9. dobrodelni koncert ODPMŽ

doro · 950

doro

  • *
    • Prispevkov: 481
    • Točke: 0
: 03 Oktober 2007, 12:41:00
V PETEK, 5. OKTOBRA 2007 je Vaš večer rezerviran. Manjkati ne smete na 9. tradicionalnem dobrodelnem koncertu za zavetišče.

V četrtek, 4. oktobra bomo v koprski Taverni ob 9.30 risali z najmlajšimi. Otroci iz koprskih vrtcev bodo letos ustvarjali na temo Živali na kmetiji in se tudi na tak način seznanjali s problematiko odnosa do živih bitij, ki so od nas življenjsko odvisna. Resnici na ljubo pa marsikdaj tudi mi od njih. Na isti dan bomo v pasjem zavetišču v Dvorih nad Sv. Antonom gostili tri obalne župane, ki bodo simbolično posadili drevesa in uredili izpust za naše varovance. Sajenje dreves je seveda simbolično dejanje, drevesa pa bodo v vročih poletnih dneh nudila senco tako našim varovancem kot njihovim skrbnikom.

Najširša javnost seveda najbolj nestrpno pričakuje tradicionalni koncert, ki bo letos v petek, 5. oktobra na Titovem trgu. Nastopili bodo: Dan D, Delirium, Novo Telo, Plava Jabuka, Pudding Fields, Tabu in Wejn & The Genzis.

Prireditev bosta povezovala voditelja Radia Capris Lara Pirc in Iztok Gustinčič.

Celoten izkupiček od koncerta bo tudi letos namenjen štirinožnim kosmatincem v pasjem azilu, tako kot minula leta pa bo tudi letos mogoče vstopnino poravnati s pasjo hrano v protivrednosti cene vstopnice. Ta bo 8 evrov.

Zapišite si torej datum 5. oktober na vaš urnik in udeležite se enega najboljših glasbenih dogodkov v Sloveniji, s katerim naredite nekaj dobrega tudi za tiste, ki so brez naše pomoči prepuščeni nemilosti zakonitostim sodobne družbe.

VABLJENI,
ODPMŽ


Kopirano iz: http://www.odpmz-drustvo.si