jah Aljaški malamut so nasploh ful lušni peseki , moj bo čez en teden 3 mesce

! Pameten je k einstein sam trmast kot 100 mater ... ful ma energije , navezan je čist na vse ljudi ( ni tko da bi sam enga ubogu ) , najraj ma ljudi ( rajš k hrano )

, z drugimi psi se dobro razume , na začetku je mal bojazljiv sam hitr pol pokaže kdo je šef

. Z njim se je treba ful ukvarjat, ker so res trmasti ... še preveč če mene vprašate... pri dveh mesecih in pol je že obvladal sedi , dej pet , tačko in glas samo odpoklic je težak in verjetno nikoli ne bo popoln ... saj prilaufa vsakmu človeku, ki ga vidi ... zdej mojmu ful ušesa rastejo pa je ful smešen drgač morjo met mal manjša ušesa ... Drugače so AM res ogromni psi in je treba imeti tudi trdo roko pri vzgoji , ker so ful dominanti...
AM priporačam vsakemu, ki obužuje psa ampak ne pričakuje preveč od njega ampak te vsen velikrat preseneti... Moj je ful navezan na ljudi in bi šu z vsakmu na sprehod sam drugih manjših živali pa res ne mara preveč

! AM sem vzel prav zaradi njegovega milega značaja do ljudi in lepote ter energije ... je zelo podoben huskyu po barvi in razporeditvi barv ampak so nekoliko večji in nimajo modrih oči ampak le rjave , močnejši in ne tako živahni !
LP vsem ljubiteljem AM !