Naš ''najstarejši'' puppy kong M ''živi'' še po dobrih 7-8 letih zlorabljanja s strani vsaj ene 5-6psov. Dva krepko prevelika po kategoriji uprabnika. Sta pa ravno zaradi varnosti tavečja dva dobila vsak svojega L rdečega. En z zelo mehkim ugrizom, mix labi. Druga pa kronični uničevalec. Tadva konga sta pa v redni uporabi že okoli 2 leti. Brez poškodb gume. Je pa res, da sem jim od začetka vedno polnila samo male suhe stvari. Da ni bilo ustvarjene potrebe po ''uničit do sredice''. Težavnost (torej čedalje težje zapolnjeni) sem jim previdno stopnjevala. Ko sem enkrat čisto prehitro naši uničevalki dala preveč zabasan kong je bil njen prvi podvig kako ga pregriznat na pol
No sva se zmenle, da ni treba
Prav tako par znancev pravi, da so se kongi čisto prehitro uničili in kako, da so naši še celi...so pa svojim psom že čisto na začetku konge polnili preveč ''na trdo''. Meni je poanta konga ravno to, da psi uživajo v cuzanju, ne razbijanju na pol. Vsekakor pa pes, ki obvlada pregrizovanje igrač, vsako naslednjo zaradi izpopolnjene prakse, lažje uniči.