Avtor Tema: Alpine River Avstralski ovčarji - Berryno leglo  (Prebrano 151891 krat)

blumina

• *
    • jasnin spletni koticek
Alpine River Avstralski ovčarji - Berryno leglo
« Odgovori #510 : 31 Oktober 2008, 14:45:23 »
Tebe puscam cisto pri miru, le  druge opozarjam...

In tisto pismo ni bilo prosnja, ampak groznja... je lepo spravljen na varnem...

andreja

• Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • vedno z mano
« Odgovori #511 : 31 Oktober 2008, 14:58:07 »
Zdaj me celo gor ni bilo. Tudi prav.  ::)

Še vedno mislim, da nisi sposobna imeti toliko psov. Samo vedla nisem, da tako zavajaš. Pa ti dam, pa ti ne dam pa ti dam, pa ne vem... Če povem da mi kaj ni všeč še ne pomeni, da se dogovora ne bom držala in sem se tudi ga držala pa če ti je všeč alil ne. Ti se nisi ko si rekla, da odstopaš od njega, ker v pogodbi nič ne piše o tem. Konec debate.

Zame je zadeva zaključena, šola je bila poučna. Ne mislim se več spuščat v to bedarijo. Če se tebi zdi v redu pošiljat psice iz ali v Ameriko naredi. Meni se ne zdi pa zaradi mene lahko to počne sam papež. Sem že povedala kar si mislim.

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
« Odgovori #512 : 31 Oktober 2008, 15:49:20 »
aja... Seveda vem kje ste doma. se vidimo čez 2 tedna  :)

martina.o

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #513 : 31 Oktober 2008, 16:22:52 »
Andreja v bistvu vsega tega kar počneš ne razumem?
Kaj bi rada( sem ti junija rekla, da če ti ne paše, da ima Berry mladiče, potem pač ne, se spomniš? Glej čudo, bila si za to.

Zanima me pa zakaj to počneš
če pogrešaš Berry - te razumem
če pa hočeš prikazati, da z Berry grdo ravnamo, in da je zato v stresu - potem se pa zamisli

Ali želiš, da Berry  takoj pride nazaj k tebi??

Agnes

• Šema
  • *
« Odgovori #514 : 31 Oktober 2008, 16:28:48 »
Hehe, kako slovenceljsko. Jaz grem po kokice  :o. Žalostno, ni kaj. LP Neža

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
« Odgovori #515 : 31 Oktober 2008, 16:32:51 »
smo se zmenli po osmih tednih, ne?

Res žalostno, ja.

martina.o

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #516 : 31 Oktober 2008, 16:44:50 »
Če je v stresu zaradi nas, potem jo lahko takoj dobiš nazaj, ni važno, kaj smo se zmenili
Potem pa odpreš novo temo - kaj vse je zdaj  narobe z Berry.

Res Neža slovenceljsko
Vsak lahko vse reče vsakomur in vsak lahko javno grdo govori o vsakomur, tudi neosnovano in neargumentirano.

In še vedno ne znaš povedati, kaj te teži, Andreja ??

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
« Odgovori #517 : 31 Oktober 2008, 16:51:58 »
Ne govori bedarij. Gor je zaradi mladičev in ne tebe in ne zaradi tega kdo je glavni in kdo ne. Nimamo 5 let se ti ne zdi?

Ali hočeš povedat, da je mladiči ne zanimajo več in nima več niti mleka? Ker če je tako, pol ni problema, če pa ni se bom držala mojega dela dogovora.

Spet vidim da se ne da pogovarjat. Tako ali drugače. Torej zaključujem, ker je brezveze.

O Berry pa ne mislim nobene teme odpirat  ::)

ata

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #518 : 31 Oktober 2008, 19:12:58 »
Hehe, kako slovenceljsko. Jaz grem po kokice  :o. Žalostno, ni kaj. LP Neža

... in nato pride svizec pa zavije čokolado, najprej z levo roko, nato pa z desno...

To je bolj zanimivo nadaljevanje, pa še tako žalostno ni...

Hudimana dekline, to pa že gre malo predaleč ???, saj me bo še minila volja do psov...  :P

cowgirl

• *
  • Koodygoody
« Odgovori #519 : 01 November 2008, 09:38:37 »
ej, taglavne!
sem že povedala: na 4 oči se bosta že kaj zmenili... forum pustita na miru. ne štekata???? forum je za izmenjavo MNENJ!!!! ne pa kreganja!
ej, zakaj si e-mailov s tako vsebino ne pošiljata? zakaj morata pesjaner-forum za take zadeve počet? a taki smo tud slovenci: NEK SE VIDI ŠTA IMAMO?
ne štekam vas več. bolno.

ATA: vidim, da imaš spodaj napisano BOLJ ČRNO KOT BELO ..itd... a je border zdej že favorit ratal? :P

Agnes

• Šema
  • *
« Odgovori #520 : 01 November 2008, 10:01:27 »
Saj, veliki ljudje so sposobni komunikacije v realnem svetu. Sposobni so probleme reševati takoj, ko ti nastopijo. Virtualni kinologi pa umazane gatke perejo na mestih, kjer se lahko skrijejo za nicke in internet. Videno že stokrat. Mislim, da ne bo imel nihče nič proti, da to temo vrnemo Berry in njenim mladičkom, če pa glavnima akterkama tele štorije ni kaj prav v njunem odnosu, pa lepo prosim, da rešita težave sami in nekje drugje. Take reči nas niti ne zanimajo, nas ne brigajo, poleg tega so pa tudi zabavne in okusne niso.

Pa brez zamere, N

sasha

• *
    • Psarna Funkyland`s
« Odgovori #521 : 01 November 2008, 10:15:56 »
Meni se je pa tole kreganje zdelo poucno v smislu, da lahko ljudje vidijo tudi drugo plat solasnistev. Je fajn tudi to plat vzet v zakup oz bit seznanjen z njo, ko se spuscas v solastnistvo..

martina.o

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #522 : 01 November 2008, 10:19:27 »
Ne vem, če bom temo vrnila Berry, sem izgubila voljo...

Jaz tega nisem začela - se vidi po postih, ne.
In na povabilo o pogovoru v živo ni bilo odziva, žal.
Zdaj pa res zaključujem, itak

sasha - solastništvo je korist za obe stranki. Moraš videt pogodbo, ne. Ne pozabit tega.

Agnes

• Šema
  • *
« Odgovori #523 : 01 November 2008, 10:23:34 »
Saj je vseeno, kdo je začel. To sploh ni point. Če ni bilo odziva za pogovor v živo, potem tudi tu nima smisla. Sfurajta tole do konca, spravita mladiče v dobre domove, Berry naj gre domov in basta. Finito. Če koga kaj tu zanima, so to mladički in vse, kar je povezano z njimi, ne pa, kakšne dogovore sta imeli vidve. To ni stvar ne foruma in ne potencialnih kupcev. Kvečjemu se lahko komu zagravža scena, kot je lepo ata napisal. Srečno pesjanom! LP Neža

polonči

• *
  • *-moja banda-*
« Odgovori #524 : 01 November 2008, 10:24:36 »
... ::)

Martina a imaš kaj novih slikc lepotca AR Make it happen?? :-* :-*

sasha

• *
    • Psarna Funkyland`s
« Odgovori #525 : 01 November 2008, 10:26:09 »
martina ne recem, da je solastnistvo slabo ce si pravi clovek za to in ce je pogodba ok ;)  Sem samo napisala, da je prav, da nekdo ki razmislja o solastnistvu vidi, do cesa lahko cela stvar privede.

Se pa strinjam, da se tema vrne Berry in njenim mladickom.

Btw kako pa kaj kaze z lastniki? Jih imajo ze vsi tamalcki al je se kdo frej?

Lp,
Sasa

blumina

• *
    • jasnin spletni koticek
« Odgovori #526 : 01 November 2008, 10:38:21 »
Agnes, saj imas prav, a zivljenje ni sestavljeno le iz lepih stvari in zatiskanje oci pred tezavami nas ne pripelje nikamor. Zato se strinjam tudi z:

Meni se je pa tole kreganje zdelo poucno v smislu, da lahko ljudje vidijo tudi drugo plat solasnistev. Je fajn tudi to plat vzet v zakup oz bit seznanjen z njo, ko se spuscas v solastnistvo..

ja, res je, kreganja ni fino brat, a morda iz tega kdo spozna, kako hudo pomembno je kaj v pogodbah pise in s kom jo sklepas. In pri tem ni tako vazno ali cloveka od prej poznas ali ne. Ce ne pise v pogodbi vse cisto natancno in za obe stranki enako dosledno in gre v kasnejsem casu za denar, potem...  saj veste kako gre to: denar cloveka... Ogromno pogodb sem ze uspela prebrat in  na zalost je stanje v vecini primerov bilo taksno, da je vzreditelj vecinoma poskrbel veliko bolj za sebe kot kupca. Ne v vseh primerih, a v ogromno primerih je tako... in pri solastnistvih je res velikokrat tudi tako.
in zato dajem tule link na temo o solastnistvih, kjer se lahko mirne volje pogovarjamo naprej, brez, da bi smetili temo:

http://www.pesjanar.si/forum/index.php/topic,4515.0.html

in se vedno trdim, da so taksni neprijetno pogovori vsaj tako pomembni in poucni kot vsi tisti: iiiii, in oooo, in aaaah...
Zivljenje ni vedno potica, zato...

Blumina

Agnes

• Šema
  • *
« Odgovori #527 : 01 November 2008, 10:45:15 »
Agnes, saj imas prav, a zivljenje ni sestavljeno le iz lepih stvari in zatiskanje oci pred tezavami nas ne pripelje nikamor. Zato se strinjam tudi z:

Je res, Blumina. Samo naj bo debata na nivoju in če že pišeta tule, naj napišeta vse ali pa nič. Naj napopata gor pogodbo, naj napišeta točno, kaj se je z Berry dogajalo. Tile odgovori namreč meni, ki pogodbe in ozadnja ne poznam, ne pomenijo nič, razen tega, da sta si dve odrasli osebi stopili na žulj in se zdaj prepucavata na forumu. Je pa res tudi, da je treba doreči vse, preden se gremo nekaj, čemur se reče solastništvo. Če pa dorečeno ni, pa rata takle šmorn.

ata

• *
« Odgovori #528 : 01 November 2008, 10:46:25 »

ATA: vidim, da imaš spodaj napisano BOLJ ČRNO KOT BELO ..itd... a je border zdej že favorit ratal? :P

Aaa, saj je še vedno... :P, aussiji so prva alternativa, čeprav po zgoraj prebranem, hmmm, ne vem... škoda da je okrog tako lepih psov toliko prepira :(

Vedno sem, do sedaj, bil prepričan da so na teh forumih pomembni psi, na pa njihovi lastniki...

cowgirl

• *
  • Koodygoody
« Odgovori #529 : 01 November 2008, 10:53:38 »
ata: eh no... saj smo v SLO... se tud pri borderjih to počne (sem ravno prejšnji mesec brala kako nekateri borderaši pasejo) ;)... 100 psov - 100 različnih lastnikov.

je pa dobro da obstajajo takile forumi, da se nekateri lažje odločijo za nakup pasme, k jim paše v življenje. čeprav jaz nisem bila prej na forumu, pa sem še vedno dobila pasmo, ki mi je pisana na kožo.
mislim, da moraš sebe poslušat, si zastavit par vprašanj in v živo videt nekaj lastnikov pasme, ki ti je všeč. le tako se lahko odločiš za "perfect" psa.

martina: kako kaj tamalčki? kje boste delal test? a mora bit test narejen v tujem okolju? zakaj?

KARMEN

• *
« Odgovori #530 : 01 November 2008, 15:05:48 »
Sedaj bi lahko nekaj postov izbrisali, ne?

blumina

• *
    • jasnin spletni koticek
« Odgovori #531 : 01 November 2008, 15:24:23 »
Mislim, da brisanje postov ni nikomur v korist. Iz taksnih reci se clovek ravno tako uci, kot iz lepih reci.
Moje mnenje je, da se pusca teme taksne kot so. Forum je ziv organizem in prav je, da ne posegamo umetno v to. V vseh temah.

Pac moje mneje...

Blumina

*LuNa*

• *
    • Psarna Lunca's
« Odgovori #532 : 01 November 2008, 21:32:58 »
Se oproščam, ker se vtikam, ampak ob tem, da se psico ne sme peljat na sprehod, so me pa res zasrbeli prsti. Ne vem zakaj naj bi bil sprehod škodljiv. Jaz sem Luno že kakšen dan ali 2 po kotitvi peljala na sprehod in potem vsak dan. In čudno imela je dovolj mleka, za mladiče je lepo skrbela, bila je v super formi ...
Sicer pa sama psice nikoli ne bi dala kotiti drugam - sem preveč navezana nanjo in ona name in vem, da bi bilo drugo okolje zanjo stres (pa čeprav bi vsega tega bila že vajena ...).

Florinca

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #533 : 03 November 2008, 10:45:04 »
Po parih dneh z veseljem odprem temo o teh prelepih maldičkih v upanju, da bodo nove fotke, prigode.... in kaj dobim? Prepucavanje, kreganje.  :-\  Žalostno.  :'(

Matina, prosim za nove fotke teh cukrčkov.

Scarlett

• *
« Odgovori #534 : 04 November 2008, 21:20:07 »
Danes pa smo šle z Liro pogledat male kepice :o  Kužki so krasni, skoraj bi domov enga odnesla, ma se Terra ni strinjala ;D Moj novi favorit pa je Make it happen :D
Nekaj fotk:

polonči

• *
  • *-moja banda-*
« Odgovori #535 : 04 November 2008, 21:26:54 »
Danes pa smo šle z Liro pogledat male kepice :o  Kužki so krasni, skoraj bi domov enga odnesla, ma se Terra ni strinjala ;D Moj novi favorit pa je Make it happen :D

Tudi moj favorit je ta! Lepotec! :-* :-*

ata

• *
« Odgovori #536 : 04 November 2008, 21:27:49 »
Jea, pa Cowboy je na sliki... :o

No, to je že spet podobno pravi temi... :P ;)

rapgirl

• *
« Odgovori #537 : 04 November 2008, 21:28:40 »
Joj kakšni cukri!  :o  Upam, da jih bom uspela tudi v živo videti!

Scarlett

• *
« Odgovori #538 : 04 November 2008, 21:30:44 »
Še...

lira

• *
« Odgovori #539 : 04 November 2008, 21:31:35 »
moja favoritka pa je liza  :-* drugace so pa vsi ful srckani in je malo manjkalo, da bi se kaksen po pomoti znasel v najinih nahrbtinikih.