Apartmaji v dalmaciji- kjer sprejmejo pse

damayanti · 174064

damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #180 : 19 Avgust 2009, 18:54:06
Pozabila napisat. V oštarijo smo tudi zavili :D
te pa niso tako poceni
 pizza- neka z enimi školjkami in njihovo salamo in 4 imi siri - "velika" 8 eur  mala 6 eur( velika ne preveč - velika- po naših standardih mala ;)) Sicer je bila zelo dobra  ;D
 dva piva "tavelika" po naših standardih mala piva 3 dcl 2,5 eur eden. In nek njihov pripravek "plat du jour" neko meso   ena omaka/ sicer ful /dobra in krompir v kosih 8 eur
 S tem, da je bila ta oštarija" kr neki"... ena čudna birtija z zunaj postavljenimi paviljoni in starimi razmajanimi stoli ( psa niso imeli prečrtanega na vhodu v  vrt- zato smo šli in ker se nam ni dalo  po camprsko kuhat špagetov z barila omako- drugače že ne bi šli) No pa vodo sta dobila- vsak svojo skledo- brez da smo prosili zanjo :)

 naslednji dan smo našli eno trgovino kjer so prodajali neke salame in zadeve podobne našim "borđolam"( dobra zadeva- seveda jo prej degustiraš :o).  od 2,80 - 3 eur za orenk komad( smo jih nabavili enih 5 komadov). ...za 5 eurov smo dobili pa cel karton piva :)( podkupnina za une majstre v skladišču, da hitreje razložijo in naložijo >:D)

dobra stvar Francije- parkingi na avtocesti
http://damayanti.moj-album.com/album/16717494/?os=16717560
 
urejeni  in čisti WC-ji kljub  veliki masi folka
urejene sprehajalne relaksacijske potke na parkingih.... posebna področja za sprehod psa/ zanimivo ,da so vsi pobirali za svojim psom- ni bilo presrano)
Pitna voda na vsakem parkingu, zunanji tuši. in urejene klopce z mizami v senci
Si pa lahko predstavljate, da smo bili  zelo zanimivi- ko smo vsi poskakali iz kamiona... najprej šofer, potem jaz in potem še dva velika psa- okoli nas so bile oči na pecljih, he he... nič jim ni bilo jasno.

Drugače pa ogromno smeti, in tauvoženih( arabcov in dvakrat zapečenih)- po malce večjih mestih( rute in une ninja opreme na ženskah, malo manj kot v arafat rutah desci šetajo...  to da šprehajo arabsko ni treba posebaj poudarit)
Vsepovsod kjer smo parkirali  v Franciji je bilo varno( tudi v Marseillu. (  Še najbolj sumljivo mi je bilo skozi Italijo, kjer se po parkingih množično zadržujejo cigani z romunskimi registracijami- prepoznavni po hordi zoprnih nadležnih pamžov ki pridejo zijalo past na meter blizu... ampak se jih da odgnat s preprostim zamahom roke in zabrušenim  "ala marš preč... via ") ampak mi smo imeli čuvaja Dino( ki ima  naci fobijo na vse bolj temne )... kdor koli je malo preblizu prišel je že lajala. ( prednost psa v avtu ;))

ostale slike pa
http://damayanti.moj-album.com/album/16717494/
 kvaliteta slik -  so so... slikano z mobitelom ( v zaporedju pa tudi niso ker jih po nalaganju v moj album vse prebeksla ???)

kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.


lejca_

  • *
    • Prispevkov: 595
    • Točke: 0
  • Bucko in Cosmo
Odgovori #181 : 19 Avgust 2009, 18:55:17
Ful dober opis, samo slik meni ne pokaže  :-\. Jaz sem bila pred tremi leti z avtodomom po azurni obali in je bilo super, psa pa takrat nisem smela vzeti, ker sem bila "vodička" staršem, ki seveda na polno komplicirajo  ::). So mi pa na teh počitnicah končno dali zeleno luč za novega psa  ;D.


lejca_

  • *
    • Prispevkov: 595
    • Točke: 0
  • Bucko in Cosmo
Odgovori #182 : 19 Avgust 2009, 19:01:59
Sem si slikce pogledala in si približno predstavljam vrstni red. Dina je pa ful faca, ko se steguje proti ventilatorju iz postelje. Sploh si nisem predstavljala, kje sta bila psa v kamijonu.  ;D


damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #183 : 19 Avgust 2009, 19:13:41
Pismo meni tud slik več ne kaže :-\

Ja na postelji se vozita- tam jima je najbolj všeč... veliko prostora postlano udobno  na višini- pregledno :D( za zijala past).
Sicer damč ki je extra firbec kdaj do kdaj izsili sovoznikov sedež ( grem tudi jaz malo ležat vmes 8)) In potem tam sedi prav ponosno in zija na okrog.
najbolj smešno je ko prehitevamo tovornjak...... greš ful počasi mimo ( ponavadi 5 ali 10 na h več kot tisti ,ki ga prehitevaš) in vsak, ko ga prehitevaš  pase zijala v kamion, ki ga prehiteva ( standard) in potem vidi  črno pasjo glavo z povešenim pogledom.  Predvsem zanimiva je reakcija šoferja v  drugem kamionu >:D.... najpre počasi glavo obrne in ko vidi glavo  še enkrat ful na hitro  oči pa na peclje :D :D :D


kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.


lejca_

  • *
    • Prispevkov: 595
    • Točke: 0
  • Bucko in Cosmo
Odgovori #184 : 19 Avgust 2009, 20:11:43
Si kar predstavljam poglede  :o Jaz bi se stopila od navdušenja, če bi videla kaj takega  ;D


Bacek*

  • *
    • Prispevkov: 505
    • Točke: 0
Odgovori #185 : 20 Avgust 2009, 13:54:43
Zdravo damayanti,

z navdušenjem berem tole temo in si nabiram ideje za drugo leto. Upam da bomo letos z našim dopustom zadovoljni, gremo v Marino pri Šibeniku, z dvema pesjanarkama.  :o :o
Me pa zanima, kaj se letos dogaja s tisto tvojo robinzonsko hišo na Korčuli? je dvignil ceno? In katera hiša točno je to - teh dvojih linkov mi ne odpre, vedno napiše Not found.  ???

Lp, Petra



damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #186 : 20 Avgust 2009, 19:43:43
Ja,  sem zaprla slike- naše :). same slike hiške so pa še vedno ;)
http://damayanti.moj-album.com/album/13104041/

 Vendar pa je letos ne priporočam več  in sicer iz večih razlogov
 Glavni razlog  ker je dvignil ceno za 10 eur. lani v glavni sezoni je bila 55 torej letos 65 eur( hiška je za 4 osebe)
Na vprašanje zakaj ....se je  izgovoril  nekako takole; da so " stavili" solarno celico za luči, in kupili neko novo pohištvo. ( skrajni čas, ker tako starega in razklumpanega pohištva ni imela niti moja pra babi ki je bila zelo zelo šparovna in nikoli nismo smeli nič kar je bilo " še dobrega" ::) zavreči.

  + izrekel je še , da bodo zaračunavali za psa 5 eur po kom.( kao poraba vode in ker je potrebno  malo več očistiti ::)....... naj omenim ,da lani ko smo mi odšli je bila hišica sigurno bolje očiščena kot smo jo prejeli.... ker sem jo jaz( budala )zribala u nulo....   In po tem še govorila z njegovo mamo , katera pa dejansko čisti hišo ;) in mi je rekla da je zelo zadovoljna ker ji ni bilo treba čistiti za nami 8)
Torej resnični razlog je denar ;)
Psi pa so dobrodošli zgolj v predsezoni in posezoni
 njegova razlaga
  v predsezoni zato, da ne motijo drugih naključnih kopalcev, ki hodijo tja.( čeprav plaža naj bi bila izključno od te hiške ;))

Ker iskreno povedano hišika ima res da fenomenalno lokacijo- pogled na morje in zunanjost. To je pa tudi vse. Notri je oprema " bog se usmili" ;)
definitivno ni vredna 65 eur na dan + 5 po psu

Sicer mi smo se imeli fajn... ker smo si sami tako naredili. In ker smo bili v septembru, pa seveda vreme nam je bilo naklonjeno.
Čeprav iskreno.... napram ostalim hiškam je bila ta vseeno precenjena.
Letos so šli eni dol.... sicer brez psa. cena je bila višja kot lani, nova pa zgolj spalnica in baje, da je res dal eno majhno solarno celico za luč.

torej tisti minimalni vložek naj bi plačali turisti.....  hvala lepa. To mi je pa mimo totalno.
tak odnos do gostov mene osebno zelo moti... in takih enostavno ne priporočam več. Ker zame je to navadno oderuštvo in lupljenje.

Ker sem mu lani poslala kar nekaj gostov, sem si pridržala tudi pravico , da mu iskreno povem kaj si mislim o ceni in sami hiški.

......ravno tako ne, hišic na Šolti... ker se je lastnik ravno tako nalagal... poleg tega ,da so bile iz strani gostov še pritožbe glede čistoče in njegovih komentarjev.

 Je pa ta tema res zelo obiskana čez poletje  :D :D :D

In  tukaj je izključno za nas ,ki imamo pse in jih s seboj vzemamo na morje....... ker je problem dobit dober apartma , da sprejmejo psa.
Od nikogar tukaj nisem nikoli zahtevala kakšnega plačila, ravno tako ne od lastnikov apartmajev ,ki jim delam reklamo.

Se mi pa tisti kateri grejo v določeno namestitev ponavadi javijo in povejo vtise.
Če so pritožbe.... potem ne priporočam več.

Meni se zdi to fer in pošteno da se ve .  Osebno meni je dopust zelo pomemben. In če imam pokvarjen dopust imam pokvarjeno celo leto.
pozitivne in negativne izkušnje slišat je pa vedno uredu.

Moti me samo to, da v večini  bolj jaz komentiram ...... več komentarjev ostalih pesjanarjev se manjka in njihovih vtisov :) kje so kaj bili in kako so se imeli

kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.


Bacek*

  • *
    • Prispevkov: 505
    • Točke: 0
Odgovori #187 : 20 Avgust 2009, 20:50:12
Hvala za izčrpen odgovor ... ja tele hiške so mi všeč, ker si res sam in ne motiš drugih. No, saj letos kot rečeno, lokacijo že imam, zbiram ideje in predloge za drugo leto.

Ja, lepo bi bilo, če bi se še kdo javil, ki je letoval v teh apartmajih in povedal svojo izkušnjo.



tjas

  • *
    • Prispevkov: 1.042
    • Točke: 0
Odgovori #188 : 21 Avgust 2009, 07:19:03
No takole, mi smo bili letos na Korčuli - Žrnovska Banja. Pogled imaš na Pelješac.

Korčula sama po sebi nas ni prepričala in mislim tudi da nas ne bo videla nikoli več.  :-\
Domačini prijazni, malo ljudi tam kjer smo bili nastaljeni, ni nobenih problemov glede psov, tudi na plaži nihče ne gleda postrani.

Vendar bom povedala par razlogov zakaj nam ni bilo všeč:
1) apartma oz. hiška, ki naj bi bila na samem v okolici borovega gozdička; NI BILA  :-X
2) plaža, ki naj bi bila direkt pod hišo naj bi bila divja; NI BILA  :-X
3) nobene sence na plaži
4) če si se hotel odpraviti na kakršno koli drugo lepo plažo, ali najti uvalo da si sam; OBVEZNO AVTO (ceste so povsod makedamske)

Je pa res, da plaže niso polne, razen plaža v Lumbardi, kjer je mivka.
Tam pa nas niso videli.
Drugače smo se imeli fino, ampak res nikoli več!  :-\

Če me kdo vpraša kam bi šla - je moj odgovor definitivno Šolta!  :)

Pa še nekaj foto utrinkov:

pogled iz apartmaja


plaža vaja


plaža bačva


plaža orlanduša


pogled na sosednjo uvalo pri orlanduši




Vendar naš mali škrat je užival sto na uro  :o







To so naši vtisi.  ;D





peter skala

  • *
    • Prispevkov: 16
    • Točke: 0
Odgovori #189 : 18 Januar 2010, 20:16:47
Ja sedaj ko je mraz je treba misliti na poletje.Ko smo še imeli prejšnega psa smo nekako organizirali dopust tako ,da smo psa dali v rejo staršem ,kasneje pa tudi mulariji.Sedaj pa imava  7 mesecev starega prinašalca,ki poleti še ne bo perla ,kar se tiče ubogljivosti in mirnosti.Lani sva se zaradi sedaj že pokojne Ajše/takrat bolane/ odpovedala dopustu.Letos bi pa spet rad videl plavi Jadran.

Ali ima kdo od vas kakšno idejo kam na dopust s psom.Lokacija ,Dalmacija ali otoki.Bivališče ,apartma ali manjša hiška.
 Vesel bi bil vsake dobre ideje.Morda imate sami kaj ižkušenj.Prav v preveliko gužvo mislim da ne bi bila dobra ideja.
Hvala ;



TYASHY

  • *
    • Prispevkov: 2.173
    • Točke: 2
Odgovori #190 : 18 Januar 2010, 20:20:00
Mi smo bili lani Tukaj. Gospa je prijazna, dovoli psa, če tudi drugače prebiva v hiši/stanovanju.  :)



n+n

  • *
    • Prispevkov: 662
    • Točke: 0
Odgovori #191 : 18 Januar 2010, 21:43:38


damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #192 : 19 Januar 2010, 12:10:05
Ja sedaj ko je mraz je treba misliti na poletje.Ko smo še imeli prejšnega psa smo nekako organizirali dopust tako ,da smo psa dali v rejo staršem ,kasneje pa tudi mulariji.Sedaj pa imava  7 mesecev starega prinašalca,ki poleti še ne bo perla ,kar se tiče ubogljivosti in mirnosti.Lani sva se zaradi sedaj že pokojne Ajše/takrat bolane/ odpovedala dopustu.Letos bi pa spet rad videl plavi Jadran.

Ali ima kdo od vas kakšno idejo kam na dopust s psom.Lokacija ,Dalmacija ali otoki.Bivališče ,apartma ali manjša hiška.
 Vesel bi bil vsake dobre ideje.Morda imate sami kaj ižkušenj.Prav v preveliko gužvo mislim da ne bi bila dobra ideja.
Hvala ;

Res je ;D vsa zadeva je  zelo obsežno napisana in poslikana v tej temi ;)
Veliko je napisanega tukaj: http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=6082.0

Novosti bom pa objavila konec februarja. Kar se tiče tistih, ki sem jih jaz navedla.
Oz lahko že sredi februarja. 5 Februarja gremo  na Šolto( če bo vreme) In grem stavit da me bodo vsi  spet gnjavili. Do sedaj so bili izjemno zadovoljni z vsemi " pesjanar" gosti :D
Potem pa napišem kako je z apartmaji , hiškami, kaj se bodo izmislili glede cen in vse ostalo. :)

kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.


peter skala

  • *
    • Prispevkov: 16
    • Točke: 0
Odgovori #193 : 19 Januar 2010, 19:10:40
Damayanti
Zaenkrat hvala za odgovor.Sem si ogledal stvari in je načelno že padla odločitev za Šolto.Bo pa vsekakor prav prišlo še kaj več svežih informacij s terena.
Hvala in srečno pt če bo ratalo.



gulu

  • *
    • Prispevkov: 2.661
    • Točke: 15
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #194 : 28 Februar 2010, 18:20:31
Ker sem ravnokar izvedela, da našega "starega" apartmaja v Metajni na Pagu ne oddajajo več, imamo manjši problem za letošnje poletje. Mogoče mi pa kdo lahko da kakšno dobro idejo (po oglasih še nisem nič iskala, ker me zaenkrat zanima bolj tako ... informativno). 

Stvar je namreč v tem, da smo se v Metajni blazno razvadili s tem, da je bilo morje dobesedno pred nosom - cca. 5 m od terase  -, zato si zdaj zelo težko predstavljam, da bi morala na obalo hodit kam dlje (vem, razvajena sem, ampak v 16.letih se šlovek malo "pokvari"  ).

Zato me pa zdaj zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo z apartmajem za dve osebi, kjer sprejemajo pse in da je plaža čimbližje   Aja - lokacija pa nekje na hrvaškem, najraje na otoku ...

Hvala za vsako idejo   
 
 
 



sibila

  • *
    • Prispevkov: 2.006
    • Točke: 0
  • still more white...
Odgovori #195 : 28 Februar 2010, 20:38:38
Mi smo bili letos na Krku, Stara Baška, če si v kateri od hiš čimbližje morju, imaš plažo ful blizu, drugače pa par minut po ulici dol do plaže-dve minutki mogoče.
Če pa hočeš v kak res super zaliv, kjer ni neke gužve, je pa kakih 15 minutk peš po kozjih stezicah,ampak je prekrasno. :)


Drugače pa smo bili pred leti v enem malem selu na Braču, tam so bili apartmaji/bajte ob morju z lastno plažo, če se ne motim je bil Sumartin, ampak tam je bila res samo plaža pa v celi vasi ena trgovina pa en kafič, mene ni glih navdušilo, čeprav nisem ljubitelj nekih mest pa ful gužve. Po mojih izkušnjah v pred in po sezoni ne komplicirajo kaj preveč zaradi psov,
sploh, če so psi ok in jih vidijo, ponavadi ni nekih težav.



gulu

  • *
    • Prispevkov: 2.661
    • Točke: 15
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #196 : 28 Februar 2010, 22:57:14
Hvala, Sibila, tole na Braču je zelo mikavno ;) Meni je všeč, če ni nikje nikogar :D

Drugače pa ... žal sem časovno vezana ravno na vrhunec sezone, ker delam v teatru in imamo počitnice pač isto, kot šole  :-\ Meni to nikakor ni všeč, ker je gužva  >:(, ampak nimam ravno izbire. Letos sicer upam, da bo mogoče potegniti kak teden v september, ampak je še zelo vprašljivo.



peter skala

  • *
    • Prispevkov: 16
    • Točke: 0
Odgovori #197 : 07 Marec 2010, 00:17:54
Ker sem ravnokar izvedela, da našega "starega" apartmaja v Metajni na Pagu ne oddajajo več, imamo manjši problem za letošnje poletje. Mogoče mi pa kdo lahko da kakšno dobro idejo (po oglasih še nisem nič iskala, ker me zaenkrat zanima bolj tako ... informativno). 

Stvar je namreč v tem, da smo se v Metajni blazno razvadili s tem, da je bilo morje dobesedno pred nosom - cca. 5 m od terase  -, zato si zdaj zelo težko predstavljam, da bi morala na obalo hodit kam dlje (vem, razvajena sem, ampak v 16.letih se šlovek malo "pokvari"  ).

Zato me pa zdaj zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo z apartmajem za dve osebi, kjer sprejemajo pse in da je plaža čimbližje   Aja - lokacija pa nekje na hrvaškem, najraje na otoku ...

Hvala za vsako idejo   
 
 
 pa v vsem tem času niste pogledali za kakšno alternativno namestitvijo v Matajni.Če že ne za vas pa mogoče za nas ostale interesente.




peter skala

  • *
    • Prispevkov: 16
    • Točke: 0
Odgovori #198 : 07 Marec 2010, 00:20:33
GULU
Pa v vseh teh letih niste pogledali za kakšno alternativno namestitev v Matajni.Malo me zanimajo te lokacije.Ob vodi pa prisotnost psa.
Pobrskaj malo po spominu ,me zelo zanima



gulu

  • *
    • Prispevkov: 2.661
    • Točke: 15
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #199 : 07 Marec 2010, 10:36:00
V Metajni je skoraj vse ob vodi in nikjer niso nikoli komplicirali zaradi psa ... Nismo gledali, ne, ker smo bili vedno zadvoljni.  ::)



xosmo

  • *
    • Prispevkov: 11
    • Točke: 0
Odgovori #200 : 07 Marec 2010, 11:14:26
Najbližja destinacija: Sol Polynesia Umag. 15 minut do pasje plaže s pasjim tušem, še 5 minut do divje plaže - oblečeni, nagci, psi, več sence kot na pasji, restavracija (z višjimi cenami kot sicer), najugodnejša oskrba: Getro (ob cesti pred Umagom).

http://www.hrvaska.net/istra/slo/umag/a_solpolynesia.htm



gulu

  • *
    • Prispevkov: 2.661
    • Točke: 15
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #201 : 07 Marec 2010, 18:16:58
Hvala, xosmo, ampak iščem nekaj, kjer bi bila apartma skoraj v vodi  ::) Pa niti ni važno, kje (v katerem kraju).

peter skala, nekaj o Metajni je pa tule: http://www.metajna.com/slo/index.php



peter skala

  • *
    • Prispevkov: 16
    • Točke: 0
Odgovori #202 : 07 Marec 2010, 21:46:49
Pred 4 leti smo bili na Korčuli/Karbuni/,to je blizu Vele luke.Starejša hiša ki sta jo starca preuredila za oddajanje.Hiša je res skoraj v vodi.Velika terasa ,malo ljudi.Psa takrat nismo imeli s seboj ,tako da ne vem kako je s tem.Je pa zadeva precej samotna,trgovine takrat ni bilo v vasi,tako da si vezan na avto in Velo luko/cca 10 min. vožnje.Ljudje so bili zelo prijazni.Prostora so imeli za 6 oseb


evo kontakta Bosnič 0038520865051 če je št.še aktualna



damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #203 : 10 Marec 2010, 10:36:43
Jaz sem zvedela za dve hiški na Braču

http://www.smokvina.hr/hr/vikendice/566

oddaja se preko agencije Smokvina... cena je pa kar precej visoka...
"Smještaj 952,00 EUR 7.063,84 HRK 
Agency fee 10,00 EUR 74,20 HRK
Boravišna pristojba 26,88 EUR 199,45 HRK 
 
  988,88 EUR 7.337,49 HRK "


Tole ceno so mi ponudili za termin od 7.8..... dalje 14 dni

in druga
http://www.smokvina.hr/hr/vikendice/179

"Smještaj 1.036,00 EUR 7.687,12 HRK
Agency fee 10,00 EUR 74,20 HRK
Boravišna pristojba 26,88 EUR 199,45 HRK
  1072,28 EUR 7.960,77 HRK

"
Cena za 14 dni od 14.8... dalje 14 dni

Meni prehuda cena....
Prva je za 4 osebe.... druga za 5 oseb.

Je pa druga na samem v uvali Vela Lozna...
Obe pa" baje" da sprejmeta pse.


Za Šolto pa žal še ne vem nič... smo tisti prvi termin preložili zaradi slabega vremena , tako da sedaj grem dol po velikonočnih praznikih( prvi teden)...in bom poslikala in zlobirala za kakšne ugodnosti :)


kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.


gulu

  • *
    • Prispevkov: 2.661
    • Točke: 15
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #204 : 10 Marec 2010, 16:50:03
damayanti, če boš našla kaj za dva psa in dve osebi, se zelo priporočam ;) 



damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #205 : 10 Marec 2010, 20:40:58
Za dve osebi...in čisto na obali...... Ti lahko kar v naprej povem , da je težka... sploh pa v avgustu( letos smo očitno vsi primorani avgusta...tudi jaz  :-\)

Za 4 osebe kvečjemu. Definitivno pa ni na samem... se še kdo najde v okolici....in definitivno ni ugodne hiške...
( če bi bila bi jo jaz že zase  zrezervirala :D >:D >:D)

Bom pa malo racije naredila...po Šolti.. če še kaj najdem.

Drugače pa Korčula je cenejša ( tudi preko Smokovine)... no sicer jaz sem gledala hiške, robinzonska varianta... ker je bil to do sedaj edini ORENK dopust kar smo ga imeli... vsi :D.
Vem pa za 100% da se v Strmeni letos ne oddaja...(tista je sanjska/za dve osebi / na samem/ s svojo privat plažo..in ugodna.)samo zaradi te hišice bi šla še enkrat na Korčulo..
( Jo ima pa smokovina v ponudbi.... malo zavajajo)


kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.


gulu

  • *
    • Prispevkov: 2.661
    • Točke: 15
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #206 : 11 Marec 2010, 15:22:14
Aja, mogoče sem se narobe izrazila. Ne iščem hiške, niti ni nujno, da je kje čisto na samem ali kaj podobnega. V Metajni je to bil pač ena od hiš s številnimi apartmaji v vrsti ostalih hiš. Edino, kar jo je zame delalo "posebno", je bila ta neposredna bližina morja, in pa (senčna) terasa, ki jo je imela. Tako smo bili pač lahko ves dan na teasi in smo samo skočili v morje (tudi Lum, ko pač ostalih ni bilo na pomolu).

Tu je nekaj fotk:

Lum na terasi, zadaj se vidi morje




Lum skače v vodo s pomola - zadaj se vidi, kako blizu so hiše in (žal) tudi cesta

Lum na pomolu. Zadaj je hiška z apartmaji, naš apartma je bil tisti, ki ima obok, pred njim pa sta roza in bel grm.



damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #207 : 12 Marec 2010, 07:56:05
Enega sem se spomnila...oz dva sta ;) za dve osebi ;) ( sori  mi je čisto iz glave ušlo :-[)( mislim , da samo enega oddaja- ker ima za enkrat zgolj toliko urejeno... lahko vidiš na sliki da je na novo bajto nazidala...Slike so stare kakšne tri leta... lahko da je že investirala v fasado.. he he)

Ima jih ena Gospa , ki  drugače živi v Italiji čez leto. In je prijateljica od našega znanca Pietra( upokojeni profesor) ki sedaj živi na Šolti
In sicer v Biogradu
http://www.mojalbum.com/damayanti/biograd

Sprejme pse... ,  hiša je  res čisto na plaži in ima ograjen vrt.( gospa sprejme pse... sama ima labradorko)

Sicer predvidevam, da je na plaži pred hišo kar nekaj ljudi...Verjetno pa ne boste ravno ležali na plaži, če imate zadaj vrt senco in apartma  :)

 * Osebno, jaz teh apartmajev nisem videla, niti tam pri njej še nisem bila. Tako da kako je tam ne vem
Smo pa imeli v tej temi že debato na temo Biograda... mislim , da je SKY komentiral Biograd.... tako , da ... kako je tam ti bodo drugi povedali. ( ali pa prebrskaj nazaj po komentarjih ;))

Sicer sem imela/ oz še imam njeno številko mobitela, vendar ji ne zvoni......  če ti je to ok. ti zrihtam telefonsko od nje. ( Mi bo  g. Pietro povedal njeno telefonsko ;) )





kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.


damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #208 : 12 Marec 2010, 08:14:14
Sem se pa spomnila , še na eno gospo Olivero...iz Korčule in sicer Uvala tri porte. Ona ima isto čisto blizu morja... tam cca dobrih 50 metrov.
Bi jo pa morala poklicati in nafehtati za slike in ostalo.
Ima pa apartmaje... samo imajo skupen vhod.
Sprejme pa pse 100% ima sama enega lovskega psa... Toliko za enkrat.
Ti povej kam bi vi najraje šli..in termin pa bom malo preklicala ;) in ti lahko kaj konkretnega povem

kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.


damayanti

  • *
    • Prispevkov: 1.879
    • Točke: 3
Odgovori #209 : 12 Marec 2010, 09:09:42

Sem pa še danes govorila z Dorianom, in me je opozoril še na eno namestitev.

Glede na to da vas je tukaj precej 2 + pes :D

http://www.velaluka.info/apartments/milka/details.htm

Preko linka imate tudi kontakt in ceno za apartma... pa vseeno ne škodi če pokličete in vprašate kako je s tistim " house pet"... ;)

Je pa to zadeva primerna za take , ki ste bolj komot in imate raje da vam nekdo pripravlja zajtrk + večerjo ;) ( oni imajo možnost polpenziona...torej ribe vam pečejo zvečer... :) )

Drugače je pa Uvala Poplat zelo lepa... bolj v mirnem predelu.
( potrjeno smo se z čolnom tam vozili ;D)

kupec: Ima vaš pes rad otroke?
prodajalec: Ima! ...vendar priporočam da  ga vseeno hranite z briketi.