Avtor Tema: ortoped  (Prebrano 14733 krat)

bony

• *
ortoped
« : 13 April 2010, 16:16:16 »
Psa moram peljati k ortopedu na pregled, pa me zanima katerega ortopeda mi priporočate? Po možnosti naj bi bil v Ljubljani. Meni so svetovali dr. Bojana Zorko iz vetrinarske fakultete Lj. Kdo je po vašem mnenju najboljši?

sasha

• *
  • Spol: Ženski
    • Psarna Funkyland`s
ortoped
« Odgovori #1 : 13 April 2010, 16:59:41 »
Dr. Miklavžin na 300kosmatih.

fay

• *
ortoped
« Odgovori #2 : 13 April 2010, 17:01:40 »
Pri nas imamo z dr. Zorkom zelo dobre izkušnje  :)

lp, Nina

bony

• *
ortoped
« Odgovori #3 : 13 April 2010, 22:10:47 »
hvala vama za odgovore :)

Kaili

• *
ortoped
« Odgovori #4 : 14 April 2010, 00:08:31 »
Zorko (na Vf), Zaninović starejši (Prva K; mam osebno super izkušnje), Matko (ampak je v Topolšici, tudi super izkušnje)...

bony

• *
ortoped
« Odgovori #5 : 14 April 2010, 18:59:30 »
Sem se že naročila k dr. Zorku za ponedeljek.  :)

Beka

• *
  • Herkules Slnko Zemplina
ortoped
« Odgovori #6 : 17 Avgust 2010, 22:06:44 »
Da še tude delim svojo izkušnjo: Frantar iz Bolnice za živali Postojna!! S psom sva bila verjetno pri vseh ortopedih v Sloveniji in mislim, da se kar se tiče odnosa, natančnosti in strokovnosti nihče ne more primerjat s Frantarjem. OK Miklavžina imam tudi rada iz prejšnjih izkušenj, ampak tokrat žal za naju ni imel časa.

100% ne grem več k dugemu otropedu! Wow!! Edini do sedaj, da je res pregledal psa v detajle, vse vse vse, hoja, RTG, CT, zgodovina bolezni, družinske bolezni... Ni da ni! Pa še vse tako lepo razloži in nič ne zavija v celofan, nič ne olepšuje in nič ne straši. Pove tako kot je, nič na pamet, vse možnosti kaj, če to in kaj če tako... Odgovoril mi je na vsa vprašanja, naj so bila še tako "butasta", drugi pa so mi odgovorili samo "ne vem" ali pa"nič se ne da naredit". Poleg tega bo preveril kaj bi bilo najboljše za mojega psa še pri kolegih kar sploh cenim!

Po pregledu sem bila tako vesela (čeprav diagnoza ni bila rožnata), da bi mu najrajši skočila v objem. Hvala bogu, da še obstajajo takšni!  :)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
ortoped
« Odgovori #7 : 18 Avgust 2010, 09:34:18 »
:) Mi imamo tudi super izkušnje z Bolnišnico v Postojni, sicer za sedaj samo glede stomatoloških zadev.

Je pa žal tako, da je Matko vidno preveč zaseden in obremenjen in se mu prav pozna da enostavno nima več časa... o Zorkotu pa škoda besed, ker pri njemu pa itak ne dobiš nobenega odgovora in žal nima veščin komunikacije s strankami, kar pa je ključno za veterinarja, vsja po mojem.

princessandmax

• *
ortoped
« Odgovori #8 : 08 November 2010, 09:01:12 »
A kdo mogoče ve, kje sedaj dela dr. Miklavžin? Na 300 kosmatih ga več ni.

Beka

• *
  • Herkules Slnko Zemplina
ortoped
« Odgovori #9 : 08 November 2010, 14:52:04 »
A kdo mogoče ve, kje sedaj dela dr. Miklavžin? Na 300 kosmatih ga več ni.

Resno??? Moja kolegica je bila pri njem s psičko, pa še ni 1 mesec od tega.
V 300 kosmatih ti bodo ziher povedali kje zdaj dela, če ga res ni več tam.

princessandmax

• *
ortoped
« Odgovori #10 : 08 November 2010, 15:28:48 »
Bi človek pričakoval, ja, da bo dobil informacijo kje je dr. zaposlen sedaj, a mi je gospa na recepciji (še preden sem sama uspela vprašati) rekla, da mi žal ne zna povedati, kje ga najti. Malo čudno, pa vendar. :-\Google pa mi prav tako ne pove nič uporabnega.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
ortoped
« Odgovori #11 : 08 November 2010, 15:31:08 »
O Miklavžinu tule: http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=2279.90

tanc84

• *
ortoped
« Odgovori #12 : 24 Maj 2013, 11:33:29 »
Moram priznati, da imam zaenkrat izkušnje le z enim ortopedom - dr. Bojan Frantar. Povsem se strinjam z Bekino izjavo. Bil je temeljit, dosleden, nežen do psa in odgovarjal je na vsa moja laična vprašanja.

Jean

• *
ortoped
« Odgovori #13 : 24 Maj 2013, 12:16:47 »
Moram priznati, da imam zaenkrat izkušnje le z enim ortopedom - dr. Bojan Frantar. Povsem se strinjam z Bekino izjavo. Bil je temeljit, dosleden, nežen do psa in odgovarjal je na vsa moja laična vprašanja.

Bojan Frantar je pred kratkim pregledal tudi našega Bamm Bamma. Čisto slučajno smo ga spoznali, bil je na obisku pri Veterini Gorica, kamor ponavadi hodimo, in ker je bil naš problem ortopedske narave, ga je še on pregledal and povedal svoje mnenje. Naša zadeva ni tako resna, pogledal pa je hojo, rentgen, potipal bolečo mesto (pri prstih na predni tački), in lepo odgovarjal na vsa moja vprašanja, dal koristne napotke itn. Tako da tudi jaz imam pozitivne izkušnje.