Še nekaj novosti. Flynn je včeraj šel na svoj prvi sprehod v družbi še dveh psov, se je super obnesel. Pri svojih 6 mesecih ima 5kg. Karakterno je pravi mali vrag, povsod ga je polno, razbija, nori in pse pretepa in ustrahuje

Najraje se skrije za sedežno in prestraši ta malega psa od staršev.
Ker sem baje dober suženj mi izkazuje tudi brezpogojno ljubezen

Sledi mi iz prostora v prostor, ko me sliši prihajati iz sprehoda s Sky, prede tako glasno in mjavka s takšnimi decibeli, da se ga sliši v druga nadstropja v bloku ( enkrat ko sem se vračala domov, sem mislila, da je nekdo spet zavrgel mačko, ker nisem prepoznala njegovega nenormalno močnega,visokega tona) Je izredno brihten, zna trike in že ve ( sem včeraj ugotovila) kateri je naš blok in stanovanje, vrag se ni hotel nositi tako, da sem ga dala dol in je sam kar poletel v blok, v dvigalu je hotel sedet na tleh, on se že ne bo pustil razvajat

Ko smo s še dvema psoma prišli iz dvigala me je kar potegnil za seboj do stanovanja. Ko pa je ugotovil, da je konec sprehoda je postaval med vrati in ni bil pripričan če želi not
Najraje spi na tleh, zraven psov. Ko je spoznal fantovega lovskega psa ( nemški ptičar mix) je takoj skočil nanj in se z njim igral, čist tako po pasje z občasnimi zaušnicami in poskoki čez psa.
Pralni stroj, sušilec, pomivalni stroj in wc školjka so od njegovega prihoda tabu tema in vedno zaprti. Saj bi se znalo zgoditi, da bi se mačkon skopal v pralnem stroju, wc školjki ali posušil v sušilnem.
Dobil je svoj čisto nov nahrtbnik na kolesa katerega obožuje. Tako ga sedaj na hrbtu nesem ali vlečem po tleh do željene lokacije. Na večernih sprehodih v družbi psov pa greva kar brez

In tukaj še nekaj advanturističnih fotk mojega mačkona, po več kot mesecu dni pavziranja z zunanjimi izhodi zaradi snega.

Postaja velik mačkon.