Pozdravljeni,
rad bi da se ta zadeva že enkra konča. Še enkrat bom ponovil izjavo katero sem napisal pred nekaj dnevi in prosim ne izvračate mojih besed.
1. - ..."...tako, da se lahko Slovenija pohvali z prvimi filmskimi zvezdami.." ... izjava drži,namreč psi so prišli v Slovenijo in sedaj bivajo v Sloveniji. In ker živijo v Sloveniji,se lahko SLo pohvali z prvimi filmskimi zvezdami. KAJ JE TUKAJ NERAZUMLJIVEGA

2. Od kod vam ideja,da sem izjavil da psi oz en pes ni iz Slovenije.LEPO SEM NAPISAL V prispevku iz datuma:25.november ob 15,40 uri. Namreč tam sem lepo napisal: "....Samo ena psička,je slovenske vzreje....",.....Tako da prosim dajajte napačnih izjav.
3.Točno to drži kot sem napisal,da psi niso bili kupljeni v Sloveniji ampak v tujini. VSI TRIJE SO BILI KUPLJENI V TUJINI. Ponovno bi vas prosil da neprevračate mojih besed.
3.Angleži lahko kupujejo svojo avtotohno pasmo kjer koli,ker živimo v demokratičnih dežalah. In če bi samo malo pomislili,
bi se lahko spomnili da imajo te smešni Angleži karanteno.In če bi bili psi kupljeni pri njih ,nebi mogli takoj nazaj v Anglijo zaradi karantene.
4.Ponovno napačna informacija g.Celeja . G.Mefisto mi je napisala zakaj nebi naredil malo reklame lastniku ,ki mi je pse POSODIL. Jaz nisem od nikogar pse posodil in ta izjava semi je zdale čudna in malo provokativna. Če bi mi saj napisala,da naj se zahvalim vzreditelju psičke ,ki je v Sloveniji vzrejena,bi takoj vedel,da je to mišljeno na vas in bi absolutno ,napisal kakšno zahvalo itd...
5.Potem ali mi vi lahko obrazložite to izjavo oz.razložite njen pomen,katero sem dobil od prej omenjene gospe:
"...Po vaših cenah za mladičke, se slovenski vzreditelji zadnje čase zaradi več mesecev trudijo, da najdejo dobrega bodočega lastnika.."
Po katerih mojih cenah

Kakšne zveze imam jaz z Slovenskimi vzreditelji Bullmastifov

In potem ta izjava :"Kaj niste z "vašimi" kužki že dovolj zaslužili s filmom, da bi jim lahko omogočili prijetno nadaljnje življenje pri vestnih skrbniških družinah?
Nevem od kod dobivate take bolne ideje.
V prspevku 25.novembra ob 10,41 sem lepo razložil kaj sem jaz naredil za te kuže,da se neponavljam ponovno.
6. In tudi moja zadnja izjava drži: " zakaj parite če nemorete prodati mladičev

" Tudi jaz učasih nemore prodati kakšnega mladiča,pa se ne pritožujem zaradi tega . In nikogar nekrivim zaradi tega.
V zadnjih parih dneh sem dobil kar nekaj klicel. Moram reči , da so bile ponovno izrečene tako bolne ter bedaste izjave,da sem bil kar šokiran. Vglavnem, zvedel sem ,da so večine teh oseb ,ki so me klicale dokaj problematične osebe in zajedljive.
Zato bi prosil,da od danes naprej nekličete več,ker psi niso več za odajo ali prodajo.
Nemorem verjeti ,da je toliko lastnikov te prečudovite pasme tako ..##. ... ( razen posamznikov,kateri me niso klicali ali težili ).
Prosim da mi nepišete več,ker ne bom več odgovarjal.