No da še jaz povem kaj si mislim o vsem tem...
V šoli ne vidim nič slabega ampak same dobre stvari! Profesorji nam posredujejo znanje, ki je vnaprej določeno. Tako da si profesorji res ne morejo izmišljevat kaj bodo učili in česa ne, ker imajo točno določen učni program. Prav tako se v šoli učimo medsebojnih odnosov, kako se obnašati v družbi, pripravlja nas na kasnejše življenje...
Lahko pa iz lastnih izkušenj povem, da tako kot se boš sam obnašal do profesorja tako se bo on do tebe. Če boš ti med njihovimi urami pogovarjal, igral z mobitelom, imel neumestne pripombe,.... bo seveda tudi profesor do tebe nesramen in nespoštljiv. Tako da S1b morda pa niso vsega krivi profesorji?! Si kdaj pomislil, da se tudi ti nespoštljivo obnašaš do profesorica za zgodovine, če imaš butaste pripombe, ko si vprašan ( tisto z mussolinijem). Pa zagotovo ti profesor ne more povedati čisto vsega. Tudi profesorji so čisto navadni smrtniki in jim kdaj kaj uide iz glave, ampak za to so tudi učbeniki, da si iz njih lahko snov preberemo

Sem bila pa tudi jaz že kdaj jezna zaradi šole in sem pomislila na to, da bi jo bilo treba porušiti. Tako da tisti, ki še vedno tako mislite, verjemite da boste enkrat spoznali, da s šolo ni čisto nič narobe in da ja pravzaprav nam v prid.