Travo včasih pobruha s slino, nekaj se mu zatakne, ampak je potem ok.
Danes zjutraj pa sem videla travo v driski. To je sedaj spet 3 dni in nimam pojma kaj mu je.
1x ma ok kakec, trd, temen, normalno, drug dan pa kar driska. Res je, da skoz nekej koplje, če mi slučajno uide, sem pa sumila na tune, sem mu dajal tuno v lastnem soku, ker je nor na njih, brez kakega olja, sedaj sem to opustila in bomo videli.
Fora je ta, da ima hrano enolično in res ne vem kaj mu je. Ker drugače je vse ok, je živahen, normalno je, pije, skače, nori.
Punce, cacy in ostale..eno vprašanje imam in sicer.
v mali šoli, kjer delamo vaje skozi tunelček ali hojo po dilci, on kaže kot da se boji. To izgleda tako, da se upre z vsemi štirimi in ga ne premakneš nikamor.
To mi je delal npr ko je še bil manjši in še ni upal po stopnicah, dokler ni poštekal in zaupal meni, in šel po njih.
Poleg tega noče več spati v koči, spi vse okoli koče, to se je zgodilo, odkar sem mu vzela ven seno. Ampak v kočo gre normalno, spati noče več v njej.
Potem če greva npr v garažo, se on spet upre. Kot da bi se bal in da ni prepričan.
Ampak v ta tunelček ali po kaki oviri ga ne spravim...vztrajam ene 10 minut, potem le gre s težavo.
In zdej me zanima, je to le njegova trma ali je res možno, da se česa tako boji? Ker to upiranje meni ne deluje kot trma, ko se on trma v pesjaku izgleda čisto drugače kot pred temi ovirami.
Enako je bilo, ko smo šli na sprehod in se je dotaknil pastirja. Ga je streslo in od takrat naprej vedno ko zagleda to cesto, kjer ga je stresel pastir, se upre z vsemi štirimi, kot pred kakim tunelčkom. Nimam več pojma, kaj naj bi to pomenilo.