Avtor Tema: Priboljški  (Prebrano 89367 krat)

Sanaa

• *
  • Spol: Ženski
Priboljški
« Odgovori #150 : 10 Marec 2011, 22:43:42 »
Mi imamo pa za klikanje Perrito priboljške za male pse in mačke pa so super - res so mini, manjši od omenjenih srčkov in TicTac bonbončka :)

http://www.canin-sport.si/index.php?main_page=product_info&cPath=165_167&products_id=755

roxa

• *
Priboljški
« Odgovori #151 : 17 Junij 2011, 23:17:22 »
moj ima rad piškote iz dm-a...najraje pa smrdljiva pluča into konjska ::) še sreča, da je poletje in da jih nosi na balkon.

hope

• *
Priboljški
« Odgovori #152 : 16 November 2011, 16:21:45 »
Ojoj...!  Na pomoč !
V Vrtojbi sem na stojnicah kupila prve priboljške za našo malo kepo ( Waldi telečje rolice ). Danes sem ji ponudila prvo in....navdušenje na kvadrat, le da me bodo moji vrgli iz hiše, če jih bo še naprej žvečila po stanovanju  >:( !.
Sin in hči ne preneseta tega vonja in tako bodo morale rolice romati k drugemu srečnemu kosmatincu  ;).

Vprašanje...ali obstajajo kakšni kvalitetni priboljški za čiščenje zobk, ki nimajo tako močnega vonja ? Hvala za pomoč  :).

m_tejch

• *
Priboljški
« Odgovori #153 : 16 November 2011, 16:39:34 »
Če so psički všeč ji jih dajte pa zunaj in se tako izognite smradu....bi jih bilo res škoda dati drugemu, če jih ima rada...
Jaz vem da prašičja in goveja ušesa nimajo vonja, pa kosti iz kože tudi ne (edino dimljene) pa razne kostke (pedigree jumbone in dentarast, karlie, nylabone,...) so tudi ok. Pomoje jih je še dosti brez vonja, upam, da bodo še drugi svetovali, saj jaz zaradi našega občutljivca nisem preveč na tekočem :)
Je pa res, da nekateri izbirčneži obožujejo samo ta smrdljive  ;), mogoče jih tisti brez vonja ne bojo všeč.

čara

• *
  • Obožujem pse!
Priboljški
« Odgovori #154 : 16 November 2011, 18:13:54 »
Ufff moji mami kaj takega ne bi prišlo na pamet, da bi me pri taki reči upoštevala namreč, tudi banene mi smrdijo in kuhanje vampov, pa vse to še vedno pripravlajo in jejo in kupujejo, jaz se morem pač sprijaznit...Torej odgovor od moje mame bi bil nekako tak :" Kaj pa imata hči in sin tukaj za bevskat zraven.  :P Nos si naj primeta in uživata streho nad glavo hihi. Tudi človeški nos se navadi na ta vonj.  :P"
Ja res je, waldijevi požiralniki in wampi imajo res močen vonj. Jaz to hranim v zaprti vrečki ali pa v kaki nepropustni posodi. Pes pa to itak takoj zmaže, tako da se vonj 1,2,3 porazgubi.   

Fajne so tudi bikovke. Moja ima rada zelene kostke, pa tiste zvezdice v treh barvah, po govejih (belih) kožah pa neznosno prdi in ne kupujem več. Pa prešane kosti od razlićnih proizvajalcev. Vedno pa dam tako velikost, da se takoj poje, v istem dnevu. Prešane kosti si včasih zunaj zakopava.

hope

• *
Priboljški
« Odgovori #155 : 16 November 2011, 19:09:08 »
No Čara...ene mame smo pač do pubertetnikov malo bolj prizanesljive in milo rečeno, zadeva tudi meni ne diši ravno po vijolicah  ;).
Ker smo v bloku, jo zaradi priboljška ne bom ravno postavila pred vrata in bom pač izbrala druge, malo manj dišeče, a kljub temu kvalitetne - predvsem za čiščenje zobk.
Je pa ona tole rolco fino prežvečila, potem pa zadevo pustila na tleh in jo ni pojedla.
Hvala za naštete predloge drugih priboljškov in upam, da bomo našli kaj, kar bo všeč njej in nam, pa da ne bo to čokolada  :P.

Lojze

• *
    • BRYNMOR
Priboljški
« Odgovori #156 : 17 November 2011, 08:50:54 »
Moji bi bili grozno razočarani,če jim na razstavah ne bi kupila kakšnega žaklja govejih pljuč ali vampov.Teh priboljškov so res blazno veseli.Pa vonj se mi tudi ne zdi tako močan.Pa kakšne suhe ribe.Doma imam to potem spravljeno v hobukih,da se ne razdiši.
Hope,če vas vonj tako moti pa probaj drugič kupiti pri njih posušene ribice-te res skoraj nimajo nobenega vonja,pa še tako majhne so,da so super kot nagrada.
Tjaša

deteljica

• Pravi Pesjanar
Priboljški
« Odgovori #157 : 17 November 2011, 09:20:03 »
Jaz jim dam za čiščenje zob po vsakem obroku in zjutraj eno malo govejo palčko ( zrolano svetlo cca 12 x pol cm velike, ki se dobijo po sto zapakirane). Nimajo vonja , niso pa tud kdo ve kaj okusne, so pa poceni (ker 4 psi vsak dan 1 al 2 x priboljšek kar nanese sicer v toku meseca lepo vsoto) solidni, majhni prgrizki in služijo namenu čiščenja zobkov po jedi, pa da si čas prehranjevanja mal podaljšajo. Boj smrdeče in večje zadeve dam samo enkrat tedensko, običajno med vikendom,ko lahko več zračim, al pa ko kje čakajo zunaj ali v avtu (recimo če mi kje jemo v restavraciji) ali pa če morajo bit več kot običajno sami ( in ker so sami tako in tako noben ne voha smradu ), pa na tekmah. Obožujejo goveje repe (najbolj, n esmrdi pretirano so pa veliki za pol obrok ain kar navite cene), vampe, kite in vso ostalo crkovino (jaz pa malo manj). Edino rib pa sploh noben ne mara.

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
    • Zlati prinasalec Cosmo
Priboljški
« Odgovori #158 : 17 November 2011, 10:41:08 »
deteljica kaj pa za tavecjega psa, niso premajhne tele palcke?  :-[ Sem jih ze parkrat hotela nabavit, samo se mi je vedno zdelo, da so premajhne..

hope

• *
Priboljški
« Odgovori #159 : 17 November 2011, 11:44:55 »
Hvala Lojze za pomoč...ti šment, pa saj se mi zdi, da so imeli tam tudi suhe ribice, ampak sem mislila, da bodo le te še bolj smrdele ops dišale  ;D.
Verjetno se bom res drugič odločila za ribe, saj jih pri nas itak vsi obožujemo in so redno na jedilniku, predvsem morske. Tudi psička jih obožuje.
Hiotela sem pač nabaviti kvalitetno robo, ker se glede priboljškov res še ne spoznam, mnogi pa pravijo, da jim zobke zapackamo ravno z nekvalitetno hrano, priboljški.

hope

• *
Priboljški
« Odgovori #160 : 17 November 2011, 11:49:35 »
...deteljica, kje pa dobim te male palčke za čiščenje zob ? Jaz jih sicer ne rabim 100, a verjetno se dobijo tudi v manjši količini, kajne ?

deteljica

• Pravi Pesjanar
Priboljški
« Odgovori #161 : 17 November 2011, 12:27:02 »
Male palčke dam jaz vsem psom- velikim in majhnim. Vsi jih žvečijo približno enako dolgo časa. Pakirane so samo po 100 al nekaj takega. In je cel paket precej poceni (par eur)  tako da ni problema vzet cel paket. Sej počakajo,ker so posušene. Pri nas porabimo cca 10 palčk dnevno kar pomeni en paket za 10 dni- tolk časa traja tud 15 kg žakelj hrane, tako da se ravno izide.
Če imaš samo enega psa, pa bi pojedel npr 2-3 na dan pa bi bilo to za en dober mesec, al pa dva če daš občasno kaj drugega za žvečit (npr kakšna kost alpa druga žvaka), kar je čist v redu, tako glede količine kot svežine izdelka. Lahko jih pa tud pol zamrzneš. Jaz jih kupim v Alerju BTC največkrat majo jih pa tudi drugje.

deteljica

• Pravi Pesjanar
Priboljški
« Odgovori #162 : 17 November 2011, 12:30:46 »
Glede higiene zob pa- s temi sušenimi kožami zobe zagotovo čistiš. Zobje se čistijo super tudi s surovimi kostmi in surovim mesom- celi kosi. Ampak jaz v stanovanju imam s tem (surovo) probleme, ker moji psi radinesejo zadeve na kavče in v postelje ( naše , ne njihove  :D). Tako, da to dobivajo samo na vikendu  ;)
Priboljški, ki so za nagrajevanje, ne za žvečenje , pa pač mažejo zobe kot vsaka druga hrana.

Kayya

• Gost
Priboljški
« Odgovori #163 : 23 December 2011, 22:20:34 »
Jaz dajam Royal Canin. Ampak po navadi jih mesam s kaksnimi koscki sira in korencka ko izvajava vaje. :)

čara

• *
  • Obožujem pse!
Priboljški
« Odgovori #164 : 04 Januar 2012, 12:45:05 »
Kje pri nas se da kupiti Trixie Premio priboljške? http://www.trixie.de/en/grp/Dog_Premio_Snacks,12401 (http://www.trixie.de/en/grp/Dog_Premio_Snacks,12401) oz. če kdo mogoče ve kdo je uvoznik za trixie.

nany

• *
    • malezivali.com
Priboljški
« Odgovori #165 : 04 Januar 2012, 16:10:25 »
uvoznik za Trixie je Vitakraft Hobby Program

Natalija

• *
  • Lastnica dvornega norčka ;)
Priboljški
« Odgovori #166 : 04 Januar 2012, 23:05:12 »
A mi lahko kdo tukaj pomaga glede priboljškov :).
 Doma imamo 10 tednov staro Shi-tzujku kateri posladek lahko dam njej in kaj za čiščenje mlečnih zobkov? ;D

In še nekaj mislila sem da psom ne smem dat poli saj se mi zdi precej solena. A jo lahko dam za nagrado naprimer ko opravi potrebo tam kjer mora?

čara

• *
  • Obožujem pse!
Priboljški
« Odgovori #167 : 05 Januar 2012, 08:31:29 »
Glede na to, da je mlada in mala psičika, je majhen košček poli, hrenovke ali sirčka (velikost tic-taca) občasno OK, sicer pa je bolje uporabljati kar njene brikete ali pa mleto meso, kake pasje priboljške recimo Perito, Trixie Premio...Ne dajat preveč raznih čoko dropsijev ipd, več dajej takih, ki imajo glavnino mesni delež, tisti imajo tudi najmanj konzervansov.

Za čiščenje zob in s tem tudi utrjevanje in rast čeljusti so kosti iz prešane kože, bikovke, trde zelene ščetke. Mr. Pet je bogato založen s takimi žvakami. Prešane kosti se meni super zdijo od Nobbya, se mi zdi da dlje časa trajajo.

Ninaaa

• *
Priboljški
« Odgovori #168 : 27 Julij 2012, 10:02:01 »

Podarim pasje priboljške, saj jih moj kuža ne je. Kupljeni so bili v Avstriji pred dobrim tednom. Ker jih ne želim vrečt v smeti, jih podarim.

Pegasus: Bivolje meso in manjše vedro z mešanimi piškoti (podobni Starsnack Cookies).

Lp,

Nina

Tejch

• *
Priboljški
« Odgovori #169 : 28 Julij 2012, 09:51:24 »
Za žvečenje uporabljam surove kosti, kosti iz posušene kože, suh kruh, tiste palčke iz kože, včasih kaka posušena bikovka (žal ne pridem do svežih)
Za nagrade pa uporabljam priboljške iz 100% posušenega mesa (Dr. Clouder's, Hunter), na kocke narezan sir, občasno kaka na kocke narezana salama, včasih kaki mehki junk priboljški, pasji piškoti, briketi

čara

• *
  • Obožujem pse!
Priboljški
« Odgovori #170 : 29 Junij 2014, 17:10:02 »
Kje bi se dalo dobit pašteto v tubi za psa. Tubidog ali Trixie? Ali pa kaj tretjega. Hudo prav bi mi prišlo pri plavalnem tečaju.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Priboljški
« Odgovori #171 : 30 Junij 2014, 06:34:07 »
čara evo: http://www.zoohit.si/shop/psi/pasji_prigrizki_in_kosti/priboljski_in_mali_prigrizki/tubidog/298112?previousProductGroupId=58751
in
http://www.zoohit.si/shop/psi/pasji_prigrizki_in_kosti/priboljski_in_mali_prigrizki/trixie/298058

čara

• *
  • Obožujem pse!
Priboljški
« Odgovori #172 : 30 Junij 2014, 07:10:12 »
Ne pride v poštev. Jaz bi vzela samo 1 tubo pašteta. Minimalno naročilo je pa za 29 €.

BlackDevil

• *
Priboljški
« Odgovori #173 : 30 Junij 2014, 11:06:10 »
Pa če mogoče rečeš komu da ti vzame tole zraven svojega naročila? Jaz ne vem če bi to kupila pri naših (mogoče ima Aler ali pa Tukano) zaradi tega ker se sestavine v teh tubah kar hitro ločijo (in potem jasno tega ne moreš več premešat) po mojem je boljše če vzameš pri nekomu, ki ima bolj "sveže" zaloge. Sem imela TubiDog pa je kar olje ven teklo in nisem bila zadovoljna pa tudi pes ima veliko raje Beapharjevo pasto.

čara

• *
  • Obožujem pse!
Priboljški
« Odgovori #174 : 30 Junij 2014, 13:40:30 »
A Beaphar ima tudi?  Aler nima tubidog, trixie tudi ne. Zootic, pa tukano sta možnost.

zoe

• Moderator
    • Ginny
Priboljški
« Odgovori #175 : 30 Junij 2014, 14:20:32 »
Vem, da ni čisto isto, ampak če tega ne boš uporabljala v ogromnih količinah, lahko pomoje kupiš tudi človeške paštete v tubi.

Nika

• *
  • Buda
Priboljški
« Odgovori #176 : 30 Junij 2014, 14:34:27 »
Tako ja, kvaliteta itak ni neka bajna ne v eni ne v drugi. Al pa kupiš eno človeško zadevo v tubi, ki se jo da  ponovno nafilat pa sama doma spacaš eno pašteto iz sestavin, ki psici teknejo.

čara

• *
  • Obožujem pse!
Priboljški
« Odgovori #177 : 30 Junij 2014, 19:31:10 »
Ne, ne. to bo sam tak malo za plavat spodbudit, če bo kaj bolj vzljubila. Rešilni jopič že mam in navadno igrača ni zadosti, ker se boji globine.
Se pravi je Rio Mare pate čist OK. No, tega pa ni težko dobit.

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Priboljški
« Odgovori #178 : 01 Julij 2014, 07:53:00 »
Ce bos hotela menjat okus, ima tudi Gavrilovic pasteto v tubi ;)

Urška

• *
Priboljški
« Odgovori #179 : 01 Julij 2014, 13:43:16 »
Vzameš tuno ali pa sardelce za ljudi in eno trdo kuhano jajce, vse skupaj zmiksaš s paličnim in tvoja "pašteta" je tu. Če rib ne mara se isto naredi lahko z nahitro popečenimi jetri, mesom, samo kakšno maščobo boš morala dodati da bo pašteta mehkejša.