Da jaz povem moje izkušnje...
Moja tamala prinašalka je jedla BARF že od rojstva. Zdaj je sicer samo še na briketih, ker trenutno ni več pogojev za to, bova pa najverjetneje šli nazaj na BARF, ko se jaz odselim.
Wi je dobivala BARF v 2 obrokih na dan. 1x surovo meso s kostmi (največkrat cel piščanjčji hrbet, pertunice, vratove) od piščanca ali purana. 1x na teden je dobila tudi surovo ribo. Vsak dan je dobila tudi surovo mišično meso (puran ali govedina) in 1-2x na teden namesto mišic goveje srce ali jetra (piščančja). Zraven je dobila še zmiksano zelenjavo (solata in špinača) in sadje (največkrat banane in jabolka).
Za svojih 15kg je pojedla skupaj cca. 400g tega na dan. Cca. 200g je bilo surovega mesa s kostmi, 100-150g mišic (ali srca ali jeter) + 30g zmiksane zleenjave. Občasno je dobila tudi kefir.
Toliko je meni svetoval vzreditelj naj Wi dobi, ker res zelo veliko vsak dan dela, se igra, teče itd.
Jaz sem ji zraven sfutrala še 100g briketov iz roke kot nagrade, ker pač veliko delava. Psica je bila vedno bolj pri suhih psih, čeprav je na dan pojedla tudi po 0,5 kg hrane.
Na splošno je bila dlaka super na pogled in na otip, zadah je imela izrazit ob petkih, ko je jedla ribo...

Na splošno se meni to zdi zelo dober način hranjenja, samo je treba vedet, kako in kaj dajat pa tudi velik zmrzovalnik rabiš (eden od razlogov, zakaj ne hranim trneutno z BARFom).
Mi smo drugače kupovali mesa za cca. 2 tedna (in to zasede veliko), vse kosti je dobila cele in nikoli ni imela nikakršnih problemov s tem (niti kot mladič...že pri 2 mesecih je brez problema pojedla cel piščanjčji hrbet).
Tudi vzreditelj od Wi in dosti ljudi, ki jih poznam v Nmečiji hrnaijo z BARFom in so vsi zelo zadovoljni.
Občasno je dobila tudi kakšno mozgovo kost ali pa kakšno večjo kost za glodat.
Nikoli ji nisem dala svinjine, piščanjčje noge pa je dobila samo 1x in še to je po 1 uri ven izbruhala, tkao da ji tega nisem več dajala.