Danes je bila Žana prvič sama doma brez nadzora, ko sva šla midva v službo in si je uspela kljub ovratniku zlizat taco in si še z robom ovratnika do živega odrgnit zgornji del tace. Doma se prej ni hotela nič lizat, razen ko smo ji dali ovratnik dol za jest in za ven it, ampak takrat smo jo itak pazili. Sem pa že prejšnji teden opazila, da lahko doseže taco kljub ovratniku. V Lescah sem to povedala, pa so rekli, da ni premajhen in naj ga bolj zategnem. No, to smo naredili in danes je kljub temu prišla do tace. V Lescah na kontroli sem to povedala, pa so samo rekli, da bodo dali zdaj večjega, pa sem povedala, da sem že zadnjič hotela večjega in so me gladko zavrnili

No, na prstu, ki zgleda odmira je zdaj še večja razpoka in prstu ne kaže dobro. Je rekel veterinar, da bomo počakali kaj bo, ampak da tudi ni nič takega, če bo treba prst odrezati, ker bo lahko normalno hodila

HALO?? Pes si je presekal kito, zdaj pa ni nič takega, če bomo dveletnemu psu rezali prst, ko to sploh ni imelo veze s poškodbo, ampak je do tega prišlo zaradi premočnega povoja!!!!
No, Žana ima zdaj taco spet povito, da ne bo prišla zraven, moramo pa vsak dan hodit prevezovat. Za ta teden naj bo tako, potem sem pa mislila, da bi ji kar sama povezovala taco, saj mislim, da bi že zmogla. Kaj vi mislite? Veterinar je danes malo razkužil, dal na rane tisto vlažno gazo, k ise ne sprime z rano, potem veliko vate in čez povoj. Najbrž se vse to da kupit v lekarni? Je pa danes tudi tam gor, kjer si je odrgnila z robom ovratnika namazal z Bravnovidonom, ki ga je omenila ninci.
Aja, Xsara, kakšne vaje na žogi si to mislila?