Za vse, ki se pritožujete nad EF... V Lj sem končala dodiplomski študij, sedaj končujem magisterij, poleg tega sem se pa vpisala še na grafiko (NTF). Res, da nisem obiskovala predavanj prav pogosto (na dodiplomcu pravzaprav skoraj nič), vendar takrat, ko sem bila tam, so bili profesorji (pa tudi asistenti) vedno zelo dobro pripravljeni na predavanje, odlično pripravljeni slidi in vse, kot mora biti. Res je, da si tam le številka, vendar meni to odgovarja. Na grafiki pri pol predmetih ni skript (navedejo en kup literature, s katero si nimaš kaj pomagat), nekateri profesorji uporabljajo še grafoskop

, sicer vejo, kaj govorijo, a predavanje ni niti pol tako kvalitetno kot na EF. Če se hočeš kaj zmenit, te profesor pošlje v referat, v referatu te pošljejo k profesorju...

... EF - točno veš na koga se obrnit.
Omenili ste tudi, da pridobljeno znanje ni zadostno oz. primerno. Prav vsakemu študentu ne morejo prilagoditi programa (to vsi razumemo), dajo pa študentom osnovna znanja in predvsem ga naučijo razmišljati v pravi smeri, to pa je po moje cilj vsake fakultete. Ko študent diplomira, mora razmišljati kot ekonomist. To je to. Je pa seveda od študenta samega odvisno, kaj bo od študija odnesel. In s tem ne mislim, da je potrebno prebrati vso dodatno literaturo in podobno sranje (sama sem predelala, kar je bilo potrebno za izpit in niti besede več - prej manj), ampak mora iz vseh predmetov potegniti osnovna načela razmišljanja in jih nato združiti v celoto. Vsega znat ne more nihče, dela se pa tako ali tako vsak nauči šele v praksi. Teorija je zgolj podlaga.
Dokler nisem šla na NTF sem tudi sama pljuvala po EF, zdaj pa... kapo dol