Ovckine zverinice

Ovcka · 359675

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #1110 : 16 Julij 2008, 08:13:47
Nič Ovcka zdaj pa še lovsko uniformo pa bosta jagala za ta pravimi račkami, veš kolk bo mel šele une raaaaaaaaad ;) :D :-*

Premučkaj in  :-* :-* Cosmota v mojem imenu, se bo treba spet malo dobit, se že zelo dolgo nismo nič videli ;)

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1111 : 17 Julij 2008, 08:26:58
Nič Ovcka zdaj pa še lovsko uniformo pa bosta jagala za ta pravimi račkami, veš kolk bo mel šele une raaaaaaaaad ;) :D :-*

Haha, ja sigurno, jaz v lovski uniformi  :D :D Si me predstavljas??  ;D ;D ;D Ne sej, bova res mogla zacet "jagat" oz. bolje receno vadit aport na pravih rackah, ce misliva naredit delovni izpit v jeseni  :-\

Drugace pa Cosmo premuckan in prelubckan, vidli pa ves da se bomo, samo da bojo teli dopusti malo mimo  :P

Aja, drugace pa danes moj mali praznuje okroglih 22 mesecev!  ;D ;D Vse najboljse mali  :-* :-*

Se mau, se mau..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #1112 : 17 Julij 2008, 08:29:22
Saj veš kaj pravijo kjer je volja je tudi pot :D ;) :P Kaj veš mogoče se ti pa zelena zelo poda. :D >:D

Ovcka

• *
Odgovori #1113 : 17 Julij 2008, 08:34:50
Nene, zelena ni moja barva  :P Oz. pase mi ze, sam jaz jo ne maram kaj prevec  :) Sej za kamuflazo lahko Cosmo poskrbi - skoci v kaksno blatno luzo, se malo otrese ob meni, pa je problem resen  8)

Moj album

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1114 : 17 Julij 2008, 08:43:34
ovcka- dej cosmotu enega velikega  :-* :-* :-* :-* od mene in nelly  ;) vse naj naj....

Tiya

• *
  • Tobias
Odgovori #1115 : 17 Julij 2008, 10:18:16
Men se je tut tota račka dopadla v Zooticu, sam je dobu 1 teden prej od sestre en velik plišast ananas, tak da ma zj vsega skup 5 pliškotov (eni so v malo boljšem, drugi v malo slabšem stanju) in potem je račka odpadla ( za nekaj časa  :P) Je pa dobu namesto tega novo ovratnico :D

Cosmič vse naj naj :-*

If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat!

llove [luv] n (plural loves) 1. very strong affection: an intense feeling of tenderness, devotion, and compassion 2. see also, GOLDEN RETRIEVER

Ovcka

• *
Odgovori #1116 : 17 Julij 2008, 13:48:56
mika-nelly so bili preneseni vsi  :-* :-* Kozmič se zahvaljuje  ;)

Tiya hehe, ja, sem tudi tisti ananas vidla in pa lubenico, samo raca se mi je najbolj originalno oglasala  :P Pa hvala za cestitke!  ;)

Drugace se pa Cosmotu tudi obeta nov kompletek.. Namrec zadela sva dve nagradi na Red dingo nagradni igri, tako da..  :D :D

Moj album

Tullika

• *
Odgovori #1117 : 17 Julij 2008, 16:25:30
Sicer je že malo izven konteksta in za cajtom, ampak vseeno.... Kaaaakšne očke ima na prvi fotki z novo igračko.... :-*  "A moja je? Samo moja? Hvaaaaaaalaaaaaaa!"

Ovcka

• *
Odgovori #1118 : 17 Julij 2008, 19:54:18
Hehehe, ja, nekako tako  :P

Ali pa mogoce tudi, "Dej, a bos hitro pofotkala?? Men se ful ful mudi igrat z mojo novo raco.."  :D :D

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1119 : 17 Julij 2008, 20:01:35
Hej Cosmo...a spet si en mesec starejši :o Vse naj.....

P.S. Pa lepo račko si dobil :)

Lp

Ovcka

• *
Odgovori #1120 : 18 Julij 2008, 21:40:33
hej

Hvala Helena  ;)

No, zdaj je pa cas za danasnjo storijo.. In sicer: greva prejle zvecer na sprehod, sem rekla da ne bova sla dalec, me je glava ful bolela, tko da sva sla tu blizu na tisti makadamski parking, par krogov narest da se malo zdivja. No, in seveda jaz takoj ko pridem tja zagledam eno ogroooomno luzo, sicer cisto lepo, cisto, ampak ok, mogoce je ne bo videl. In je res ni.. Od zacetka.. Je imel pac drugo delo  ::) No, in potem tadrug krog prideva do ke, grize eno plasticno flaso tam blizu luze, kar naenkrat vstane, pogled je imel taksen :o :o :o :o :o in gleda direkt v luzo. In pol mene, kao, a smem?? In jaz, no pa pejt u vodo.. Spusti flaso, in direkt v luzo laufat, divjat, tauhat  :D :D :D Se spomni na flaso, jo gre iskat, si jo nese v vodo, se uleze, in jo veselo naprej grize.. No potem sem mu se malo kamencke metala da je tauhal, potem se flaso da je malo divjal, ker ga je bilo eno samo veselje  ;D ;D ;D To ne mors verjet kok srecen rata, samo da je voda..  8) In seveda, zopet ko je kaksna taka fajna prilika za kaj pofotkat, je fotkic doma. Tako da so sledece fotke slikane s telefonom, zato tudi "nikakva" kvaliteta.. No, ampak vseeno bolje kot nic  :P :P

Tale je malo vecja (potem je pa spomina zacelo zmanjkovat na telefonu, tako da blo treba manjso velikost delat)

Pa za konec se eni oblacki, ki so nama delali druzbo..

Uglavnem, bilo je fajn, sedaj ves zadovoljen drema v dnevni.. Danes bo imel spet ful lepega za sanjat, prave podlage ima vec kot dovolj  ;) :P :P

Lp..

Moj album

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #1121 : 18 Julij 2008, 22:02:21
Hehe, srečko  :-*

Lum je tud ubrisan na vodo. Smo šli popoldne z Zarjinim Darwinom na sprehod na Barje in sta kar letela žez polje, ker je na koncu potok. Psihopata, ej  :o

Ovcka

• *
Odgovori #1122 : 19 Julij 2008, 09:25:36
Hehe, taki so najboljsi.. Meni jih je tako veselje gledat, ker dobijo prav tisti srecen izraz na obazu  :D :D

Drugace je pa ravnokar postar prinesel najino delovno knjizico za agility  :o :o Sicer presenetljivo hitro, kajti vlogo sem poslala v ponedeljek zvecer, v odgovoru je pa pisalo naj jo pricakujem pred prvo jesensko tekmo  :) No, sedaj res nimava vec nobenih izgovorov, zakaj nebi sla na agi4fun  :-[ :P

Lp..

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1123 : 19 Julij 2008, 09:40:35
O Cosmo...v takile luži se pa že da okopat :o

No fino, sedaj si pa očitno res pravi agilitaš. Želim vama veliko zabave in pa seveda tudi.....uspehov :P

Lp

Ovcka

• *
Odgovori #1124 : 19 Julij 2008, 10:09:27
Hvala Helena!  ;) ;)

Moj album

gulu

• *
Odgovori #1125 : 19 Julij 2008, 10:58:56

Drugace je pa ravnokar postar prinesel najino delovno knjizico za agility  :
Lp..

Tudi Lum jo je dobil (no, jo moram še dvignit na pošti)  :o Se potem vidimo na 4funu  ;)

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #1126 : 19 Julij 2008, 13:40:45
Sej za 4 fun tekmo ne rabiš delovne knjižice  ;)

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Ovcka

• *
Odgovori #1127 : 19 Julij 2008, 13:59:49
Se potem vidimo na 4funu  ;)

Seveda!  :D

Sej za 4 fun tekmo ne rabiš delovne knjižice  ;)

Aja, ja sej, to mi je pa ze nasa "trsica" povedala, sam jaz sem vcasih ze malo sklerozna  :P Emso pa to..  :-[

Moj album

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1128 : 19 Julij 2008, 14:52:06
joj, kako lepe slikice, pa vidi se tisti "lisicji" izraz na licu, ga poznamo jaaa ;)
pa čestitke za nagrade, srečka  ::)

Ovcka

• *
Odgovori #1129 : 19 Julij 2008, 17:40:23
mika-nelly hvala  ;)

No, takole pa mi pocivamo v vrocih poletnih dneh.. :D :D :D

Lp..  ;)

Moj album

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1130 : 19 Julij 2008, 20:48:16
Kdaj in kje pa bo ta 4fun tekma?

rapgirl

• *
Odgovori #1131 : 19 Julij 2008, 20:50:01
aska 24. avgust na Barju.  ;) se mogoče vidimo?

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1132 : 19 Julij 2008, 21:09:02
Verjetno ja :o Kje pa se je treba prijaviti?

rapgirl

• *
Odgovori #1133 : 19 Julij 2008, 21:16:26
Upam, da Ovčka ni jeza.  :-[ Je malo ven iz teme.
Prijaviš se na: [email protected]  Sodnik pa je Zlatko Gorjan.

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1134 : 19 Julij 2008, 21:52:33
rapgirl hvala ti. Naju bom jutri prijavila. Komaj čakam tega dogodka in aska tudi. Ovcka tebi pa oprosti, da sva ti malce zasmetili s tem tvojo temo :-[

lp

Ovcka

• *
Odgovori #1135 : 19 Julij 2008, 22:16:32
Je ze uredu  :P

Ko smo pa ze ravno pri tem, nikjer nisem nasla zadnji rok za prijavo.. rapgirl mogoce ga ti ves?

Moj album

gulu

• *
Odgovori #1136 : 19 Julij 2008, 22:20:37
Ja, Ovčka, to pa tudi mene zanima  :) 

Ovcka

• *
Odgovori #1137 : 20 Julij 2008, 19:37:24
hej

No, ker je bilo danes lepo vreme, so se doma odlocili da peljemo psa na izlet. In odpeljali smo se na Zovnesko jezero  ;D Seveda ni potrebno posebaj pisati kako je zvau uzivala, plaval je fuuuul, zmatran je pa zdaj se tok bolj  :D :D No, malo sva vadila tudi aport iz vode, in moram ga pohvalit, po zacetnih tezavah (stresanju takoj ko stopi iz vode ali pa se prej in spuscanju aporta iz gobca) je na koncu ze tocno vedel kaj hocem od njega, in lepo izvedel celotno vajo: torej, pocakal na sedi ko sem vrgla, cakal na ukaz, sibal ko se mu je reklo, plaval direkt do aporta, in mi ga prinesel tudi 5m ven iz vode na vrh klanca, brez da bi vmes spustil, se ustavil ali otresel, se usedel pred mano in cakal da sem mu ga vzela iz gobca  :o :o :o Torej, lepo napredujeva za delovni izpit.. Se par takih vaj, in lahko ponovno zacneva s perjadjo  ;)

Evo nekaj fotk..

Plavamo

Prinasamo aport

Moj "dec" (tam ene 30m stran je bila ena druzinica z zlatko, in mu je pogled ves cas uhajal tja k njej)  ::)

Mokr k mis

Tudi palice je teba malo oglodat

..in prinasat..

...

Aja, pa ne smem pozabit na potapljanje tako:

ali pa tako:

aliii pa tako  :D :D

Evo, pa se fotoreportaza pravilno izvedenega aporta:
1. faza, priplavam na obalo z aportom

2. faza, prinesem aport na obalo

3. faza, se usedem, spustim lepo v roko

4. faza, cakam ce bo se kaj

5. faza, pohvala

Takole se potem susimo v sencki

in pa takole..

ali pa takole v visoki travi

Za konec pa se en moker "stoj"  ;)

Lp..  ;) ;)

Moj album

gulu

• *
Odgovori #1138 : 20 Julij 2008, 19:57:06
Oooo, kolk je vode  :o Ko sem bla nazadnje tam je bilo - zelo bogo  ::)  Bo treba spet mal pogledat, pred praimi leti smo še plaval not in se s čolnom vozil  8)

Bravo za aport!  ;D

rapgirl

• *
Odgovori #1139 : 20 Julij 2008, 20:09:36
joj Ovčka super je Cosmo. Najbolj mi je všeč njegovo potapljanje.  :D