hej
Danes smo imeli spet solo.. Ker smo prisli samo trije, smo prvic zares vadili kljuko.. Bila sva zadnja na vrsti, tako da smo tacas izvajali odlaganje. Bil je cisto priden, ves cas na prostoru (pa je bilo vec kot pol ure, ko sta ostale dva delala), nic ni vstal, zalajal, ali karkoli drugega

No, potem koncno sva prisla na vrsto. Jaz bila ze cisto premrazena, ampak ok.. Delala sva s povodcem, ker je bilo le prvic. Moram se pohvalit, da je vse opravil perfektno. Poleg je sel super, pozornost skoz na visku, obrat levo okrog izvedel brez komande (nikoli prej nisva delala brez komande, zmeraj na poleg), sprememba tempa tudi super, v desno tudi brez komande in brez problema, tako da, res ekratno!!

Potem sva sla se sedi in prostor v gibanju, tako da sem za sekundo postala v razkoraku, lepo je obsedel, pocakal da sem prisla nazaj do njega, tudi pri prostor ni bilo problemov, se je vrgel na tla kot se nikoli prej, jaz sam

tok da sem ga se pohvalit pozabla

Odpoklic pa tudi superca, niti ni pobiral povodca, ki ga je vlekel za sabo, samo direktno do mene je priletel in se usedel

Uglavnem, cisto sem ponosna na mojo zvau, ker se vidi, da je res ogromen napredek v poslusnosti.. To je pa predvsem zato, ker se fula vec igrava, kot sva se vcasih, tako da.. Pomoje bova izpit aprila nardila brez problemov, BBh seveda

Aja, pa instruktor je rekel, da ce bi se slo danes zares (za A), bi naredila

Da pes dela super fajn, samo lastnica ga se malo "serje"

Ampak, bomo odpravili napake, tako da bomo imeli lepo vzgojeno zverino doma

Sedaj pa oba malo pocivat, ker sva se res utrudila in cisto premrazila

Lp..