Razni horoskopi....

Smrček · 9662

Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
: 27 Januar 2009, 14:22:18
Kot veste poznamo ogromno horoskopov; sončnega,  luninega, kitajskega,... In jst sem danes dobila indijanski horoskop. Ne kot horoskop kaj se vam bo zgodilo ampak kdo ste vi glede na vaše rojstvo.


[justify]Znaki v indijanskem horoskopu so povezani z živalmi, katerih karakteristike in način delovanja in življenja lahko simbolizirajo tudi človeške lastnosti. Ugotovite, kam spadate in si preberite lastnosti, katere so značilne oz. povezane s to živaljo odnosno z vami [/justify]

INDIJANSKI HOROSKOP

RDEČI JASTREB 21.3. – 19.4. ( dinamični, malce divji )
BOBER 20.4. – 20.5 ( stabilni, trmasti )
JELEN 21.5. – 20.6. ( simpatični, zgovorni )
DETEL 21.6. – 22.7. ( nežni, čustveni )
JESETER 23.7. – 22.8. ( strastni, ponosni )
RJAVI MEDVED 23.8. – 22.9. ( umirjeni, analitični )
KROKAR 23.9. – 23.10. ( komunikativni, diplomati )
KAČA 24.10. – 21.11 . ( zelo skrivnostni )
KANADSKI JELEN ( VAPITI ) 22.11. – 21.12.(pravični, rad potuje)
DIVJA GOS 22.12 . – 20.1. ( zelo resni, ambiciozni )
VIDRA 21.1. – 18.2. ( altruisti, vizionarji )
PUMA 19.2. – 20.3. ( zelo občutljivi )



[justify]
RDEČI JASTREB (Oven )
Glavna značilnost: DINAMIČNOST

Osebe v znaku Rdečega jastreba so rojene v Mesecu popkov; Težko jih je ukrotiti in so predstavniki neodvisnosti in svobode. Vedno so pripravljeni za akcijo in hrepenijo po pustolovščinami. Osebe imajo veliko mentalno in telesno energijo; pogosto nimajo dlake na jeziku, kar jih lahko občasno spravi v težave. Te osebe so obdarjene s sposobnostjo, da pomagajo pri odpiranju in razčiščevanju stvari, idej, odnosov v medosebnih kontaktih. Sami so zelo odprti in direktni in so zelo razočarani, kadar pri drugih naletijo na neiskrenost in manipuliranje. So lovci na nove ideje, projekte in raziskovalci novih filozofij. Pogosto so zelo nestrpni in zaletavi, vendar bodo o vsaki novi stvari, v katero se bodo spustili temeljito premislili, preden se dokončno odločijo. So veliki optimisti, neizmerna strast duha jih vleče v nenehno nove izzive. Zelo hitro se razburijo, prav tako hitro se tudi pomirijo. Prav tako, kot imajo Rdeči jastrebi svoj solarni, svetel princip imajo tudi nočni princip, kar mu daje nagnjenost k poveličevanju, predvsem svojih lastnosti, sposobnosti. Najraje pa imajo življenje v dvoje in  dobro se razumejo z Gavranom, Divjo gosjo in Jelenom. Zelo dobro se razumejo z Divjo gosjo, Pumo, Bobrom in Kačo. Totem iz rastlinskega sveta je regrat. Totem iz sveta mineralov je opal, ki simbolizira vernost, molitve in človekovo upanje. Smatra se, da deluje na človekov vid in nosilcu omogoči pogled v prihodnost. če se to koristi sebično, lahko človeku prinese nesrečo, posebno v ljubezni. Lahko se podari kot simbol prijateljstva, a ne v poročnem prstanu. Barva Rdečega jastreba je rumena.

BOBER (Bik)
Glavna značilnost: DOSLEDNOST

Osebe v znaku Bobra so rojene v Mesecu žab povratnic in so odvisno, radi imajo udobje. So vztrajni, stabilni in vzdržljivi. Običajno so privlačne zunanjosti in so do okolice ( stvari, ljudi ) običajno zelo posesivni in imajo držo » glave familije ». So inteligentna bitja, ki so zelo okretna in stalno na preži. Imajo visoko stopnjo poguma, katerega uporabijo tudi , kadar ni potrebe po njem. Zelo pomembno jim je udobje in zato veliko denarja porabijo za opremljanje svojega okolja ( doma ) z namenom, da si izboljšajo pogoje življenja. Te osebe so sposobno temeljito spremeniti svoje okolje na vseh nivojih ( psihičnim, duhovnim, emocionalnim ) zato, da bi dosegli lastni mir, sigurnost in harmonijo, katere nujno potrebujejo. Te spremembe pa bodo uresničili na nekakšen svoj, počasen, previden in pronicljiv način. Običajno imajo radi vodo in se ukvarjajo z ribarjenjem, jadranjem ali se redno sprehajajo ob morji, jezerih, rekah. Običajno so ti ljudje bolj molčeče narave, če se v okolju ne počutijo varne. Zelo dobro se razumejo z Divjo gosjo, Pumo, Rjavim medvedom in Kačo. Totem iz rastlinskega sveta je španski bezeg. Totem iz sveta mineralov je bakrov silikat, ki velja za kamen neba in zemlje, za katerega velja, da prinaša zdravlje, srečo in materialno blagostanje. Barva Bobra je modra, barva intelekta, enostavnosti in miru. To je lunarna barva.

JELEN (Dvojčki)
Glavna značilnost: SPREMENLJIVOST

Osebe v znaku Jelena so rojene v Mesecu setve koruze in so zelo nemirni in neutrudljivi ; dajejo vtis inteligentnih ljudi, ki imajo moč, da spreminjajo stvari. Indijanci jelena povezujejo s hitrostjo, zoro in občasnim osamitvami. Osebe posedujejo veliko energije, so zelo zgovorni a tudi zelo površni, še posebno ženske – od tod tudi vzrok za običajno nestabilnost v ljubezenskih odnosih. Ženske pod tem znakom so rade v središču pozornosti in jim zelo godi pozornost moških; moški pa so zelo vztrajni in trmasti na poti k doseganju svojih ciljev. So zelo simpatična, okretna in intuitivna bitja, katerih notranji svet/ življenje je tako bogato, saj so večino razpoloženj, s katerimi se ukvarjajo drugi ljudje, sami že preživeli. To jim daje sposobnost poslušati in razumeti druge. So zelo kreativni in pametni ljudje in so lahko zelo uspešni in ustvarjalni umetniki. Zelo težko pa se omejujejo le na eno vezo, saj so za nasprotni spol zelo privlačni…oni pa tako odprti za vsa nova poznanstva in radovedni. Zelo dobro se razumejo z Rdečim jastrebom, Vidro in Divjo gosjo. Totem iz rastlinskega sveta je hajduška trava, ki naj bi bila zdravilna. Totem iz sveta mineralov je ahat, čigar vibracije naj bi vstopale skozi živčne vozle, kar ima za posledico popuščanje napetosti.
Barva Jelena je bela in zelena.

DETEL (Rak)
Glavna značilnost: OBČUTLJIVOST

Osebe v znaku Detla so rojene v Mesecu najmočnejšega sonca in potrebujejo/iščejo sigurnost in zaščito. Zelo pogosto so v skrbeh, ker so tako zelo preobčutljivi. Zelo so privrženi družini in jo želijo zaščititi pred vsem slabim. Ker je Detel znan kot ptica, ki napoveduje, tudi ljudem pod tem znakom ležijo poklici, službe, ki so povezane s tem kot npr. seizmologija, meteorologija ali katero koli delo, kje lahko uporabijo svojo intuicijo, ki je pri njih zelo poudarjena. Indijanci smatrajo detla tudi za ptico borko, predvsem takrat, kadar je ogrožena njegova družina, predvsem mladiči – takrat namreč ta ptič pokaže vso svojo nekontrolirano agresivnost. So zelo intuitivni in skrajno občutljivi za signale in glasove svojega srca. Pomemben jim je lastne dom, ki mora biti zelo udoben in topel. So zelo skrbni starši, včasih celo preveč zaščitniški in se morajo nujno naučiti ne preveč skrbeti in se odpreti v stiskah, saj lahko v nasprotnem primeru razvijejo kakšna bolezenska stanja pri sebi (želodec!). Zelo dobro se razumejo z Divjo gosjo, Pumo, Bobrom in Kačo. Totem iz rastlinskega sveta je šipek. Totem iz sveta mineralov je rdeči kvarc ( jaspis ), ki je talismanski kamen, ki prinaša radost in zmanjšuje bolečino… Barva Detla je roza.

JESETER (Lev )
Glavna značilnost: SAMOZAVEST

Osebe v znaku Jesetra so rojene v Mesecu zorenja zrnastih plodov in posedujejo veliko notranjo moč in strast. Veliko daje na svoje dostojanstvo in ga branijo na vsak način. So zelo bistroumna bitja, ki so zelo pogumna in posedujejo ogromno količino energije in volje. Pogosto skrivajo svoja čustva in je v njihovo dušo zelo težko prodreti, so pa vsekakor zelo priljubljeni pri nasprotnem spolu. Če jim kdo stopi na žulj, zanjo biti zelo zelo maščevalni. So zelo borbena bitja, ki so zaščitniški do vseh šibkejših in ni ga strahu, ki bi jih prisilil k umiku. V zahvalo pa želi samo priznanje, pohvalo. Zelo dobro se razumejo z Rdečim jastrebom, Jelenom, Gavranom in Divjo gosjo. Totem iz rastlinskega sveta je malina, ki je tudi zdravilna, pri diareji, čiščenje črevesja, proti prevelike količine želodčne kisline, glavobolov in premočne menstruacije. Totem iz sveta mineralov je granit ki je simbol energije in ljubkosti. Prinaša ljubezen, zvestobo, zdravje in z vgraviranim levom še dostojanstvo. Verjame se, da preprečuje kožne bolezni in nočne more. Barva Jesetra je rdeča.

RJAVI MEDVED (Devica)
Glavna značilnost: PRAKTIČNOST

Osebe v znaku Rjavega medveda so rojene v Mesecu žetve in so nežna in sramežljiva bitja, ki imajo rada, da je okrog njih vse organizirano, urejeno, predvidljivo, saj imajo rada nad vsem kontrolo. So vztrajni in njihov um je pronicljivi in analitičen, zato jim niti najmanjši detajli ne uidejo. Vse to spremlja izrazit občutek za pravico, po potrebi pa tudi izredna moč in pogum. Te osebe lahko zelo dobro skrivajo svoja čustva in izza zunanjega racionalnega izgleda skrivajo skrito strast. Zelo so naklonjeni družini, so pa pogosto tudi posesivni. So zelo previdni in analitični in so dragoceni prijatelji in sodelavci, vendar ne pričakujte od njih » ujčkanja«, naravnost vam bodo vse iskreno povedali, ne glede kako boleče bo za vas. So zelo pridni, marljivi in jim delo zelo veliko pomeni, ne želijo pa se izpostavljati. Dobro opravljeno delo…to je za njih cilj. Zelo dobro se razumejo z Divjo gosjo, Pumo, Bobrom in Kačo. Totem iz rastlinskega sveta je spominčica, ki simbolizira skromnost.  Totem iz sveta mineralov je ametist, ki se smatra za » žalostni« kamen. Melanholija, katero lahko izzove je lahko zelo koristna, ker predstavlja prvi korak do pravega spoznanja svoje osebnosti in samo-sprejemanja. Simbolizira umirjenost, duhovni mir, treznost, verjame se celo, da zdravi odvisnost od alkohola in povečuje kreativnost in intuicijo. Če se da pod blazino, bo izzval prijetne sanje. Barva Rjavega medveda je vijolična.

KROKAR (Tehtnica)
Glavna značilnost: DIPLOMATIČNOST

Osebe v znaku Krokarja so rojene v Mesecu odhoda rac in so zelo socializirana in prijateljsko nastrojena bitja, ki so zelo redko sama. Radi imajo družbo, komunikacijo in vsakršne stike, le da so ti prijetni, harmonični ( in ne konfliktni ). Te osebe so zelo čustvene in jih iskreno skrbi za druge, radi pa si prilastijo tuje ideje ali izkušnje. So zelo privlačne osebe, ki zračijo z neko posebno energijo in so vedno obdani z ljudmi, prijatelji. So zelo zvesti v partnerstvu, a se težko odločijo za zakon. Krokar je tudi simbol pronicljivosti pri Japoncih in tudi starševske ljubezni, zato je Krokar zelo nežen in prijateljski s svojimi otroki. Težijo k ravnotežju, harmoniji in ljubezni. Zelo dobro se razumejo z Rdečim jastrebom, jelenom, Jesetrom, Vidro in Divjo gosjo. Totem iz rastlinskega sveta je ognjič. Totem iz sveta mineralov je jaspis, ki simbolizira zvestobo in prinaša radost, zmanjšuje bolečino in ščiti pred kačjimi ugrizi in nosečnice za čas nosečnosti. Barva Krokarja je rjava.

KAČA (škorpijon)
Glavna značilnost: PREŽIVETJE

Osebe v znaku Kače so rojene v Mesecu prvega mrazu in imajo dobro sposobnost presojanja in intuicije in znajo človeku prodreti v samo njegovo bit/ dušo. Za Indijance je kača predstavljala simbol strele in so ji pripisovali lunino in magijsko moč ter modrost, zato se smatra, da so te osebe zelo inteligentne in imajo zelo napredne, vizionarske ideje. Kače pa so tudi zelo zvite in to lastnost uporabljajo s pridom pri doseganju svoji ciljev. Če ni vse po njihovem, jih zagrabi bes in želja po maščevanju. Pogosto menjajo svojo naravo, so pa tudi zelo atraktivne za nasprotni spol. Zelo se zavedajo svoje erotičnosti in seksualnih kvalitet. Svojim otrokom dopuščajo veliko mero samostojnosti, ne glede na to, pa vedno od strani budno nadzirajo in opazujejo, kaj le ti počnejo. Zelo dobro se razumejo z Divjo gosjo, Pumo, Bobrom in Detlom. Totem iz rastlinskega sveta je repinec. Totem iz sveta mineralov je malahit, ki simbolizira notranjo energijo in duhovno moč. Uravnotežuje desno in levo polovico možganov, ščiti pred uroki in sevanjem ter omogoča miren sen. Pospešuje obnavljanje tkiva in najbolje deluje skozi roke ( na prstanu ), ne smemo pa ga povezati z diamantom, ker tedaj postane strupen. S turkizom njegova moč raste. Barva Kače je siva.

KANADSKI JELEN (Strelec)
Glavna značilnost: MODROST

Osebe v znaku Kanadskega jelena so rojene v Mesecu dolgotrajnega snega in imajo zelo dobro razvito intuicijo, so zelo svobodnjaško nastrojeni – ne marajo omejevanja. So pa pogosto zelo nagli in direktni, zato se dostikrat zgodi, da jih ljudje ne marajo ali se jih bojijo zaradi tega. Niso pa agresivni, ampak zelo tolerantni – pač vsakemu direktno, brez olepševanja povedo, kaj si mislijo. So zelo pravični in odprti glede svojih misli in mnenj, težijo k neodvisnosti in imajo običajno malo pravih prijateljev ( znancev sicer veliko ). Solarni aspekt Jelena teži k entuziazmu, ljubezni do živali, potovanj, duhovnosti, humorju, in so veliki idealisti. Ko si zastavijo cilj, strumno delujejo v smeri dosege le tega, svoje otroke pa hitro spustijo izpod svojih peruti. Nižji tip Jelena pa je nagnjen k riziku, hazarderstvu, hvaljenju in je v ljubezni zelo pogosto žigolo. Zelo dobro se razumejo z Jelenom, Jesetrom, Rdečim jastrebom in Krokarjem. Totem iz rastlinskega sveta je bor, ki simbolizira pokončnost in samotnost. Totem iz sveta mineralov je obsidian, temno zelen kamen, katerega so včasih uporabljali za špico/konico noža za žrtvovanje. Naj bi odklanjal uroke in pomagal pri celjenju ran in prerokovanju. Barva Kanadskega jelena je črna. [/justify][/quote]

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


*Sky*

  • *
    • Prispevkov: 303
    • Točke: 0
Odgovori #1 : 27 Januar 2009, 14:34:34
Hm ,zelo zanimivo. Kaj pa ostala znamenja? Ne najdem nič napisanega za npr. divjo gos.

LP, Katarina



Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #2 : 27 Januar 2009, 14:43:25
Jaz sem jelen...

JELEN (Dvojčki)
Glavna značilnost: SPREMENLJIVOST
Osebe v znaku Jelena so rojene v Mesecu setve koruze in so zelo nemirni in neutrudljivi ; dajejo vtis inteligentnih ljudi, ki imajo moč, da spreminjajo stvari. Indijanci jelena povezujejo s hitrostjo, zoro in občasnim osamitvami. Osebe posedujejo veliko energije, so zelo zgovorni a tudi zelo površni, še posebno ženske – od tod tudi vzrok za običajno nestabilnost v ljubezenskih odnosih. Ženske pod tem znakom so rade v središču pozornosti in jim zelo godi pozornost moških; moški pa so zelo vztrajni in trmasti na poti k doseganju svojih ciljev. So zelo simpatična, okretna in intuitivna bitja, katerih notranji svet/ življenje je tako bogato, saj so večino razpoloženj, s katerimi se ukvarjajo drugi ljudje, sami že preživeli. To jim daje sposobnost poslušati in razumeti druge. So zelo kreativni in pametni ljudje in so lahko zelo uspešni in ustvarjalni umetniki. Zelo težko pa se omejujejo le na eno vezo, saj so za nasprotni spol zelo privlačni…oni pa tako odprti za vsa nova poznanstva in radovedni. Zelo dobro se razumejo z Rdečim jastrebom, Vidro in Divjo gosjo. Totem iz rastlinskega sveta je hajduška trava, ki naj bi bila zdravilna. Totem iz sveta mineralov je ahat, čigar vibracije naj bi vstopale skozi živčne vozle, kar ima za posledico popuščanje napetosti.
Barva Jelena je bela in zelena.


No ja kaj naj rečem... bom kar povedala kar pri meni drži....

Sem nemirna, neutrudljiva če želim biti, emmm če dajem vtis da sem močna in intiligentna bi morali pa tisti ki me poznajo povedati...Posedujem veliko energije (sem neuničljiva glede tega :-[ ) zgovorna sem ko mi paše, površna sem pri stvareh za katere me prav nič ne briga, mislim da sem v ljubezni stabilna ker se izredno težko zaljubim (do zdaj sem bila samo enkrat...), resnično sovražim biti središče pozornosti!! Definitivno moja barva ni ne bela ne zelena.... in to že od majhnega! Ko sem bila majhna sem se rada oblačila bol po ''fantovsko'' tako bolj udobno... kakšna krila nikoli niso prišla v poštev... (mami me je sicer res oblačila izrazito punčkasto)

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


Aska.

  • *
    • Prispevkov: 6
    • Točke: 0
Odgovori #3 : 04 Februar 2009, 10:56:27
ZeLo zanimiv tale horoskop...   :o  ;D




tjas

  • *
    • Prispevkov: 1.042
    • Točke: 0
Odgovori #4 : 04 Februar 2009, 11:51:38
Hm ,zelo zanimivo. Kaj pa ostala znamenja? Ne najdem nič napisanega za npr. divjo gos.

LP, Katarina

Jz tudi!  :o ;)



Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #5 : 04 Februar 2009, 14:07:02
 :-[ :-[ :-\ Grem pogledat če sem kej spustila...

PS:Oprostite sploh nisem vedla da ste kej napisal....

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #6 : 04 Februar 2009, 14:09:35
OPSS :-[ :-[ izvolte....

DIVJA GOS (Kozorog)
Glavna značilnost: VZTRAJNOST

Osebe v znaku Divje gosi so rojene v Mesecu globokega sna Zemlje in so zelo analitičnega, selektivnega razuma. So bitja, ki so zelo naklonjena tradiciji in se običajno gibljejo po že znanih, uhojenih poteh. Ne marajo preveč novosti, včasih celo nasprotujejo vsemu novemu. Zelo veliko se posvečajo tudi zunanjemu izgledu in so zelo občutljivi ljudje, ki so hitro užaljeni in težko oprostijo, pozabijo. Zelo dobro se razumejo z Pumo, Detlom, Bobrom, Rjavim medvedom in Kačo. Totem iz rastlinskega sveta je breza, ki je simbol moči in velike nadnaravne moči. Simbolizira namreč pot, po kateri se spušča nebeška energija in se vzpenja človekova težnja. Totem iz mineralnega sveta je kvarc, ki simbolizira nebeški element v iniciacijah. Predstavlja tudi moč in mnoga plemena so ga imela za sveto substanco uranskega porekla, ki poseduje moč jasnovidnosti, modrosti in prerokovanja. Barva Divje gosi je bela.

VIDRA (Vodnar)
Glavna značilnost: KREATIVNOST

Osebe v znaku Vidre so rojene v Mesecu počitka in so svobodoumnega duha, ki imajo odlične verbalne sposobnosti in potrebujejo intelektualno stimulacijo. So zelo pronicljivi in inteligentni. Zelo radi imajo ljudi, so zelo komunikativni in jih resnično osrečuje, da drugim ljudem pomagajo – so zelo veliki altruisti. Zelo radi imajo tudi otroke in z velikim veseljem jih vzgajajo in v njih praktično vlagajo vso svoje življenje. So zelo nežni, radi sanjarijo in meditirajo na dolgi rok. Zelo dobro se razumejo z Rdečim jastrebom, Jelenom, Gavranom in Divjo gosjo. Totem iz rastlinskega sveta je trepetlika, ki simbolizira neodvisnost, pogosto tudi strah; je pa drevo znano po svoji zdravilnosti. Totem iz sveta mineralov je srebro. Barva Vidre je srebrna.

PUMA (Ribi)
Glavna značilnost: LOJALNOST

Osebe v znaku Pume so rojene v Mesecu velikih vetrov in so zelo čustvene in zveste osebe, ki so zelo močnega karakterja, a hkrati zelo plašne. So veliki individualisti in zelo zaprte osebe. Pogosto se navzven kažejo kot izrazito nesigurne in neodločne, in svoja čustva skrivajo celo pred najbližjimi osebami. Nagnjene so k melanholiji in pogosto depresiji. Niti v ljubezni niso preveč odločni, jih pa krasi vzdržljivost, moč in vztrajnost kot tudi pripravljenost za žrtvovanje za svojo družino. Blizu so jim mistika, okultno in kot tudi puma, pokažejo nestrpnost do oseb, ki stopijo na njihov teritorij. Zelo dobro se razumejo z Rjavim medvedom, Kačo, Bobrom in Detlom. Totem iz rastlinskega sveta je trpotec. Totem iz sveta mineralov je tirkiz, ki so ga Indijanci imeli za nebeški kamen in da prinaša pogum in uspeh. Ščiti pred uroki in negativnimi silami. Barva Pume je modro zelena.[/justify]

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #7 : 04 Februar 2009, 14:12:16
še 1 KISS HORSKOP :D  :P

VODNAR, 21.1.-19.2.
OSVEŽUJOČE!
Vodnarji so radovedni, strastni in polni domišljije na področju poljubljanja. Vedno iščejo najbolj sladke možne poljube in se radi prepuščajo čutnim igricam z jezikom. Vodnarjevi poljubi niso nikoli dolgočasni, saj svojemu partnerju vedno pripravljajo presenečenja-poljubov z njimi nikoli ni dovolj!
Idealen/na kiss partner/ka: dvojčka, strelec, oven, tehtnica.

OVEN, 21.3.-20.4.
OGNJENO!
Ovni se poljubljajo željno, zahtevno in intenzivno. Želijo si vse in to takoj. Oven bo zelo težko pristal na izmenjavanje nežnosti na javnem mestu. Šele ko bo popolnoma prepričan, da ga nihče ne vidi, se lahko pripraviš na vihar, ki bo prešel tvoje ustnice-tako intenziven, da boš ostal/a brez sape.
Idealen/na kiss partner/ka: strelec, lev, škorpijon.

DVOJČKA, 21.5.-21.6.
ISKRIVO!
Poljubi dvojčkov so lahko tako fascinantni, da jih boš čutil/a še nekaj dni za tem. Njihovo dvojno osebnost pa lahko začutiš tud pri poljubljanju; lahko se zgodi, da so en dan poljubčki povesem površni, drugič pa vas bodo presenetili z globokimi, predanimi poljubi. Pri njih se nikdar ne ve-lahko ti podarijo celsvoj svet, lahko pa te prevarajo.
Idealen/na kiss partner/ka: vodnar, lev, tehtnica.

LEV, 23.7.-23.8.
DRAMATIČNO!
Lev pri poljubljanju ne prenese, če je to narejeno "na pol". Vsak njegov poljub mora biti popoln, kot na odru! To pa sevedani nič slabega, pravzaprav je zelo lepo prejemati poljube leva, saj so le-ti tako ekstravagantni, da se ti bodo tresla kolena in boš popolnoma odmislil/a publiko.
Idealen/na kiss partner/ka: vodnar, strelec, škorpijon, tehtnica.

TEHTNICA, 24.9.-23.10.
VEDNO NEKAJ NOVAGA!
Tehtnica se popolnoma prepusti plesu svojega jezika in ustnic. Svoje poljube velikokrat izkoristi kot test, da preveri, kdo ji odgovarja in kdo ne. Od situacije je odvisno, ali bodo ti poljubi strastni ali nežni. Sier pa, poljub tehtnice redko obljublja kaj več...
Idealen/na kiss partner/ka: vodnar, dvojčka, bik, lev.

STRELEC, 23.11.-21.12.
ZANIMIVO!
Nihče ne obvlada umetnosti poljubljanja bolj kot strelci. Eleganca njihove tehnike je magična in je ne moreš pozabiti. Strelci so lovci, ki želijo osvojiti svoj plen. Najbolje ga je malo pustiti, da s potrudi, preden se prepustiš čarovniji njegovih poljubov. Ampak: obstaja možnost, da te njegovi poljubi začarajo za vedno!
Idealen/na kiss partner/ka: vodnar, tehtnica, dvojčka, lev.

RIBI, 20.2.-20.3.
ROMANTIČNO!
Ko se ribe poljubljajo, kažejom kako zelo so romantične, čutne,nežne in poželjive! Nežnosti si najraje izmenjujejo v nežnem soju sveč. Inciativo pa raje prepuščajo partnerju. Poljubljanje kar tako-brez razloga? Pri ribah nikakor. Za ribo je poljub obljuba in pogosto sledi prava love story.
Idealen/na kiss partner/ka: rak, kozorog, bik, devica.

BIK, 21.4.-20.5.
ČUTNO!
Bik se poljublja tako, kot se v tistem trenitku počuti. Če je dobro razpoložen, bodo njegove ustnice imele prečudovit okus in bodo neverjetno mehke. Če pa je slabe volje, bodo tudi poljubi jezni in strastni. Želja po poljubih je pri biku vedno prisotna. Biki so namreč tako strastni, da se vedno radi prepustijo čutnostnemu desertu.
Idealen/na kiss partner/ka: tehtnica, rak, devica.

RAK, 22.6.-22.7.
INTENZIVNO!
Rak je dober kandidat za postavljanje novega rekorda v polubljanju-nobeno nebesno znamenje ne obožje poljubov tako kot rak. oljubčke deli na vse strani. Najlepše poljube pa bo rak delil šele takrat, ko bo popolnoma prepričan v tvoje in njegove občutke. Z njim ne gre prehitevati-ko se enkrat prepusti poljubom ne bo kar tako nehal.
Idealen/na kiss partner/ka: ribi, bik, devic, škopijon.

DEVICA, 24.8.-23.9.
AMBICIOZNO!
Device se najprej poljubljajo previdno, ampak strastno, sčasoma papospešujejo tempo. Poljubi device niso nikoli površni, ker jim zelo veliko pomenijo. V naročju device bi se žaba zagotovo spremenila v prečudovitega princa ali princesko.
Idealen/na kiss partner/ka: kozorog, bik, oven, ribi, rak.

ŠKORPIJON, 24.10.-22.11.
STRASTNO!
Škorpijoni so nenasitni in vedno dobijo to, kar si želijo-tudi ko gre za poljubljanje! Če se predaš škorpijonu/ki, te čaka neverjeten erotični ognjemet. Poljubljajo se seksi in brez zadržkov, ampak tudi najlepši poljubi so za njih samo predigra. škorpijoni vedno želijo več!
Idealen/na kiss partner/ka: bik, oven, ribi, lev.

KOZOROG, 22.12.-20.1.
ZAPELJIVO!
Ko se strelci poljubljajo, so zelo pozorni in poskrbijo, da partnerju nič ne manjka. Značilno je, da sami ne odkrivajo novieh načinov poljubljanja, ampak se učijo od trenutnega partnerja. Torej, vč ko boš vadil/a s strelcem/ko, boljše se boš poljubljal/a. Nikoli se ne utrudijo in so zelo pridni učenci.
Idealen/na kiss partner/ka: bik, ribi, rak, devica

A drži? Ker jz nebi vedela....

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #8 : 06 Februar 2009, 12:36:35
No tega sem pa na VB odkrila in se mi zdi ful smešn :D  sam ni resnično ne! ::)
NAPOVED ASTROLOGA, KI JE SLABO SPAL , NA LEVO NOGO VSTAL IN NA KOPRIVE SCAL. 

OVEN :
NADUVANI TEPCI, KI MISLIJO, DA VEDO VSE. MENIJO, DA SO BLAZNO
PRILJUBLJENI, V BISTVU PA GREJO VECINI FOLKA NA JETRA. IZMISLIJO SI NEKO
NEIZVEDLJIVO STVAR IN POTEM TEZIJO TISTIM, KI JIM JE NE USPE REALIZIRATI,
SAMI PA NE MIGNEJO S PRSTOM. NAVADNO ZIVIJO PARAZITSKO IN IZKORISCAJO
ODRUGE. RINEJO IN RINEJO, SE DOKOPLJEJO DO OBLASTI POTEM PA SE GREDO
ARISTOKRATE IN SE PUSTIJO STRECI. MNENJA DRUGIH NE UPOSTEVAJO, KER ITAK
MENIJO DA SO NAJPAMETNEJSI, VENDAR VECINA LJUDI KMALU OPAZI, KAKSNI
BLEFERJI SO.

BIK:
VZTRAJNI, NE VDAJO SE ZLAHKA, VENDAR PREDVSEM ZATO, KER SO NESPOSOBNI IN
JIM NIC NE USPE PRVIC. IZRAZITO BUTASTI IN BREZ SMISLA ZA HUMOR. ZLAHKA
JIH ZMANIPULIRAS, NAGNJENI PA SO K TEMU, DA ZATIRAJO SIBKEJSE OD SEBE.
ZENSKE RADE DAJO. ZARADI PRIROJENE TOPOUMNOSTI JIH TEZKO RAZ****IS, KO PA
TI USPE, JE DOBRO, DA HITRO TECES. ZNANA OSEBNOST:SADAM HUSEIN RECIMO.

DVOJCKA:
VELIK VZAMEJO, PA NIC NE DAJO. VECINOMA JIH IMAJO VSI RADI, PREDVSEM ZATO,
KER SO BISEKSUALCI. DO BLIZNJIH SO SKRTI, RADI PA DAJEJO TUJCEM, KER SI
ZELIJO BITI PRILJUBLJENI. BEBAVO NEPOSREDNI. ZATEZENCI, NAGNJENI K
SHIZOFRENIJI. KER IMAJO TEZAVES SPOLNO PREFERENCO, NI DOBRO PUSCATI OTROKE
SAME Z NJIMI, INCEST PA JE PRI NJIH ITAK STALNA PRAKSA. DVOJCICE SE KAR NE
LOCIJO OD SVOJIH PRIJATELJIC, VES CAS TICIJO SKUPAJ, KAR JE VECINOMA PRAV
ZOPRNO, CE MAS PA SRECO, JIH VCASIH VZAMEJO TUDI S SABO V POSTELJO, KAR JE
NEDVOMNO PREDNOST,CEIMAS RAD STEVILKO 3...

RAK:
ZMER SE JIM DOGAJA KRIVICA, ZMER SO ZRTVE IN V TEM TUDI NEZNANSKO UZIVAJO.
NAJVECKRAT IZVAJAJO MANUALNA DELA, VELIKO STRIKAJO IN KVACKAJO, DOBRI SO
ZA TEKOCIM TRAKOM. ZE PO KOZARCU ALI DVEH SE JIM POPOLNOMA STRGA, TEZIJO
DRUGIM, Z ZURA JIH JE TREBA DEJANSKO METAT SKOZ VRATA, KER BI SE KAR
NASELILI. BOGNEDAJ, DA TE OBISCEJO, NE
SPRAVIS JIH IZ STANOVANJA.

LEV:
MISLIJO, DA SO ROJENI VODJE, V RESNICI PA VSI VEDO, DA SO NAVADNI
NESPOSOBNI TEPCI. VEDNO SERJEJO, TUDI CE NIMAJO ARGUMENTOV IN SO STISNJENI
V KOT. EDEN JE V HAAGU. VECINOMA NE POZNAJO OSNOV HIGIENE,VELIKO JIH IMA
HEPATITIS. KOT PRAVI LEVI RADI POSCIJEJO VSA DREVESA NAOKOLI, SO TUDI
ROJENI V TEM ZNAMENJU NAGNJENI K TEMU, DA CECKAJO PO ZIDOVIH, VREZUJEJO
IMENA V DREVESA IN SMETIJO PO FORUMIH. VEDNO ISCEJO OSTALE LEVE, SE ZBIRAJO
IN LIZEJO MED SABO, NIKOLI NE MISLIJO S SVOJO
GLAVO SO KRITIZERSKI IN NEKREATIVNI.

DEVICA:
ZENSKE DOLGO CASA NE DAJO, KO PA LE DAJO, PONAVADI ZASPIJO MED SEKSOM. KER
SO ZLO NATANCNE SO PONAVADI DOBRE SNAZILKE, PROSTITUTKE PA ZVODNIKI. ZOPRNI
KO PRASICE IN HKRATI IZRAZITO OMEJENI ZAGOVEDNI IN KONZERVATIVNI. VSAKA
PRIBOMBA NA NJIHOV RACUN JE ZA NJIH VOJNA NAPOVED. ZAPICIJO SE V
NASPROTNIKA, POISCEJO NJEGOVO SIBKO TOCKO IN GA
POTEM PRAV POCASI IN ZAJEDLJIVO MESARIJO. SICER SE RADI DRZIJO V OZADJU,
KER NIMAJO JAJC ZA FRONTALNI NAPAD, AMPAK BOGNEDAJ, DA PRIDEJO NA OBLAST:
SO STRAHOVITI TIRANI. ZNANA OSEBNOST: IVAN GROZNI, JANEZ JANSA.

TEHTNICA:
KONZERVATIVNI IN OMEJENI. VSEGA SE LOTIJO POCASI IN PRETEHTANO, PREDVSEM
ZATO, KER IMAJO TEZAVE S KOGNITIVNIM RAZMISLJANJEM, VECKRAT JECLJAJO IN
IMAJO DISLEKSIJO. V TRENUTKU ZAMENJAJO MNENJE. CUSTVA JIM VSAKIC ZAMEGLIJO
RAZUM, VEDNO SKUSAJO BITI PRAVICNISKI, PREDVSEM KADAR
S TEM SKODIJO DRUGIM. VES CAS NALAGAJO BEDARIJE IN SPLOH NE OPAZIJO ZA
KAKSNE TEPCE SE KAZEJO. MOSKI PONAVADI GEJI, ZENSKE PROSTITUKE, NAJVECKRAT
UMREJO ZARADI SPOLNIH BOLEZNI.

SKORPIJON:
NE SMES JIM ZAUPAT. NIKOLI NE KUPI RABLJENEGA AVTA OD SKORPIJONA,NIKOLI NE
KUPI NICESAR OD SKORPIJONA, CE TI KAJ PODARI, IMA GOTOVO KAJ ZA BREGOM. SO
BREZ VSAKE ETIKE, ZATO VELIKO DOSEZEJO. VECINOMA SO NEPLODNI. MOSKI IMAJO
SPOLNE ORGANE PRECEJ RAZVITE, SO PA VECINOMA IMPOTENTNI. ZENSKE POTREBUJEJO
IZRAZITO DEBELE, DOLGE, ZAJETNE BATINE,
KO JIH ENKRAT RAZPALIS, SE TEZKO UNESEJO. UPORABLJAJO EROTICNA POMAGALA,
PREDVSEM ENORMNE VIBRATORJE IN DILDOTE. ANALNO? NI PROBLEMA. ZNANA
OSEBNOST: BILL GATES.

STRELEC :
VECINOMA PIJANCI IN NARKOMANI. VECKRAT SE ZACNEJO KROHOTATI NA NEPRIMERNIH
MESTIH(POGREBI, MASE, PREDAVANJA), KER KONCNO ZASTEKAJO VIC, KI SO GA
SLISALI PRED TEDNOM. DAJEJO NEPRIMERNE PRIPOMBE NA NEPRIMERNIH MESTIH, SO
BREZ VSAKEGA TAKTA. CE SI DO NJIH PRASEC, TE VZLJUBIJO, CE PA JIM NAREDIS
USLUGO, TE ZANICUJEJO. SEKSUALNO JE STRELKE TEZKO ZADOVOLJITI, CE NI
PREKRATEK JE PREDOLG, CE NI PREMEHEK JE PRETRD, DOVOLJ DOBREGA PA ITAK NE
NAJDEJO. ZNANA OSEBNOST: NIXON RECIMO.

KOZOROG:
NIC NE TVEGAJO, SO PRAVE USRANE RITI. VECINOMA SE IMAJO ZA MUCENIKE IN
ODRESENIKE. GRADIJO SI CUDASKE MISELNE SVETOVE, MENIJO, DA SO EZOTERICNI
IN DA IMAJO NEKAKSNE CUDEZNE MOCI. KOZOROG SI VZAME URO ALI DVE CASA IN TI
JE PRIPRAVLJEN POVEDATI CELOTNO VSEBINO KNJIGE ALI FILMA, KI JO/GA JE
KONZUMIRAL ONI DAN IN HKRATI MENI, DA ZRAVEN NEIZMERNO UZIVAS. UZIVA KADAR
PRIDIGA, MENI, DA JE NAJPAMETNEJSI,
NASPROTNE ARGUMENTE PA GLADKO IGNORIRA. NAGNJENI SO K AUTODESTRUKCIJI IN
SAMOMORU, KAR JE TUDI NJIHOVA EDINA ODLIKA.

VODNARJI :
VEDNO PONAVLJAJO ISTE NAPAKE, TAKO V SLUZBI KOT V LJUBEZNI IN TO PREDVSEM
ZATO, KER SO BUTASTI. IMAJO SE ZA SAMARITANCE V RESNICI PA SI LE CAJTAJO
TOTALNO MENTALNO ZBLOJENOST, NA STAROST SE JIM PA ITAK UTRGA IN KONCAJO V
USTANOVAH ZAPRTEGA TIPA. VECINOMA LAZEJO. MENIJO, DA SO BLAZNO DUHOVITI, V
RESNICI PA SO DOLGOCASNI, SAJ HITRO POSTANEJO
PREDVIDLJIVI IN SE VECINI LJUDI ZACNEJO GRAVZATI, VODNARKE RADE DAJO TUDI
IZ USMILJENJA IN Z VESELJEM POGOLTNEJO. POSKUSIJO VSE.NEKROFILIJA,
SODOMIJA, BOLJ KO JE BIZARNO, BOLJ SO ZA STVAR. POPOLNOMA NESPOSOBNI SO
OCENITI CLOVEKOV ZNACAJ. DOSTIKRAT JIH UMORIJO.

RIBI:
VEDNO JIH SPREMLJA PARANOJA, POVSOD VIDIJO ZAROTO. BREZ SAMOZAVESTI,VES
CAS SE DAJEJO V NIC. NEPOMEMBNEZI. ZENSKE NERADE DAJO, KO PA JO ENKRAT
IMAS, LAHKO POCNES Z NJO VSE, KAR TI PADE NA MISEL. MOSKI SEN PONAVADI
ZAPIJEJO IN KONEC ZIVLJENJA PREZIVIJO NASLONJENI NA KAKSENSANK IN TEZIJO
DRUGIM S SVOJO ZIVLJENJSKO ZGODBO.

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #9 : 03 Marec 2009, 14:35:15
Še en horoskop....
EGIPČANSKI HOROSKOP:

NIL
V egipčanski mitologiji bog Nil zaseda posebno mesto. Reka Nil je velika reka, ki na zemlji ponazarja pot Mlečne ceste.
Rojeni v obdobjih: od 1. do 7.1., od 19. do 28.6., od 1. do 7.9., od 18. do 26.11.
Značaj: osebe, rojene v tem znamenju, so strastne in polne veselja do življenja. Ne znajo biti pri miru in se z lahkoto prilagajajo situacijam. Ker so naravno privlačne in očarljive, privlačijo ljudi. So pronicljive in imajo nadnaravne sposobnosti. Poleg tega so rahločutne, vendar brezpogojne. Izdaje ne oprostijo, nepravičnost pa jih razkači. Imajo velik čut za družino.
 
AMON-RA
V starem Egiptu so ga imenovali bog Sonca in imeli za kralja bogov. Je moder in vseobsegajoč ter zaščitnik ljudi in varuh faraonov.
Rojeni v obdobjih:
od 8. do 21.1., od 1. do 11.2.
Značaj: ljudje, rojeni v tem znamenju, so optimistični, modri in celoviti. So karizmatične osebnosti in že od malih nog stremijo po slavi in popularnosti. Ljudje, ki jim vlada Amon-Ra, so naravni voditelji in dobri govorniki. Prav zaradi svoje priljubljenosti malo časa posvečajo družini. Prav tako jim ni lahko v ljubezenskih odnosih, saj se zaradi sumničavosti redkokdaj popolnoma odkrijejo svojemu partnerju.
 
NUT
Boginja neba, žena velikega in vsemogočnega boga sonca Amon-Raja. Znana je predvsem kot zaščitnica nosečih žensk in mater.
Rojeni v obdobjih:
od 22. do 31.1., od 8. do 22.9.
Značaj: če ste rojeni v obdobju, ki mu vlada boginja Nut, ste zelo čustveni, zahtevni do sebe in pozorni do okolice. Ste zelo zanesljivi, zaradi česar se marsikdo v stiski zateče k vam. Raje imate dejanja kot prazne besede. Ste dobrega zdravja in fizično krepki. Zelo pomembno vam je duševno ravnovesje. Ljubezen  ima v vašem življenju pomembno mesto. Pod okriljem Nut lahko pri doseganju ciljev premagate vse ovire.
 
ANUBIS
Anubis je bog mrtvih. Imenovali so ga tudi sodnik bogov. Pomaga vam najti izhod celo iz najtežjih in zelo zapletenih situacij.
Rojeni v obdobjih:
od 8. do 27.5., od 29.6. do 13.7.
Značaj: varovanec Anubisa je zaprt vase in čustven. Je volk samotar, nagnjen k razmišljanju in samoti. Vedno se bo postavil na stran šibkejših, zna iskreno izražati sočutje. Zelo težko spreminja svoje mnenje, s težavo odpušča in še redkeje pozablja na žalitve in zamere. Zaradi čustvene nestabilnosti lahko zapade v depresije. Potrebuje občutljivega, taktnega in energičnega partnerja.
 
OZIRIS
Je vladar sveta mrtvih in celo smrt sama mu je podvržena. Bog Oziris simbolizira prenovo, ponovno rojstvo in spremembo.
Rojeni v obdobjih:
od 1. do 10.3., od 27.11. do 18.12.
Značaj: Ozirisovi ljudje so radovedni in ranljivi. Tak človek ima zelo dobro razvito intuicijo, saj dobesedno vidi skozi ljudi. Ljubi avanture in izvirna dejanja. Včasih ima obdobja depresije, proti kateri se bojuje z neomajnih optimizmom. Ne manjka mu vere vase in samozavesti, ki pa jo včasih zamajeta čustvenost in pretiran občutek za odgovornost. Prijateljstvo ceni bolj od ljubezni.
 
SET
Eden izmed najstarejših bogov, ki simbolizira svobodo in kaos. Set na nebu ponazarja ozvezdje velikega voza.
Rojeni v obdobjih:
od 28. do 31.5., od 1. do 18.6., od 28.9. do 2.10.
Značaj: varovanci Seta so domišljavi, pogumni in odločni. So rojeni voditelji, saj so prepričani o svojem prav in znajo braniti svoja stališča. So pragmatični in se vedno zanašajo na razum, znajo biti precej cinični. Osebe, rojene v tem znaku, se ne bojijo odgovornosti. So večni iskalci novih znanj ter navajeni gledati le nase. V ljubezni so zelo ljubosumni. Po navadi izberejo spravljivega in podrejenega partnerja.
 
GEB
Geb je simbol zemlje, ki ohranja duše živih in mrtvih. Odkriva skrivnosti posmrtnega življenja ter izganja strahove vseh vrst.
Rojeni v obdobjih:
od 12. do 29.2., od 20. do 31.8.
Značaj: je čustven in razsoden. Ni boljšega razsodnika, kot je človek, rojen v znamenju Geba. Zna poslušati sogovornika, na težave okolice se zna odzivati taktno, z veliko razumevanja in sočutja, predvsem pa brez obsojanja. Pridobiti zna tudi manj poznane ljudi. Geb ne mara hitenja, zato od daleč deluje počasno. Uspe mu vse, česar se loti. V ljubezni išče čustvenega, bistrega in živahnega partnerja.
 
TOT
Vlada znanstvenikom in modrecem, govornikom in pisateljem. Je čuvaj časa. Pomaga zdravnikom, magom in astrologom.
Rojeni v obdobjih:
od 1. do 19.4., od 8. do 17.11.
Značaj: Totovi varovanci so radovedni, skromni in velikodušni. Osebe, rojene v tem znamenju, pazijo na podrobnosti, obdarjene so z logičnim mišljenjem. Imajo občudovanja vreden notranji občutek, obvladajo hipnozo. Želijo odkriti bistvo problema in se dokopati do resnice. Ne prenašajo površinskih sodb. V ljubezni so predani in radodarni. So mojstri igre, saj na zunaj delujejo, kot da imajo samo vrline.
 
BASTET
Boginja ljubezni in plodnosti. Častili so jo kot zaščitnico ljudi pred božjo jezo. Je zvita, vendar hkrati tudi nežna in modra.
Rojeni v obdobjih:
od 14. do 28.7., od 23. do 27.9., od 3. do 17.10.
Značaj: njeni varovanci so nezaupljivi, sramežljivi in velikodušni. So šarmantni in nežni, obdarjeni s prirojenim občutkom za estetiko. Te osebe so kot magnet, saj z lahkoto odvrnejo negativna čustva. Znajo pomiriti in ukrotiti nasprotnike. So zelo pozorni, dobri opazovalci in posledično tudi nezaupljivi. V ljubezenskih odnosih iščejo partnerja, ki bo sposoben prepoznati njihovo notranje bogastvo.
 
IZIDA
Izida je najpomembnejša egipčanska boginja, Ozirisova žena. Varuje novorojence in obdarja ženske z modrostjo.
Rojeni v obdobjih:
od 11. do 31.3., 18. do 29.10., 19. do 31.12.
Značaj: Izidini ljudje so optimistični, neustrašni in nekoliko ošabni. S takšnimi ljudmi je vedno prijetno, saj so zelo očarljivi. Njihovo življenje je polno prijetnih presenečenj. Ljudje Izide živijo svoje življenje glasno in na visoki nogi, so velikodušni in prijazni. Čeprav se hitro zaljubijo, imajo trdna čustva in so zelo vdani. Nagnjeni so k idealiziranju partnerja. Ne prenašajo izdajstva in ne oprostijo varanja.
 
HORUS
Horus je bog ljubezni, vladar neba in zaščitnik ljudi na položajih. Horus je prerok, Luna in Sonce predstavljata njegove oči.
Rojeni v obdobjih:
od 1. do 7.5., od 20. do 30.4., od 12. do 19.8.
Značaj: Horusov človek je vesel, plemenit, včasih samovoljen. Je ustvarjalne, kreativne narave. Jasno prepozna nalogo, ki se je je treba lotiti v danem trenutku, in zna postopno priti do cilja. Verjamejo vase, in ker so neustrašni, se ne bojijo težav in so sposobni izredno tveganih in nevarnih dejanj. Pogosto se zaljubijo na prvi pogled, vendar praviloma ne na dolgi rok. Z leti postanejo bolj stanovitni.
 
SEKMET
Sekmet je boginja prepirov in vojn. Je zaščitnica čarovnikov, zdravilcev in vračev. Je čuvajka sveta in zdravilka.
Rojeni v obdobjih
: od 29.7. do 11.8., od 30.10. do 7.11.
Značaj: Sekmetini varovanci so ponosni in zahtevni. Te ljudi usoda naravnost ljubi in so rojeni pod srečno zvezdo. Čeprav znajo biti ostri in surovi, imajo veliko prijateljev. Držijo se ponosno in nedostopno, hkrati pa za hladno zunanjostjo skrivajo strastno in vročekrvno naravo, ki hlepi po občudovanju. So samokritični in zahtevni. V ljubezni so radodarni i n odprti. Morajo se naučiti potrpežljivosti in fleksibilnosti.

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #10 : 03 Marec 2009, 14:40:56
SET
Eden izmed najstarejših bogov, ki simbolizira svobodo in kaos. Set na nebu ponazarja ozvezdje velikega voza.
Rojeni v obdobjih:
od 28. do 31.5., od 1. do 18.6., od 28.9. do 2.10.
Značaj: varovanci Seta so domišljavi, pogumni in odločni. So rojeni voditelji, saj so prepričani o svojem prav in znajo braniti svoja stališča. So pragmatični in se vedno zanašajo na razum, znajo biti precej cinični. Osebe, rojene v tem znaku, se ne bojijo odgovornosti. So večni iskalci novih znanj ter navajeni gledati le nase. V ljubezni so zelo ljubosumni. Po navadi izberejo spravljivega in podrejenega partnerja.

''Domišljavi??'' A sem??? Pogumna sem ja... Zeloooooooo! Odločna sem tudi, o tem da sem rojena voditeljica raje nebi (že itak vem da sem) Strinjam se z VSEM!!! Tisto o pratnerju mi pa negre ravno.... no mogoče je pa celo res :D :o
PS: Všeč mi je da je SET bog svobode   8) Tudi kaos je moja vrlina, ja (lol)

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #11 : 03 Marec 2009, 14:44:54
Pa še KELTSKI horoskop!

CIPRESA (zvestoba) 
25. januar – 3. februar, 26. julij – 4. avgust

Zvestoba jim je sveta. So pogosto visoke in trdne postave, že na prvi pogled privlačni in komunikativni. Ljubijo naravo in mir, brez družbe pa tudi ne bi znali živeti. V medsebojnih odnosih so stanovitni, humani, zvesti in topli. Že ob bežnem stiku z ljudmi se lahko brez težav zapletejo v odkritosrčni pogovor, zato imajo veliko prijateljev. Če so prijateljski odnosi zanje preveč obvezujoči, ne vztrajajo za vsako ceno, da bi ga ohranili. Tudi v ljubezni je precej podobno, kjer so sicer zanesljivi, širokosrčni in darežljivi, a preveč samovoljni. Njihovo poklicno področje je zelo široko, saj se ne branijo nobenega dela, odlikujeta jih zvedavost in polni so novih idej.  Najbolj  se izkažejo na vodilnih položajih, saj so nase zelo ponosni, in se trudijo,  da bi ohranili svobodo in neodvisnost. Občutljivi organi in deli telesa: živčevje, krvni obtok, možgani, jetra, želodec.

JAVOR (samovoljnost) 
11. – 20. april, 14. – 23. oktober

Navzven so to zelo impulzivni in siloviti ljudje, v svoji notranjosti pa polni skrivnosti, nezaupljivi in zapleteni. Odločni in inteligentni kot so, povsod hočejo biti prvi. Radi imajo spremembe in nova znanstva, zanima jih vse, kar je skrivnostno. Tudi fantazija in radovednost jim nista tuji. Ljubijo vse, kar je lepega, zato tudi v medsebojnih odnosih stremijo k harmoniji. Pri delu so bolj pasivni, vsaj tistim večjim naporom se raje izognejo. Polni so idej, a premalo potrpežljivi, da bi jih uresničili, ko pa jim kaj ne uspe, postanejo nemirni ali celo napadalni.  Besedo, ki jo dajo, znajo držati, če tudi se žrtvujejo za tuje ideale. V ljubezni so iskreni in  vročekrvni, pa tudi občutjivi in izbirčni. Tako hitro, kot se zaljubijo, se lahko tudi ohladijo. Občutljivi organi in deli telesa: glava, zobje, mišice, srce, krvni obtok, spolni organi, ledvice, koža.

OLJKA
(modrost) 
23. september (jesensko enakonočje)

Ljudje oljke so umirjene in preudarne narave, vedrega značaja, družabni in vljudni, do ljudi tolerantni, pravični in prijazni. V medsebojnih odnosih se znajo prigoditi, a tudi tehtati, kaj bo za njih najboljše. Radi se dokazujejo, to pa storijo zelo prefinjeno in elegantno. V težavah se lahko vedno zanesemo nanje, če pa se počutijo izkoriščane, postanejo nesramni. Nad težkim in umazanim delom niso navdušeni, bolj so jim všeč zaprti, svetli in prijetni prostori. Če jih delo zanima, so polni energije in ambicij. Brez sonca ne bi znali živeti,  takšen je tudi njihov dom, poln harmonije, miru in sreče. V ljubezni so tolerantni, partnerja razumejo in mu marsikaj oprostijo. Tudi sami kritiko težko prenašajo. Občutljivi organi in deli telesa: ledvice, mehur, jetra, koža, glava,

PALMA (ponos) 
9. – 18. februar, 14. – 23. avgust 

To so inteligentni ljudje, močne volje in sodobnih pogledov. Če jih okolje pritegne, se mu znajo odlično prilagajati, postanejo pa hitro nervozni, samovoljni, porogljivi ali celo neobzirni, če niso v središču pozornosti. Privlači jih vse, kar je drugačno, zato se lahko hitro  zapletejo v kakšne nevšečnosti, iz katerih pa se znajo tudi spretno izvleči. So samozavestni, ponosni in ambiciozni. Ker so nagnjeni k izčrpanosti, raje opravljajo delo, kjer lahko vodijo in odločajo, iščejo nove izzive in potrditev okolice. V ljubezni so nežni in pozorni, v družinskem življenju pa skrbni, v kolikor se sploh za zakon odločijo. Ponavadi raje živijo v izvenzakonski skupnosti, saj jim občutek neodvisnosti veliko pomeni. Občutljivi organi in deli telesa: živčevje, možgani, krvni obtok, noge, sklepi.

BOR (prefinjenost) 
19. – 28. februar, 24. avgust – 2. september

Ljudje bora ne prenesejo kritike in ne priznajo poraza, za svoje cilje se borijo pogumno in brezobzirno. Čeprav imajo radi dobro družbo, so do ljudi zadržani in nezaupljivi. Spremlja jih strah pred neznanim, zato se raje potegnejo vase in ždijo na varnem. Pri delu so zanesljivi in marljivi, včasih kar nekoliko preveč zagnani, s tem pa za okolico moteči. Ljudje jih namreč vidijo kot povzpetnike, ki so usmerjeno le materialno. Tega se zavedajo, a se ne dajo motiti. Življenje si naredijo po svoje prijetno in pred realnostjo raje zbežijo. Dogajanje okoli sebe budno spremljajo in analizirajo, za stvar ali ljubezen se hitro zagrejejo, pa tudi hitro ohladijo. Ko se resnično zaljubijo, je to ljubezen za vedno. Občutljivi organi in deli telesa: glava, noge, ledvice, koža, želodec, črevesje.

JABLANA (emocionalnost) 
23. december – 1. januar, 25. junij – 4. julij

Jablana je prispodoba ljubezni in življenjske moči, zato so tudi ljudje tega drevesa nežni in topli, za ljubezen pa dobesedno rojeni. Do ljudi so dobrodušni in radodarni, a se ne pustijo izkoriščati. Na okolico so kar nekoliko preveč dovzetni, saj vsako besedo ali dejanje hitro zamerijo. Pri delu so pridni in marljivi, ne pa ambciozni. Imajo pa veliko drugih sposobnosti, s katerimi se ne hvalijo radi. Bolj živijo za danes, kot za jutri, zato se lahko hitro spozabijo in zabredejo v finančne težave. Varnost v ljubezni jim veliko pomeni. Tudi v najtežjih trenutkih znajo poskrbeti za partnerja ali prevzeti iniciativo za romantiko v razmerju. Zelo hitro pa zbežijo, če čustev tudi sami niso deležni. Občutljivi organi in deli telesa: želodec, jetra, rodila, mehur, limfni sistem.

SMREKA (skrivnostnost) 
2. – 11. januar, 5. – 14. julij

Smreke so uravnoteženi ljudje, ki težijo k popolnosti. Ljubijo samoto in težko jih je razumeti, saj se tudi sredi največje družbe počutijo osamljeni. Odgovornosti se ne izogibajo in se znajo obvladati, o svojih težavah pa ne razpravljajo. Tudi, ko bi morali povedati, kako se počutijo, onemijo, zato delujejo hladni in dolgočasni. Bolj sproščeni so na poklicnem področju, kjer delo, ki ga opravljajo, jemljejo resno in odgovorno. So zanesljivi, celo življenje se učijo in stremijo k napredku, zato so med sodelavci cenjeni in spoštovani. V ljubezni imajo malo čustvenih zvez, a tiste, ki so, so trajne. Če se zveza prekine, je ne pozabijo. Živijo v spominih in bi se najraje vrnili, če bi si le upali. Občutljivi organi in deli telesa: noge, kosti, sklepi, ledvice, želodec, koža, limfni sistem.

BREZA (prijaznost) 
24. junij (poletni solisticij)

Ljudje breze so videti nekoliko odmaknjeni od zunanjega sveta in sentimentalni. V družbi so sramežljivi, zadržani in sumničavi, in raje molčijo, kot da bi se čustveno odzvali. Res se najbolje počutijo v domačem okolju, kjer ljubeče skrbijo za svoje domače, ljudem pa se zaradi  pomanjkanja življenjske vedrine zdijo togi. So pripadniki dobre vzgoje, nezahtevni in neprepirljivi, a zelo tankočutni in hitro menjajo razpoloženje. Običajno delajo v prijetnih okoljih, kjer si lahko zagotovijo določeno mero udobja.  Poklicne ambicije jim niso pomembne, čeprav so po naravi marljivi in ustvarjalni. V ljubezni se težko odprejo, a za dom in družijo pridno skrbijo. Občutljivi organi in deli telesa: želodec, jetra, mehur, hrbtenica.

JESEN (ambicioznost) 
25. maj – 3. junij, 22. november – 1. december

To so ljudje intuicije in intelekta, ki skušajo brezkompromisno doseči zastavljene cilje. Pod svojo krhko zunanjostjo premorejo trdno voljo, zato so uspešni in bolj malo jih zanima, kaj mislijo drugi, če so površni. Čeprav dobro vedo, kaj druge prizadene in na kaj morajo paziti, zahtevajo svoje udobje in se radi igrajo z usodo. Kljub vsemu se zdijo ljudem privlačni, saj so po svoji naravi živahni in se znajo razvedriti. V vsaki situaciji se znajdejo, za delo se hitro navdušijo, a se ga tudi hitro naveličajo. Včasih so premalo vztrajni, včasih jih prehitro potegne v nova zanimanja, najraje pa se ukvarjajo z več stvarmi hkrati. V ljubezni so zvesti, a preveč sebični, zato se svojim partnerjem zdijo bolj površinski in hladni. Občutljivi organi in deli telesa: živčni sistem, možgani, vrat, roke, noge, roke, dihala, jetra.

JEREBIKA (egocentričnost) 
1. – 10. april, 4. – 13. oktober

Čeprav so ljudje jerebike nežne zunanjosti, so precej žilavi in znajo prenesti najhujše udarce usode. Skromnosti jim res manjka, do ljudi se obnašajo nekoliko vzvišeno, nepotrpežljivo  in precej direktno, v medsebojnih odnosih pa so občutljivi. Ljubijo eleganco in se kažejo v najlepši luči, polni so zanosa in energije, vročekrvni in spontani. Čeprav so zelo odločni, niso ambiciozni, a če se morajo dokazati, nimajo prave mere in postanejo za okolico neprijetni. Všeč jim je tiho družinsko življenje, v ljubezni se razdajajo, a tudi sami veliko zahtevajo. Če so odnosi s partnerjem preveč površni, postanejo lahkomiselni in neresni, in se zlahka pustijo zapeljati.  Občutljivi organi in deli telesa: glava, mišice, jetra, ledvice, mehur, spolovila, krvni obtok.

PS:pride še drug del...

I´m the sweetest trouble maker ;) :D


Smrček

  • *
    • Prispevkov: 2.016
    • Točke: 0
  • Little star :*
Odgovori #12 : 03 Marec 2009, 14:45:42
Citiraj
GABER (hladnost) 
4. – 13. junij, 2. – 11. december

Ljudje gabra so ponosni, inteligentni, odgovorni, komunikativni in težijo k popolnosti.  Rutina in vsakdanja povprečnost jih ne privlačita, zato se radi gibljejo v dobri družbi, nenehno iščejo nove stike in težijo k priznanju. Toplina in izkazovanje čustev sta jim tuji, zato se okolici zdijo oholi. Tudi notranjost drugih ljudi jih bolj malo zanima, čeprav  imajo dobro razvit občutek za presojo človeka.  Kariera jim veliko pomeni in so zanjo pripravljeni vse narediti. Mnogostranski kot so, so pripravljeni na nove izzive in vedno navdušeni nad novimi projekti. V ljubezni so neodločni, nestanovitni, omahljivi in muhasti. Občutljivi organi in deli telesa: koža, roke, vrat, sklepi, pljuča, živčni sistem, oči.


Mi je mami že omenila da sem po enem horoskopu Gaber...  :D Zdi se mi da me vse zelo če ne celo izvrstno zadeli ampak tole je pa že preveč! To je kot bi mene opisoval! ...povprečnost jih ne privlači.... ČISTA RESNICA! vam rečem! Kako lahko kdo tako zadane?? Nemogoče! Pa kako so ugotovili da imam občutljivo kožo, roke in sklepe?? Samo tisto o ljubezni so malo falili... jaz če imam nekoga rada ga imam RES rada-zanj bi naredila vse! Ampak za večino me pa res prav malo briga :-[
 Hja nisem kriva sem se pač rodila v takem znamenju :P hahaha!!
PS:Lucy a vidiš? presoja človeka! To je tisto! Zato jaz vse pogruntam in analiziram

I´m the sweetest trouble maker ;) :D