4. AKCIJA ZBIRANJA PAPIRJA

šnapi · 1135

šnapi

  • *
    • Prispevkov: 84
    • Točke: 0
: 08 September 2009, 08:48:50
4. AKCIJA ZBIRANJA PAPIRJA "POMAGAJMO NARAVI IN OSREČIMO ŽIVALI" SE JE PRIČELA!

Pričeli smo z ozaveščevalno akcijo zbiranja odpadnega paprija "Pomagajmo naravi in osrečimo živali", ki je že četrta zapored. Kot lansko bomo tudi tokrat jesensko akcijo posvetili Svetovnemu živali oziroma dnevu varstva živali (4.oktober).

Kako akcija poteka?

Pomagate lahko prav vsi in sicer z zbiranjem odpadnega papirja doma, v službi ali drugje. Zbrani papir boste nato lahko oddali v soboto, 3.10.2009, in sicer pri Centru Interspar VIČ, kjer bo med 8. in 13. uro na voljo zabojnik. Centru bi se še posebno radi zahvalili za gostoljubje in pomoč!

Obiskali boste lahko tudi društveno stojnico, kjer bo na voljo izobraževalno gradivo o odgovornem odnosu do živali, pomagali vam bomo z nasveti in informacijami, nam voljo pa vam bodo tudi izdelki iz društvene spletne trgovine Nakupi iz srca. Stojnica bo locirana ob zabojniku, v primeru slabega vremena pa nas boste našli v samem Centru Interspar VIČ.

Zbran odpadni papir bo, skladno z odgovornim odnosom do okolja, recikliran, pri čemer nam bo ponovno priskočilo na pomoč podjetje Surovina d.d., kjer bodo na lastne stroške organizirali postavitev zabojnika in prevoz zbranega papirja.

Ker aktualna gospodarska kriza še vedno vpliva tudi na odkupne cene odpadnega papirja, je tokrat naš cilj zbrati ponovno vsaj 3 tone papirja, ki bi po finančni vrednosti omogočile sterilizacijo oziroma kastracijo mačke.

 
Več o naših preteklih akcijah najdete TUKAJ.

Naj se zbiranje prične!

Vir: DZZZ LJ, Jesenska akcija zbiranja papirja se je pričela


šnapi

  • *
    • Prispevkov: 84
    • Točke: 0
Odgovori #1 : 08 Oktober 2009, 11:23:42
Poročilo akcije si lahko preberete tukaj.