ja sej .. men je blo v glavnem na Viču zelo všeč. Učenci so pa najbolj prijazni. Komaj smo prišli notr, je moja mami že vprašala mojo sestro če ve, kje je pač fakulteta - oddelek arheologija (za sestro), pa ji je vse razložla. V glavnem super "osebje". Pa potem ko smo iskali wc, so nas usmerili pa učenci so nas popeljali po učilnicah., V glavnem ful je blo ljudi. Najbolj všeč mi je bilo tam, kjer so predstavljali jezike.

učenci so imeli dialoge, da so predstavili nemščino, španščino pa še zapeli so nam pesem Volare v italjanščini. Potem so neki za jest dali

pa recept v španščini

LoL .. hehe, sreča so slikce zraven
v telovadnici,.kjer je imela govor ravnateljica je bila gužva takšna da sem stala

vodenje je bilo super, učenci gimnazije vič so imeli na A4 listih napisane številke in smo se razdelili v skupine in so nas vodili po učilnicah. Jaz sem šla samo v 2 nato pa sem pogledala še zunaj učilnic različne plakate (odpadki, sahara ... etc.). Pobrala sem veliko prospektov.
Ella, če rabiš kakšne prospekte, ti lahko kaj skeniram pa ti pošljem preko maila, če želiš

sicer pa se veliko najde na njihovi spletni strani.
Šola je super urejena, zunanjost .. mislim okolica šole .. hmm .. bolje kot kjerkoli v temu delu Ljubljane (bolje kor pred oddelkom za arheologijo, ker je zraven kanalizacija).

In sem se že skoraj 10000% odločila da grem na Vič. Zdaj še samo iščem primeren dijaški dom.
Pa še nekaj me zanima glede dijaških domov .. ali je v vseh tako, da ni dovoljeno imeti računalnikov (prenosnih)??

sicer vem da imajo računalnike v knjižnici itd. samo pač vprašam, ker mi je sošolka pravila, da si bo v dijaški dom nesla prenosnik.
Rina: od gimnazije Vič oz. od Ljubljane sem oddaljena kakšnih 75 km .. mogoče manj, mogoče več. To smo bolj na pamet računali, naslednjič ko gremo bomo števec naštimali da bo računal kilometre.
Drugače sem izvedela, da je na šoli 6 paralelk oz. 6 prvih letnikov, v vsakem od 32 do 34 učencev (34 največje število baje). No meni so se zdeli učitelji strašansko prijazni.

pa še nekaj me zanima .. ali je pri vseh predmetih nenapovedano spraševanje ali je tako samo pri matematiki. Rina .. če je še kje drugje mi malo povej kje je napovedano in kje ni, da se pripravim LOL

sicer se pa meni zdi bolje da je nenapovedano spraševanje saj se le tako učimo sproti.
Lp, Nastja
p.s. ella a sem se dovolj razpisala