Ne,ne dela samo iz usnja.Za KD Krim je naredila lupe(tak material kot najlonske ovratnice)-oprsnica proti vlečenju.Tako da mislim da bi bilo mogoče dobro njo vprašat.
Pas bomo pa doma kaj skupaj spravli
LP;Nina
Mene žal ne bo na razstavi, ker nimam prevoza, torej še vedno velja tole:
A mi lahko kdo poslika oprsnico, prosim, če jo bo prinesla na razstavo? ... bi bila zelo vesela informacij glede vrvi.
A mislite da lahko jaz to tudi s Kano poizkusim ? 
Po pravici povedano sem na neki spletni strani videla, da morajo imeti psi vsaj 14 kg, toda to velja samo za tiste, ki želijo tekmovati, ti pa bi verjetno želela samo malo popestriti Kanino in svoje življenje in bi vama bil skijoring samo za zabavo.

Torej ja, jaz bi na tvojem mestu kljub temu poizkusila, vendar se ne bi k temu spravila tako kot se je ursa ...Če ne veš teči na smučeh, normalno da ne boš že takoj psa privezal nase in gremo ... Sploh če se ne ukvarjaš niti z alpskim smučanjem (ursa ne pravim, da se ti ne). Najprej bi šla na nek travnik, kjer je lahko pes spuščen ali pa pri svojem učenju tekanja na smučeh sploh ne bi imela psa s sabo. Ko bi bila sigurna vase, bi vzela še psa zraven.
No, jaz sem prej smučala, zdaj že nekaj let bordam, izkušnje z vlečenjem pa imava tako z rolanjem kot s kolesarjenjem, torej z ravnotežjem nimam problemov. Prvi dan je samo poleg (no ja, vse okrog, kopal luknje itd.) bežal, drugi dan pa sem ga za kratek čas tud privezala nase.
Če pogledaš
tole slikco, vidiš poleg malamuta tud enega manjšega kužka, tako da (včeraj sem videla na eni strani ful različne pasme različnih velikosti, pa ne morem najti linka)... Poleg tega pa je point v rekreativnem smučanju to, da se pes razgiba in da je je fizično aktiven na malo drugačen način kot ponavadi. Torej popestrirev vsakdana (vsakodnevnih sprehodov). Sicer pa, če mene vprašaš, ti psa pri tekanju sploh nikoli ni treba privezat nase, če imaš možnost to počet na takem kraju ...
Še povezava do kratkega videa:
http://www.awarenesspet.ca/skijor%20web.wmv