Ooo Tejka vama prav zavidam tole. 
Hkrati pa sem zelooo vesela, da sta z Blythom tako pridna.

A imata to prav tečaj s paše ali se dobivate po dogovoru? Lahko poveš malo več o tem, kako vse skupaj poteka...
V bistvu sem jaz zakupila 13 ur tecaja pasnje. S tem, da to ne gre tako kot npr. mala sola - 8x po 2h tecaja in konec - ali kot mesecna vadnina za agility, ampak se gre naprej na naslednjo lekcijo, ko osvojis prvo. Meni in Blythu gre npr. zelo hitro. Prvo lekcijo sva naredila v prvem krogu prvi dan (s tem, da nismo zeleli bit slucajno prehitri in smo na drugem srecanju naredili 2 lekciji). Medtem ko punca, ki se je slisi glas na drugem originalnem posnetku, je 8x delala prvo lekcijo.
Martina pravi, da sva bila ekstremno hitra.
Prva lekcija je bila
krozenje v levo in krozenje v desno + hoja naprej do ograje in prostor.
Tudi druga lekcija nam je sla zelo hitro. V
drugi lekciji sva bila v veliki ogradi,
ponovila prvo lekcijo in dodala "Walk on" (pocasno priblizevanje ovcam) in v
tretji lekciji (2. in 3. lekcijo sva naredila isti dan) sva prvima dvema poskusili
dodati bolj zahtevno premikanje (izmenjavanje smeri nismo opravljali ob krozenju ampak ob ukazu "Walk on"). No, 3. lekcijo bova morala ponoviti, ker nisem cisto sigurna, da sem razumela tocno, kako moram izvesti obracanje.

Naslednjic se dobimo v sredo, ker je ta vikend Martina odsotna. Naceloma se dobivamo po dogovoru, ampak je meni bolj prav, ce imamo vsaj fiksne dneve, tako da se bom z njo dogovorila, da se kar dobivamo ob sredah in sobotah oz. nedeljah.
Placa se 10,ooEUR/srecanje oz. ce vzames vecji paket ur imas nekaj poopusta. Jaz sem vzela najvecjega 100,ooEUR=13srecanj. Ah, ja. Prvic sem dala se 25,ooEUR letne clanarine.
Obicajno izgleda tako, da se po srecanju zmenimo za dan in uro naslednjega srecanja, na dan srecanja pa pred startom od doma SMSjam ali poklicem Martino, da preverim vreme.
Se kaj zanima?
SheepDog Isontino pa se nahaja natancno tukaj: ->http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=Italy,+Ronchi,+via+delle+batterie&sll=37.0625,-95.677068&sspn=32.939885,65.742188&ie=UTF8&ll=45.80658,13.462442&spn=0.001769,0.004013&t=h&z=18&iwloc=addr (http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=Italy,+Ronchi,+via+delle+batterie&sll=37.0625,-95.677068&sspn=32.939885,65.742188&ie=UTF8&ll=45.80658,13.462442&spn=0.001769,0.004013&t=h&z=18&iwloc=addr).
Ce lahko se kako pomagam, povejte.