srednje šole

Gost · 278422

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #510 : 03 September 2006, 16:14:28
zakaj se vedno vsak začne režat ko to rečem  ??? ;) ;) ;D

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #511 : 03 September 2006, 16:25:31
zakaj se vedno vsak začne režat ko to rečem  ??? ;) ;) ;D

lp

Ker nisi edina, ki to reče na zečtku šolskega leta... pa nas večina ve kako potem skozi leto to poteka :P Sicer pa na tvoji novi super šoli mislim, da ne bi smela imeti hujših problemov ;)

Lp nina

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #512 : 03 September 2006, 16:29:27
predvsem super :o ja ;)

Roger Caras

Rinchy

• Moderator
Odgovori #513 : 03 September 2006, 16:57:05
 ;D ;D ;D še vsako leto sem sklenila to,kar je napisala Irena,pa mi ni zneslo,ker se nekako ne znam navadit.V osnovni šoli se je še dal nekak 'švercat' s tem,da se učiš zadnji dan,pa pol dobiš minimalno 3,v srednji bo mal težje,tko da bo res treba nekaj narest.Bomo probal,sej bo  ;D  Eni smo pač -večni- otimisti  ;)

Jutri pa spet v šolo,jejj  ::)

lp

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #514 : 03 September 2006, 21:29:36
Hehe...poznam to ja...

Rinchy,v sredo ne bo nič hudega...spremljajo učitelji in je samo smešno ;).Aja,verjetno že veš ampak vseno bolje da ti kdo reče 2x kot nobenkrat.Ne zameri se nobenemu učitelju,ker drugače se do 4. letnika ne boš izvlekla iz dr****...

Pa uspešno šolsko leto vsem :-*!

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #515 : 03 September 2006, 21:39:02
V osnovni šoli se je še dal nekak 'švercat' s tem,da se učiš zadnji dan,pa pol dobiš minimalno 3,v srednji bo mal težje,tko da bo res treba nekaj narest.Bomo probal,sej bo  ;D  Eni smo pač -večni- otimisti  ;)
Rinchy, se da se da. Jaz sem živi dokaz za to. Nikoli nisem delala sproti, še nalog ne :-[ pa mi je vseeno zneslo :P ;) Je pa res da zadnji dan potem garaš za vse nazaj, ampak se splača, ker ostale dni zabušavaš :P ;D

Lp nina

zoe

• Moderator
Odgovori #516 : 03 September 2006, 21:57:33
Ma ja, itak se da, samo odvisno tudi od človeka.
Tiste predmete, ki se jih da piflat, si lahko pustiš za na koncu, če si tak tip človeka, da ne pomešaš veliko podatkov. Nekaterim se zgodi, da se zadnji dan učijo in vse pomešajo. Ma, saj boš videla  :)

Se pa probaj za matematiko potrudit in sodelovat pri pouku in sproti delat domače naloge, se ful splača  ;)

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #517 : 03 September 2006, 21:59:38
rina .. drugo leto drži pesti da pridem gor  :o Mami je začela razmišljat da bi bilo bolje če grem kar v Ljubljano  ::) In zdaj bom šla na Vič.. upam da bom sprejeta  8)

Oho, potem se pa lahko že začneš bati krsta. >:D Naslednje leto bom 4. :P Bomo držali šapice, da prideš gor. :)

Los je car!

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
Odgovori #518 : 04 September 2006, 15:04:56
Rinchy, se da se da. Jaz sem živi dokaz za to. Nikoli nisem delala sproti, še nalog ne :-[ pa mi je vseeno zneslo :P ;) Je pa res da zadnji dan potem garaš za vse nazaj, ampak se splača, ker ostale dni zabušavaš :P ;D

Jupi, nisem edina! Sem že imela slabo vest...  :-[  ;D Čeprav s tem kampanjskjim učenjem se ni preveč za hvalit, ampak če deluje, pač deluje...dokler deluje.  >:D

Sem pa tudi jaz vsako leto, ma kaj leto, vsak mesec znova sklenila, da se prvega začnem učiti sproti. Heh, očitno nisem odgovorna do same sebe.  :-[  :(

Lp

Old age means realizing you will never own all the dogs you wanted to.
Joe Gores

http://newfka.deviantart.com

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #519 : 04 September 2006, 16:47:53
Joj nam tudi nonstop govorijo da naj se sproti učimo  :-\ ::) No jaz bom tudi probala, pa bomo videli8 kako bo  ;D V osnovni sem se pa zmeraj kakšne dva dni pred testom ali pa pred spraševanjem učila  :D Pa še status sem imela zdaj ga pa nimam več  :o :-[

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #520 : 04 September 2006, 17:14:25
Mi imamo pa tudi 2 konferenci...samo učitelji niso preveč zadovoljni s tem :-\ Upam, da se bo obneslo. :)
Sedaj imam kopico novih predmetov, samo bom jutri dežurala in bom vse zamudila  :'( Pa ravno mene je morala ven potegnit za dežuranje.

Imate vsi fazani že določen datum krsta? Pri nas ga bomo imeli 22.septembra. >:D

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

Rinchy

• Moderator
Odgovori #521 : 04 September 2006, 17:23:55
Na kamniku je v sredo.Bo pa program šel prej mimo ravnateljice,tako da baje ne bo nič hudega  ;)

lp

www.varstvopsov.si

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #522 : 04 September 2006, 19:18:06
Aaaaaaaaaa mi imamo pa že nalogo :o pa napovedan esej in domača branja :o :o
1.9. sem začela sproti delat za šolo, danes pa sem obupala. ;D Mogoče bom naslednje leto zdržala 5 dni... morda celo brez vikenda vmes ;D

Los je car!

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #523 : 04 September 2006, 22:17:47
oo ste že začel.......mi začnemo čez 1 teden :P zdej mamo še OIV ;D

lp

Roger Caras

piki_ca

• *
  • PiKc&Gali
Odgovori #524 : 05 September 2006, 16:08:27
Aaaaaaaaaa mi imamo pa že nalogo :o pa napovedan esej in domača branja :o :o
1.9. sem začela sproti delat za šolo, danes pa sem obupala. ;D Mogoče bom naslednje leto zdržala 5 dni... morda celo brez vikenda vmes ;D

rina mi mamo pa ze vse predmete napovedane katere smo do zdej imel ze za 2 konferenco :o
so pridni učitelji a ne ;)

**A dream is something in your mind and in your heart - where it will stay forever unless you bring it to life...**
Pika&Ksenja

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #525 : 05 September 2006, 17:04:27
hehe, so pridni ja. Ma saj ni problem v tem, da imemo že napovedano. Problem je v tem da imamo napovedan esej že v ponedeljek. :o :o Slovarca je nora. :o :o

Los je car!

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #526 : 05 September 2006, 17:23:21
Od moje sošolke brat je glih danes pisal test  ;D (na srednji šoli je, sicer ne vem na kateri .. ampak vseeno)  :o :o :o :o :o

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #527 : 05 September 2006, 17:27:27
Pa kaj je tem prfoksom  :o :o :o Saj so čisto znoreli  :-X Upam da ne bodo tudi naši kmalu začeli s testi  :-\ Imamo sicer napovedano nemščino ampak to je šele nekje decembra  ;D

meta

• Pesjanar
Odgovori #528 : 06 September 2006, 20:38:36
Najprej glede tega sprotnega učenja....jaz sem se v prvem letniku odločila, da bom delala sproti (in tudi sem) in sem vesela da sem se tako odločila. Lepo pridno poslušam pri pouku, delam naloge, doma delam tudi vaje sama (te računske pa to),... Meni je tudi ful lažje, da delam stvari sproti, da nimam potem recimo vse snovi se za naučit en dan pred testom, pa še več časa imaš potem za ponavljanje  če že prej kaj snov pregledaš;) pa tudi na uspehu se mi lepo pozna (da se pohvalim: lani (v drugem letniku) sem imela v prvi konferenci cele 3 štirice v redovalnici ;D). Je pa res da je to tudi odvisno od človeka do človeka. Jaz če si rečem da bom nekaj naredila bom to naredila (sem ful disciplinirana ko pride do takih stvrai), nekdo drug pa si reče ah pa kaj pol, bom že drugič to naredil...

To kar ste pa o testih začeli...mi imamo že napovedano kontrolno iz matematike - cela snov drugega letnika >:( + vse ostale kontrolne za to šolsko leto. Pa pri angli imamo tudi že vse datume (+ datume popravljan). Pa cel spisek knjig, ki jih moramo prebrat smo tudi že dobil....

Lp, Meta & Atra

Flatcoated Retriever - once you are owned by one, you understand

http://www.freewebs.com/atra-flat-coated-retriever

Rinchy

• Moderator
Odgovori #529 : 06 September 2006, 21:49:20
Preživeli krst!!  8) 8) Totalno smo bli zasuti s koruzo,ni bilo niti enega dijaka,ki nebi imel na glavi črke F  :P

Drugače imamo tudi mi že napovedane teste.Naloge delam sproti(tudi če imamo predmet čez 3 dni).Zaenkrat gre,se bom probala držat tega ritma ki ga imam zdaj.  :)

lp,
NIna

www.varstvopsov.si

*LuNa*

• *
Odgovori #530 : 06 September 2006, 22:38:26
Jaz se pa nikoli nisem uspela sproti učiti, pa čeprav sem si vedno obljubila, da se bom. Ampak dokler ni voda tekla v grlo, pač ni šlo. Pa imam vseeno diplomo v roki in tudi uspeh je bil vedno dober. Sem bila pa toliko disciplinirana, da sem vsaj naloge delala sproti, pa da sem se pred testi res učila in ne zabušavala. Je pa res, da sem bolj naravoslovni tip in mi razne kemije, matematike, fizike in podobno niso predstavljali problema. Tako da ne obupat v naprej, samo zavedajte se svojih sposobnosti.

Pa srečno v novem šolskem letu.

Psarna Lunca's - vzreja labradorcev
http://luncas.vovk.si

meta

• Pesjanar
Odgovori #531 : 07 September 2006, 14:32:44
Preživeli krst!!  8) 8) Totalno smo bli zasuti s koruzo,ni bilo niti enega dijaka,ki nebi imel na glavi črke F  :P

naši ga imajo pa šele 22. 9  :)

Lp, Meta & Atra

Flatcoated Retriever - once you are owned by one, you understand

http://www.freewebs.com/atra-flat-coated-retriever

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #532 : 07 September 2006, 19:47:12
Jaz se pa nikoli nisem uspela sproti učiti, pa čeprav sem si vedno obljubila, da se bom. Ampak dokler ni voda tekla v grlo, pač ni šlo. Pa imam vseeno diplomo v roki in tudi uspeh je bil vedno dober. Sem bila pa toliko disciplinirana, da sem vsaj naloge delala sproti, pa da sem se pred testi res učila in ne zabušavala. Je pa res, da sem bolj naravoslovni tip in mi razne kemije, matematike, fizike in podobno niso predstavljali problema. Tako da ne obupat v naprej, samo zavedajte se svojih sposobnosti.

Jaz sem se tudi vedno ucila sproti samo septembra... potem se mi je vedno zdelo - ah saj je se tako malo snovi, brezveze... seveda ko je bilo dosti snovi, je pa voda tekla v grlo in je bilo kampanjsko ucenje celo noc pred kontrolko ;D

Ampak vedno se da znajt... poznam ljudi, ki so cel faks preplonkali, diplomirali po liniji najmanjsega odpora in vseeno gladko prisli skozi... sicer vprasanje, kaj so imeli od tega, ampak dobro...

battito animale

piki_ca

• *
  • PiKc&Gali
Odgovori #533 : 07 September 2006, 20:40:48
do zdej mi je zakon oz presuper na te šoli in sem kar vesela da sem jo izbrala(čeprav je znana po drugi najtežji šoli  :'() Razen angleščine imam zakon profeorje :) za angleščino pa nimam komentarja mislim da jo bom imela hmmm...1 če bom delala bo 2  :'(  >:(
drugače naloge delam sproti imam določene ure in se tega držim in mi zelo super znese 8) (če mas nek celij veš za kaj delaš :P) Ma sošolke nebi mogle biti boljše z nekaterimi smo bolj z nekterimi manj ;) Najbolj mi je pa všeč učiteljica slovenščine ki je velika ljubiteljica živali in je ustanovila krožek za ljubitelje živali na njem bomo obiskovali zavetišča probali pomagati živalim .... jupi da je končno nekaj takega kjer sem jst :-*

lp ksenja

**A dream is something in your mind and in your heart - where it will stay forever unless you bring it to life...**
Pika&Ksenja

Lenny

• *
Odgovori #534 : 07 September 2006, 21:08:23
piki_ca,
na katero šolo si pa šla?

*LuNa*

• *
Odgovori #535 : 07 September 2006, 21:59:36
Ampak vedno se da znajt... poznam ljudi, ki so cel faks preplonkali, diplomirali po liniji najmanjsega odpora in vseeno gladko prisli skozi... sicer vprasanje, kaj so imeli od tega, ampak dobro...
To je na faksih, kjer imajo samo pisne izpite in kjer diplomo napišejo v enem tednu. Pri nas to ne bi laufalo, ker smo imeli povsod ustne izpite in to ne nič kaj lahke, za diplomo je bilo pa itak obvezno 3-mesečno raziskovalno delo.

Psarna Lunca's - vzreja labradorcev
http://luncas.vovk.si

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #536 : 07 September 2006, 22:05:57
Kje pa si (bila)?

Pri nas je naceloma tudi potrebno raziskovalno delo... je pa pac odvisno, kaksno raziskovanje si izberes ;) Diploma je pa tezko napisana v 1 tednu... povprecje studija pri nas je nekako 8 let :-[

Ustne izpite so pa res opustili. Skoda... meni so bili ustni bolj vsec ;)

battito animale

piki_ca

• *
  • PiKc&Gali
Odgovori #537 : 08 September 2006, 23:03:14
Splošna gimnazija Novo mesto :)

Pika&Ksenja

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #538 : 06 Januar 2007, 20:09:59
Kmalu bodo vpisi, že veste na kateroi srednjo šolo boste šli? Jaz se odločam med srednjo zdravstveno šolo ter srednjo poklicno in strokovno šolo(smer prometni tehnik). Verjetno bom šla kar na srednjo poklicno in strokovno šolo. En prijatelj hodi sedaj v 2.letnik na poklicno in strokovno(protemni tehnik) in je rekel, da je šola super itd,..Poznam pa tudi eno, ki hodi na zdravstevo in je rekla, da je šola zelo težka. Tako, da se bom verjetno vpisala kar na poklicno in strokovno(smer prometni tehnik). Gre kdo od vas ali pa je že na tej šoli?

Lp,  ;)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #539 : 06 Januar 2007, 20:15:09
Tehnična gimnazija,Rožna dolina...
Kljub nasprotovanju staršev,fanta itd.Me pa podpira pedagoginja :D...

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/