Ovckine zverinice

Ovcka · 359692

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #450 : 19 Januar 2008, 13:54:35
Ja, pesjanarski koledar ma prou..

Hvala Sara  ;D ;D

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #451 : 19 Januar 2008, 13:56:15
Pa mu res paše k dlaki! :P :-*

Dina

• *
Odgovori #452 : 19 Januar 2008, 13:58:19
Ponovno:

Juhu  :D

Maja, še tukaj ti želim vse naj, naj...veliko sreče in izpolnjenih želja, veliko lepih trenutkov s Cosmičem...še enga Cosmiča...uglavnem želim ti, da se ti v življenju izpolnejo prav vse želje, tako tiste skrite, kot tudi malo manj skrite.  :-* :-* :-*

Lp

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #453 : 19 Januar 2008, 18:52:19
Hvala Kati ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #454 : 20 Januar 2008, 19:57:19
hej

No, danes je za nami super fajn lep zabaven dan..  ;D ;D Na obisku smo imeli sestrici Didi in Luno, ter se dva zlatkota, ki nista "u zlahti" Luka in Lino.  :D Peljala sem nas na un travnik, kjer se vcasih sprehajava s Cosmotom, kjer so se do onemoglosti nadivjali, naskakali, nanoreli, uglavnem uzivali na pouno   :D

Pa da ne bom prevec dolgovezila (ni to moj stil), evo par slikic:

Zlata kopica

Cosmo in Didi zaljubljenca

Se enkrat

Se sestrca Luna na levi

Luke

Poskusi skupinske fotke

Se en poiskus

Hvala se enkrat vsem za obisk in darilca zame (sej neb blo treba  :-[).. Midva se ze veseliva naslednjega srecanja, ker tole je res idealen nacin za utrudit nase zverine do konca, ter za prijetno druzenje lastnikov, sploh tistih ki smo vecinoma veliko prevec v pasji druzbi, in veliko premalo v cloveski   :-[ :D :P

Lp,
Maja in do smrti izmucen Cosmo  ;)

Moj album

orange

• Gost
Odgovori #455 : 20 Januar 2008, 20:10:00
Maja najprej čestitke za rojstni dan in naj se ti uresniči vse kar si sama želiš, Cosmo pa naj ti pri tem pridno pomaga.  ;D

Slike so pa fenomenalne.. Lepo je videti toliko psov iste pasme na kupu..  ;D tako vidiš kako so si predstavniki iste pasme zelo različni  :)
ali se mi zdi ali je res Cosmo najsvetlejši?

:-* :-* :-*

LP, Lucija

Ovcka

• *
Odgovori #456 : 20 Januar 2008, 21:03:21
Hvala Lucija za cestitke  ;)

Ja, res je ful dobr gledat tako veliko skupino zlatkotov  ;D En lepsi kot tadrug  :P Drugace pa, mislim da sta si Cosmo in Luke dokaj podobna v barvi.. Mogoce je Cosmo po hrbtu se malo bolj kremast, ker ma ze bolj tazaresno dlako..  ;)

Lp..

Moj album

Bela stella

• *
Odgovori #457 : 20 Januar 2008, 21:08:19
Iiiiiiiiiii kaka luštna skupinica  :o Super! To more bit pa res luštno k vidiš kako se majo luštno ;) Krasni so!

*sara*

• *
Odgovori #458 : 20 Januar 2008, 21:21:24
Ooooo..ful so (ste) dobri..se vidi da ste se imeli lepo  ;)  :-*
Kako pa kaj frisbi vadita? :P

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
Odgovori #459 : 20 Januar 2008, 22:00:10
Sara danes s frizbijem nisva nic vadila, sva imela dosti drugega dela  :P :P  Ubistvu sem jih imela sabo, pa smo jim parkrat vrgli, in enkrat ga je celo super fajn v zraku ujel  :o No, pa vceraj ko sva vadila tudi mete na malo vec kot 2m nama je tudi ze kar slo, ene par jih je fenomenalno ujel, in tudi odnasal jih ni (prinasal sicer tudi ne), ampak je napredek  ;) ;) Ampak potem se je ugriznil v jezik, pa se tacko si je spet poskodoval (tisto tazgornjo blazinico), tako da sva nehala.. Bova jutri nadaljevala z lovljenjem na blizu, da se nauci ujet pravilno..  :)

Moj album

didi

• *
Odgovori #460 : 21 Januar 2008, 11:32:47

Ja res smo se mel ucer full fajn ja, tako da bo treba tole cimprej spet ponovit :) Didi je bla ucer pol cist konc... U avtu je celo pot spala, doma je pa tudi sam dol padla... Tako kot verjetno tudi istali stirje  :D :D ...

lp, didi

p.s. Ovcka pa Cosmota si lepo naucila, da more bit kavalir do babnc :) je didiki lepo prepustu zogico pa vodo... Se poseksat se ji je pustu :) pridn je  :-* :-*

Ovcka

• *
Odgovori #461 : 21 Januar 2008, 12:29:06
p.s. Ovcka pa Cosmota si lepo naucila, da more bit kavalir do babnc :) je didiki lepo prepustu zogico pa vodo... Se poseksat se ji je pustu :) pridn je  :-* :-*

Jah, tako je.. Cosmota sem vzgojila v skoraj idealnega (moskega) psa  :P :P :P  Cisti kavalir je, ni kej.. Seveda bo svoji lubici vse pustu, od zogice, vode, verjetno tudi hrane, ubistvu loh z njim pocne kar hoce  :P :P  A niso taki najboljsi?   :D ;) :P  Seveda z lahkim priokusom trme in samostojnosti  :D :D :D

Moj album

didi

• *
Odgovori #462 : 21 Januar 2008, 13:58:09
Seveda z lahkim priokusom trme in samostojnosti  :D :D :D

To je pa pokazu tako, da je "zarencu", pol pa takoj spustu, tko da je pokazu, da je se zmeri dec, ampak nej ji bo ane :) k je glih ona :P  Ucer sta bla res prov simpaticna no...

Ovcka

• *
Odgovori #463 : 22 Januar 2008, 21:02:30
hej

Jaz sem pa prej koncno vpisala Cosmota v mednarodno bazo rodovnikov zlatih prinasalcev KLIK  ;D  Tole je kul, ker lahko vidis za kar precej rodov nazaj prednike (naceloma za 5, ampak ce gres rocno iskat se za mnogo vec), tako da, res super  :D :D  Pa se eno talepo slikco sem dala gor, upam da Svarci ne bo jezen  :-[

Lp..  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #464 : 24 Januar 2008, 20:53:49
hej

Danes smo imeli spet solo.. Ker smo prisli samo trije, smo prvic zares vadili kljuko.. Bila sva zadnja na vrsti, tako da smo tacas izvajali odlaganje. Bil je cisto priden, ves cas na prostoru (pa je bilo vec kot pol ure, ko sta ostale dva delala), nic ni vstal, zalajal, ali karkoli drugega  :D No, potem koncno sva prisla na vrsto. Jaz bila ze cisto premrazena, ampak ok.. Delala sva s povodcem, ker je bilo le prvic. Moram se pohvalit, da je vse opravil perfektno. Poleg je sel super, pozornost skoz na visku, obrat levo okrog izvedel brez komande (nikoli prej nisva delala brez komande, zmeraj na poleg), sprememba tempa tudi super, v desno tudi brez komande in brez problema, tako da, res ekratno!!  :D :D :D Potem sva sla se sedi in prostor v gibanju, tako da sem za sekundo postala v razkoraku, lepo je obsedel, pocakal da sem prisla nazaj do njega, tudi pri prostor ni bilo problemov, se je vrgel na tla kot se nikoli prej, jaz sam  :o :o tok da sem ga se pohvalit pozabla  :-[ :-[ Odpoklic pa tudi superca, niti ni pobiral povodca, ki ga je vlekel za sabo, samo direktno do mene je priletel in se usedel  ;D ;D ;D  Uglavnem, cisto sem ponosna na mojo zvau, ker se vidi, da je res ogromen napredek v poslusnosti.. To je pa predvsem zato, ker se fula vec igrava, kot sva se vcasih, tako da.. Pomoje bova izpit aprila nardila brez problemov, BBh seveda  ;D Aja, pa instruktor je rekel, da ce bi se slo danes zares (za A), bi naredila  :D :D :D Da pes dela super fajn, samo lastnica ga se malo "serje"  ;) :P :P Ampak, bomo odpravili napake, tako da bomo imeli lepo vzgojeno zverino doma  ;D

Sedaj pa oba malo pocivat, ker sva se res utrudila in cisto premrazila  :-\

Lp.. 

Moj album

orange

• Gost
Odgovori #465 : 24 Januar 2008, 23:40:31
ooo, čestitke Cosmu in seveda Maji, za tako dobro izpeljavo  ;D

:-* :-*

LP, Lucija

Ovcka

• *
Odgovori #466 : 25 Januar 2008, 00:16:44
Hihi, hvala Lucija  ;)

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #467 : 25 Januar 2008, 07:12:00
Cosmo, Maja sper pridna sta ;) Kar tako naprej, pa bosta med najboljšimi z rezultatom :D

Lp

Ovcka

• *
Odgovori #468 : 25 Januar 2008, 16:39:33
Hvala Helena, tudi jaz upam na super rezultat  ;) Pa se tri mesece casa imava, tako da, bova znanje le se utrdila in izpilila nastop v nulo  :P

Moj album

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #469 : 25 Januar 2008, 20:55:21
Wow Maja pridna sta!!

Me pa zanima kako si ga navčila, da naredi sedi in prostor takoj, ker moj že naredi, sam naredi še enih par korakov vmes >:D Ker mava tudi mi čez ene tri mesece BBh ;)

Seveda mi lahko pomaga tudi kdo drugi na ZS! ;)

:)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #470 : 25 Januar 2008, 21:59:34
Pa se tri mesece casa imava, tako da, bova znanje le se utrdila in izpilila nastop v nulo  :P

Wa srečkoti, mi smo se morali vse v bistvu iz nule ( poleg, sedi, prostor, odlaganje, odpoklic...) za ispit A naučiti v dveh mesecih in pol :o

Sedaj pa vama še bolj verjamem da bosta znala v nulo :)

Lp

Ovcka

• *
Odgovori #471 : 25 Januar 2008, 22:30:39
polonči ma sej s tem mava se probleme, vcasih se takoj vsede in uleze, prejle ko sva bila pa zunaj pa malo vadila je pa se tri korake pri sedi pol naredu.. Sva pa dolgo delala tako, da sem se ustavila ane, zdaj pocasi zacenjava v gibanju (oz v razkoraku, pa se za sekundo ustavim). Ne vem, vaja, vaja in se enkrat vaja  ;)

MUNDUS drugace bi mi tudi morali imet samo 3 mesece casa za solo in priprave, ker smo ubistvu zaceli s solo ze septembra, izpit bi moral biti pa decembra. Ampak je bilo premalo kandidatov, tako da potem niso sploh organizirali.. Zdaj je potrjeno za konec aprila (pomoje bojo se spomladansko solo zraven vrgli), tako da imamo se nekaj casa, pa solo enkrat na teden, plus doma vsak dan potrenirava  ;D

Morava se en dan spet malo posnet, recimo celo kljuko, da malo pokomentirate in vidite napredek :P

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #472 : 26 Januar 2008, 17:36:30
hej

Danes smo izkoristili lepo vreme za en dolg dvourni sprehod. Sli smo tu gor do tistega "najinega" travnika, pa po potki do Kipov (kar je se ostalo od njih) kjer sva z ocimom malo vadila mete frizbijev, Cosmo se je pa raje zabaval s svojo najljubso zogico  :P, potem pa cez dolino domov. Ze tu gor na travniku mi je zabredel v en potok, kjer v vodi stoji ena rja, tako da je bil cel spodnji del psa oranzno-rdec  ::) ::) (saj se vidi na fotkah). Na Kipah je potem se po blatu skakal, tako da, ko smo prisli domov nisem imela izbire kot da ga vrzem v banjo in mu trebuscek in tacke stusiram.. Ampak panika, tisto oranzno samo z vodo ni slo ven, no, sem vzela pa sampon v roke, zdaj je pa spet normalne barve  :P   

Torej, slikovno gradivo:

Malo poziranja..

..pa se malo..

...

Kaj sem lepi  ;)

Pa se oba

Lp..  ;)

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #473 : 26 Januar 2008, 17:49:11
Wau Cosmo šarmer ;)..... sicer na slikcah res malo drugačne barve, ampak saj bo kmalu pust :o

Lp

Ovcka

• *
Odgovori #474 : 26 Januar 2008, 23:14:18
Hehe, ja, za pusta se mu nebi bilo treba nic preoblect, bi bila ta oranzna barva dovolj  :P

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #475 : 27 Januar 2008, 08:46:55
no potem je lahko pomaranča :S  8). Sicer pa superlepe slikce, v šoli sta tudi zeloooooo pridna tako da kar tako naprej ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
Odgovori #476 : 27 Januar 2008, 17:52:12
hej

Sara haha, ta je dobra ja, pomaranca  :D :D :D

No, danes popoldne smo imeli pa spet skupno divjanje z Dino  ;D ;D  Najprej smo malo divjali za zogicami, potem sva imela s Cosmotom predstavitev ring dresure, da se Dinci kaj nauci, potem je pa se Maja poiskusila Dino postavit v Stoj pozo, in je kar uspevalo no.. Hotela se je ves cas usedati, ali pa skakati za zogico, ampak potem je ze kar stala vec kot 10 sekund skupaj pri miru  :o :o Punca je brihtna, ni kej..  ;D  Z malo vaje in z rednim treningom bo cez kaksen mesec stala kot tavelika  ;) :P

No, pa se par slikic (ampak res sam par, ker nekaj fotkic strajka - pomoje umira - in je res le par dobrih..)

Triblanje z zogico

Tle se ne vidi dobr, ampak vsak drzi en konec zogice.. No, zmagal je seveda Cosmo, ki je sraka najvecja  :P

Sibamo

Dina

In za konec se.. Cosmo  ;)

To je to!  ;D  Zdaj seveda spimo, standard..  ;)

Lp..

Moj album

Dina

• *
Odgovori #477 : 27 Januar 2008, 17:56:11
Jah, kdo bi le lahko zmagal, a  ???. Vzamem žogi, pokličem Dina, kdo prileti? Cosmič. Še takrat, ko ji je uspelo pridit do žogice ji jo je pa ukradel, ane :) Bolj sem mu govorila ti nisi Dina, bolj je ubogal ob njenem imenu  :o :D :D

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #478 : 27 Januar 2008, 18:09:58
Hehe, sej ti pravim, Cosmo bi se mene prodal za zogico  :P :P :P  Sej si vidla kok me ni niti pogledu, ceprou js mela v rokah tadrugo  ::)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #479 : 28 Januar 2008, 18:34:24
Se dve danasnje, kako zganjamo ljubosumje, ce je tamala zvau prevec bliz mene   ;) :P

Lp..  ;)

Moj album