Jaz sem tudi za to, da je to srečanje snežno. Kajti ena izmed stvari, ki mi je najbolj všeč na pesjanar.si, je to, da imate/imamo na cca 3 mesece srečanje. In pasje ter pesjanarske družbe se z Astorjem nikoli ne braniva.
Ker en datum zagotovo ne bo všeč vsem, bodo pač "padale žrtve" - vedno nekdo ne bo mogel priti (ali zaradi datuma ali zaradi kraja). Ampak dobra stran je, da ima pesjanar na cca 3 mesece srečanja - torej do naslednjega ni tako daleč

Sedaj pa na barje - Ljubljansko barje je čudovit kraj. Vendar ima svoje slabosti (vsaj kakor ga poznam jaz), zaradi katerih se meni ne zdi primeren za srečanje (vsaj v taki "prosti" obliki - čisto drugače je, če govorimo o nekem zagrajenem travniku ali kaj podobnega). Na barju je polno jarkov, vrtač...etc. In psi to preskakujejo - kar za mladiče ni priporočljivo. Na barju (vsaj pri nas) je polno divjadi (srne, zajci, fazani, čaplje in ostale ptice...), kar spet ni dobro, če se naokoli sprehaja horda psov.
Če želimo biti bolj sami, je potrebno iti "globlje" na barje...in tam ne bi bilo težav s srečanjem lastnikov parcel, ampak spet smo odvisni od avtomobilskega prevoza, ker železniške poti ne vodijo vsepovsod. Pa tudi potem ne bi imeli v bližini prostora za "pogret" (če govorimo o zimskem času).
Jaz sem za to, da
nekdo prevzame organizacijo, določi datum in kraj in potem se dogovarjamo naprej o tem kaj bo kdo prinesel

Nekaterim ne bo všeč kraj, nekaterim ne datum - ampak tako je vedno in to se ne bo spremenilo. Zato pa je toliko srečanj - da se prilagodimo in da vsi pridemo na svoj račun enkrat.
Kajti, če bomo nadaljevali takole (neskočno razpravljanje) - bo prej ves sneg skopnel in nas bo ujelo poletje - mogoče že jesen