5. akcija zbiranja papirja-Pomagajmo naravi in osrečimo živali

šnapi · 1510

šnapi

  • *
    • Prispevkov: 84
    • Točke: 0
NAJ SE ZBIRANJE PAPIRJA PRIČNE!

Pa smo dočakali že 5. akcijo zbiranja papirja Pomagajmo naravi in osrečimo živali!



Kot vedno jo (uradno) začenjamo mesec dni prej, zaključujemo pa jo na Svetovni dan varstva okolja - sobota, 5. junij.
Našli nas bote pred Centrom Interspar Vič, kjer bo zabojnik Surovine d.d. od 8h do 13h lačno čakal zbran papir, na voljo pa bo seveda tudi društvena stojnica (in novi artikli).

Celoten potek akcije in navodila najdete TUKAJ

Letos bodo na račun prišli tudi repati in kosmati, saj bo Pik'n'Poka z priboljški nagradila tudi pridne štirnožce! Vsakega pasjega (ali mačjega) obiskovalca pa bomo tudi fotografirali in objavili na naši spletni strani. Vljudno vabljeni torej tudi repati in kosmati prijatelji!



(v primeru slabega vremena vaši štirinožci ne bodo mogli do stojnice, ki bo locirana v samem centru (vstop živalim ni dovoljen). Zato bo najmanj stresno za živali, če vas počakajo doma, na naši stojnici pa bomo priboljške seveda delili, četudi ne boste imeli živali seboj)

BREZ VAS NE GRE - V vseh akcijah do sedaj smo skupaj z vašo pomočjo zbrali že neverjetnih 21.220 kg odpadnega papirja, kar je več kot 21 ton!




Naj se torej zbiranje prične in se vidimo v soboto, 5.6.!


šnapi

  • *
    • Prispevkov: 84
    • Točke: 0
Na spletni strani lahko najdete celotno foto porocilo zakljucnega dneva akcije zbiranja papirja Pomagajmo naravi in osrecimo zivali - KLIK.

Vsekakor smo podrli rekord, saj smo samo na tej akciji uspeli zbrati neverjetnih 15.540 kg starega papirja!


foto: MKos


foto: MKos


BREZ VAS NE GRE!
V vseh akcijah do sedaj smo skupaj z vašo pomočjo zbrali že neverjetnih 36.760 kg odpadnega papirja! Zahvaljujemo se podjetju DOGET za materialne donacije ter aktivno osveščanje posvojiteljev preko Pik'n'Poke, podjetjem, agencijam, društvom in drugim inštitucijam, ki organizirano zbirajo papir tekom celega leta in vsem vam, ki pomagate spreminjati svet na bolje.

Iskrena zahvala tudi Centru Interspar Vič in gospe Roš ter podjetju Surovina d.d. in Mariji Ravnikar za neverjetno podporo, brez katere akcije zbiranja papirja ne bi bile uresničljive!

Ne pozabite – vidimo se ponovno v začetku oktobra, ko bomo zaključili akcijo zbiranja papirja v okviru Svetovnega dneva živali.
(vir: dzzz.si)


foto: MKos


jablana

  • *
    • Prispevkov: 280
    • Točke: 0
čestitke vsem!:)

Sign on bulletin board: Puppies for sale. The only love that money can buy.
- Pam Brown