Gost · 74897
Mah kolikor sem jaz do sedaj vedela genetika vseh golih naj bi bila enaka, razen seveda ameriškega golege terierja ki je itak ˝umetno˝ vzdrževan ker je tam golota recesivna lastnost. Tako da zato mi ni jasno kako da ni odlakanih v leglu... pri kitajčkih tudi če pariš ne vem koliko generacij samo gole boš vedno dobil tudi odlakane v leglu. To sem jaz hotela razjasniti, če kdo ve odgovor. No v bistvu sedaj mi je vseeno če kdo ve ali ne ker bom itak sama naštudirala Pa še to, nebo mišljeno kot provokacija ampak me res zanima, kako pa veš da vzreditelji v peruju ali nenazdnje tudi v evropi, ki parijo samo gole in imajo vedno samo gole mladičke, odlakanih ne ˝odstranijo˝ takoj ko se skotijo?
Yes! Ti posredujem na privat kontakt punce (ki je tudi vzrediteljica) ki se res trudi okrog brezdomnih Viringov..mi je potrdila pred kratkim da dajejo v posvojitev tudi v tujino in pomaga tudi okrog organizacije prevoza in formalnosti, potrebnih za izvoz/uvoz, lahko pa racunas tudi name ce kaj rabis, da poiscemo cim ugodnejso opcijo. Imam dosti izkusenj s tem.Btw, sej ti ni ime Martina, kajne?
yo,koliko je biu supay star ko si ga dobila in kako se je prilagodil v novo okolje?