Pri nas so tudi B-jevci carji. Jaz se s sošolci ne razumem sploh. Eno sošolka ki me sovraži je vsem raztrobentila kaj "si mislim o njih" zato me vsi sovražijo. Otročje, res, ampak včasih boli. Še posebej ker sem piflarka, Kikiinriki, gospa trda, mona in zabitoglavka.
Z B-jevci pa se! In to kako-oni imajo za razliko od mojih radi živali in pse, nikoli se mi ne smejijo, ne zafrkavajo me in včasih se celo pogovarjajo z mano. Nisem ravno vajena tega. ..no, nisem bila-zdaj smo v razredih po nivojih in je lahko opazit razliko.
Uau. Ej, morem priznat, da me je tvoj odogovr presenetil. Zakaj? Ker ponavadi vsak 'navija' za svoj oddelek.
Men je B najboljš. Zakaj? Je dobra črka.
Jaz sem B, v našem razredu se ful štekamo. Ne delamo nobenih razlik (sploh kar se tiče spola), se vsi med sabo družimo, kar je v tem času precej težko in so v drugih razredih imeli s tem že probleme (fanti proti puncam). Ne vem v našem razredu nas je ene 7, ki smo bili že s sabo v vrtcu in se poznamo od prej. Poleg tega pa ni (skoraj) nobenih ritoliznic, ker take mrzim. So ene 4, ki vedno sedijo v prvi vrsti, na živce mi gre to, da potem vsi učitelji govorijo, da so pridne kot 'čebelice', pa so navadne hinavke. res piflajo se, pa jih učitelca vpraša za obrazložitev nekega izraza pa gledajo kot tele v nove vrate. Jah, taki mi grejo blazno na živce. Je pa res, se strinjam. V šoli se je treba trudit, tudi kdaj vsedet za mizo in odpret knjigo. Ampak treba se je učit z razumevanjem.