pa seveda treniramo v čim težjih pogojih ;)

You can't manufacture a miracle


kikinka

  • *
    • Prispevkov: 698
    • Točke: 0
  • kikinka
Odgovori #2657 : 24 Januar 2009, 16:33:49
Ja jaz sm to mislila za zdej, za začetek. Da malo pokapira kaj želi. Pol pa valda tko kot si rekla Sara.

Lp



chi

  • *
    • Prispevkov: 140
    • Točke: 0
Odgovori #2658 : 25 Januar 2009, 18:17:04
Pozdravljeni čivavarji ! :)

Po dolgem času se vam spet malo oglašam. Nekaj mojega veselja s chi naraščajem si želim deliti tudi z vami.


Lep pozdrav,

Damjan&small diamonds











kikinka

  • *
    • Prispevkov: 698
    • Točke: 0
  • kikinka
Odgovori #2659 : 25 Januar 2009, 21:46:19
Živjo*

Joj luškani zelo. :-*

No pa javi kdaj jih lahko pridem prečohlat :)


Lp, Kristina



Kateeq

  • Gost
Odgovori #2660 : 26 Januar 2009, 15:01:40
Kakšni cukri so.  :-*
Imate pa verjetno precej pestro s toliko čivavami pri hiši.  :o



Nalch

  • *
    • Prispevkov: 366
    • Točke: 0
  • Lucy...
Odgovori #2661 : 26 Januar 2009, 19:38:08
da se še jaz malo javim...  mojo Lucy oblačim, ker je zunaj res premrzlo zanjo - no danes po dolgem času ni bila oblečena, ker je bilo toplo in je bil sonček... je pa moja mala manjša kot ostale čivavce in jo tut hitr zebe. če se vam to zdi mučenje - meni se zdi mučenje bolj to, da psa zebe in se trese kot šiba na vodi in je zato, ker ni bil oblečen, naslednje dni prehlajen - pa če je to razvajanje, prav, imam pač razvajenega psa - pa kaj, saj je moja in jo imam rada in ji želim samo najbolše.


lp

smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in Lucy na straži! ;) <3


vanja

  • *
    • Prispevkov: 464
    • Točke: 0
  • <3 LiN <3
Odgovori #2662 : 26 Januar 2009, 20:09:44
Damjan ostala sem brez besed ko sem gledla slikice ;D joj kaki lepiii so, komaj čakam da se vidimo pa pokramljamo kaj več in da vidim tvoje lepotice :-*

lp,Vanja



Aši

  • *
    • Prispevkov: 140
    • Točke: 0
  • Blue & Tai <33
Odgovori #2663 : 10 Februar 2009, 15:14:54
heii..
Ka gre kdo v Celje 22.2.???
Da vidm konkurenco :P

strahhh ;)

lp



EDWINA

  • *
    • Prispevkov: 1
    • Točke: 0
Odgovori #2664 : 11 Februar 2009, 00:35:38
Zivjo:)

No najprej da povem da sem nova tukaj na forumu,in da me zanima nakup civave.Ze dolgo iscem ustezno oz normalno civavo ki ustreza pogojem,saj sem naletela na kar nekaj da ne recem prekupcevalcev stemi majhnimi kuzki in se mi nikoli ni posrecilo nobenega kupiti:S
Zato me zanima ce kdo pozna koga ki bi imel leglo kratkodlakih civavic???in pribl. cena rodovniskih civav?zelo zelo bi vam bila hvalezna za odgovore:)

lp



sarci

  • *
    • Prispevkov: 1.225
    • Točke: 0
Odgovori #2665 : 12 Februar 2009, 16:26:10
Povprecna cena civav je 1000eur. Mislim da bo eno leglo kmalu v SLO, ce ne pa malce poglej po tujini. V Celju je 22. tega meseca razstava pa pridi in poglej za kaksnim vzrediteljem.



kikinka

  • *
    • Prispevkov: 698
    • Točke: 0
  • kikinka
Odgovori #2666 : 12 Februar 2009, 18:38:53
V sredo smo se Andrej, Vesna, Clea in jaz odpravili na obisk h Damjanu. Pri njemu je bilo noro. 11 čivavic, fjuh !
Bilo je super in seveda smo za vas tudi nekaj poslikali. Uživajte !  ;D


Lepotec in lepotička. (:

mmm <3


*castro*  :-[


Lepotička <3


BuBa* <33


*Castro*


Clea  v elementu (:


*Jolly <3


Lahko noč !


Lp, Kristina



sarci

  • *
    • Prispevkov: 1.225
    • Točke: 0
Odgovori #2667 : 20 Februar 2009, 20:28:29
Cukri mejhni :) Ena izmed njih je sla h kolegovi sestri, upam da jo kmalu premeckam :)

Pa se ena nova slikca po dolgem casu :)



mravka

  • *
    • Prispevkov: 109
    • Točke: 0
  • Bambi
Odgovori #2668 : 05 Marec 2009, 23:00:40
Pozdrav vsem.....

joj Sarci tvoja dva sta tako lepa...rada bi vam samo sporocila da letos planirajo leglo civav tam kjer sem jaz kupila mojo Bambi.
Ce koga zanima,vam podajam link.
http://www.oddorrinky.estranky.cz/stranka/na-prodej-_-for-sale


Uzivajte

uzivajte,Tina


profitus

  • *
    • Prispevkov: 2
    • Točke: 0
Odgovori #2669 : 12 Marec 2009, 14:11:15
Lep chi pozdrav vsem!

Sem bodoči lastnik čivave Neli, ki jo dobim 20.3. ko bo stara 10 tednov. Komaj čakam!  :P

Prilagam slike, na katerih sta tudi njeni sestrici ter ponosni oče Pepe.

Lp, Andrej